Dziwne Lola, bo to co napisałaś w temacie poniżej jest dla mnie niewidzialne xD Przełączam na drugą stronę tematu i wyskakuje forum Zmierzchu xD Plaga jakaś. Wiec nie mam pojęcia co tam napisałaś ;)
Paris .. no racja ; ) Ona jest mi zupełnie obojętna , w odróżnieniu panny eM na widok ,której mam odruch wymiotny. ; D
Ohhh mnie też ona jest całkowicie obojętna. Poza tym że zostaje nazywana gwiazdą;p A za co przepraszam? Bo ja nie widzę w niej ani aktorki, ani piosenkarki. Dla mnie to rozpuszczona córeczka hotelarza, która urodziła się bogata i za to jest sławna. Ach tak! Prawda! Przecież prowadzi swoje szoł na mtv;D Sorki, zapomniałam:D No to rzeczywiście zasługuje na status światowej rangi gwiazdy:D:D
Paris zyskała sławę po SEX taśmie i przedewszystkim jest znana z tego, że jest znana i wcale mi to nie przeszkadza że gdzieś w Los Angeles mieszka sobie taka Paris, a Miley mi przeszkadza ponieważ nie mogę patrzć już na jej twarz! Jest poprostu wszędzie na ubraniach, książkach, w TV itp. mam jej serdecznie dosyć! Obrzydła mi w 100%. Mam nadzieje że jej (5 letnie) fanki się od niej wreszcie odwrócą i Cyruska zniknie ze świata show-biznesu. Jakie te małe dzieci są głupie! Cyruska nie chce mieć takich fanek 5 latek ma je dosłownie w dupie a te odważnie naciągają rodziców na płyty Miley ubrania z Hanną, podziw wielki dla nich!!!
Cyruska po prostu wie jak czarpać kasę na mózgach głupiutkich dziciaków, które nie mają jeszcze wyrobionego własnego stylu i nie wiedzą czaego chcą. To jest najlepszy wiek, bo żałosna sieczka łatwiej trafia do ich mózgów;p A biedni rodzice muszą wydawać pieniążki na zachcianki córeczek, bo Hancia jest dosłownie wszędzie!
No to może lepiej będzie się już nie wypowiadaj bo twoje wypowiedzi są tak głupie i czasami nielogiczne że aż mi się humor poprawia po tych mądrościach Loli140392..Praktycznie w każdych ostatnich tematach cały czas tylko piszesz to samo co poprzednik a podobno to ja wg. niektórych cały czas ślepo bronię Miley..tyle że ja mam jakieś argumenty i piszę sensowniej a nie typu "tak nie lubię Miley że aż muszę się wypowiadać".To już o czymś świadczy.Ja już tego nie rozumiem -niby nie lubisz jej za pseudo "rozbierane foty" , że jest jej "pełno" i nie wiem za co jeszcze..A skoro Paris (która ma sex-taśme,nie ma żadnego talentu itd) masz w dupie to podobnie powinno być z Miley a nie za każdym razem tylko pisać jaka ona to zła jest.
Nawet nie czytam tego chujstwa ... po prostu krew mnie zalewa i nie tylko mnie ... ale powiem krótko w Warszawie jest parę klinik czy zakładów mających na celu dostosować pewne osoby z chorobami umysłowymi do (w miarę) normalnego życia ... Sądząc po twoim w miarę młodym wieku jeszcze nie jest zbyt późno może będą z ciebie ludzie .. zaprawdę proszę cię !!! rozważ moją sugestię ..nie musisz być świadectwem straconego pokolenia ...
Po raz pierwszy w czymś się zgadzamy Miley_16:) Ja nie przepadam za panienkami które zarabiają swoim ciałem i budują swoją karierę na skandalach... Uważam żę są inne wartościo których naprawdę wiele osób zapomina... Sama osoba Miley Cyrus mi nie przeszkadza pod warunkiem że to co robi ma jakąś wartość. Ja jej nie nienawidzę ale wiele jej cech mnie odpycha co powoduje że nieraz mam ją powyżej uszu. Trudno Miley_16 nie zmienisz mojego zdania o niej tak samo jak ja nie zmienię twojego. Proponuję zakończyć ten spór o kto ją lubi a kto nie, bo to nie ma sensu... Nie znamy się więc nie ma większego znaczenia co obie myślimy o Miley Cyrus...
No to kopiemy ten dół:D Dobra ja już w sumie nie mam zamiaru się kłócić.... Każdy ma swoje zdanie o aktorach;p Ale mam nadzieję że dzieciaki oglądające Hannę w przyszłości sięgną po lepsze filmy;D