Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
użytkownik usunięty
Mauser98

Dokładnie. I niech inni nie porównują jej z Hannah Montana.....

Mauser98

Może nie jest najlepsza ;) Ale jest dobra nareszcie gra w jakichś normalnych filmach a nie " Disnejowskich " Brawa dla niej . Niech rozwija dalej swój talent aktorski . Życzę jej dalszych sukcesów .

Vito36

skończy w Brazzersie

użytkownik usunięty
Mauser98

Mogłeś poczekać na prima aprilis i dopiero w tedy napisać ten komentarz.

Za bardzo mnie korciło :) Prawdę mówiąc dziwię się, że w ogóle ktoś dał się nabrać na mój żart, bo choć Miley nigdy w roli aktorki nie widziałem to jednak nie mam wątpliwości co do tego, że nie dorównuje ona swym większym lub mniejszym talentem Meryl Streep :)

Mauser98

Całe szczęście. Myślałam, że Ty to na serio napisałeś. :D

systemofadown

Jak mogłaś mnie o coś takiego posądzać :)?

Mauser98

Nie spojrzałam na nick i myślałam, że to napisała jakaś dziewczyna. :o Mam nadzieję, że mi to wybaczysz? :D

systemofadown

Zastanowię się :D
A tak na poważnie to czy Miley naprawdę jest taką słabą aktorką?

Mauser98

Moim zdaniem jest strasznie słabą aktorką. Obejrzyj sobie Hannah Montanę, to się przekonasz. :D (jeżeli masz słabe nerwy, to lepiej tego nie rób.) Możesz też oglądnąć LOL, ale to nie jest kino dla facetów, więc nie daję gwarancji, że to wytrzymasz. :> Najlepiej po prostu uwierz mi na słowo.

systemofadown

Nie oglądałam filmów z nią le wydaje mi się że inaczej podeszłą do profesjonalnego filmu niż do serialu dal dzieci:)

Gorzka_4

No pewnie, że tak. :) Chociaż i tak jej gra nie była żadną rewelacją. :D

Gorzka_4

zgadzam się z Gorzka_4 zupełnie inaczej zagrała w serialu dla dzieci a inaczej gra w filmach :)

onti90

Z całym szacunkiem, ale wolałam ją w serialu dla dzieci.

Kij_z_tym

TO NIE JEST MOJA WYPOWIEDŹ!!!
KTOŚ MI SIĘ WŁAMAŁ NA KONTO I NAPISAŁ TO!!!

onti90

było tyle nie pić :D

Mauser98

A ja się zaczynałam bać :D
BOŻE. Ta kobieta naprawdę powinna usunąć się w cień. Nieładna, nie umie śpiewać, grać też. Proszę nie wyzywać mnie tu od seksistów. Jestem dziewczyną i uważam, że gdyby chociaż miała ładną figurę, to może, może! Ale dziewczyna płaska jest jak deska no i ta żabia twarz ;_______;

Kij_z_tym

Faktycznie, ścinając włosy i farbując je na blond oszpeciła się, ale wcześniej bynajmniej brzydka nie była :)

Mauser98

To raczej pojęcie względne, wolę delikatniejszą urodę i rysy. U kobiet, u mężczyzn, u wszystkich ;)

Mauser98

Widziałam z nią ze 3 filmy i byłyby spoko gdyby ona w nich nie grała. Drewno:)

Mauser98

Chyba najbardziej drewnianą.