Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Gdy wchodziłem na stronę Eski zobaczyłem na str. Wazzup wiadomość że Cyruska rezygnuje ze śpiewu i chce zająć się aktorstwem! Tylko szkoda, że jeszcze z aktorstwa nie zrezygnuje bo jest fatalna 1/10

Johny999

Ale ze śpiewaniem to ma być tylko na jakiś czas a przed tym i tak ma podobno wydać jedną płytę.

Johny999

Dziewczynina zrozumiała wreszcie, że nie potrafi śpiewać i jest jedynie maszynką do robienia pieniędzy wylansowaną przez tatusia. I to się chwali, że się opamiętała. A tą wiadomość , że chce zająć się aktorstwem traktowałbym jako przedwczesny żart prima aprilisowy.

plifplaf

Racja Plifpalt xD Zgadzzam się z tobą.... Chcę zająć się aktorstwem, <lol2>
juz lepiej niech zajmię się spiewaniem, bo jak nie będzie grała w żadnych filmach to jej gęby na ekranie nie będę musiała oglądać :P
A jak będzie śpiewać to i tak nie będę jej słuchała to mam ją w dupie....
Skończy się hanna montanka i Idiotka przestanie śpiewać to już młoda widownia znknie z jej listy fanów.. xD

plifplaf

plifplaf proszę odezwij się do mnie Muszę Ci za coś podziękować Moje gg 9009973

Johny999

Hah. Dobrze, że zrozumiała, że nie potrafi śpiewać. Tylko kiedy zrozumie, że nie umie grać ?

_Megan_

Z niej to piosenkarka i aktorka jak z koziej dupy trąba. Rzygać mi się chce jej piosenkami i serialem Hannah Montana.

maxior

Nie no ze śpiewaniem to przesada. Ona właśnie ma świetny głos i bardzo niespotykany. Ja nie wiem jak ktoś może pisać że ona śpiewać nie umie..jak wystarczy posłuchać jak śpiewa na żywo..;|

Miley_16

ahhaha. znaczy... to że ktoś sobie dopisze do nicku ... 16 to nie znaczy że jej wszyscy uwierzą czy co. ujmę to tak. nikt do 15 roku życia nie jest w stanie usiedzieć w miejscu na widok niej. mi się to tam kojarzy z plastikiem. ale wiecie co. bzdurą jest że jest brzydka czy nie umie śpiewać. ale co z tego że jej uroda to makijaż a jej pioseneczki robię jej tatuś. Ona to taka (jak już ktoś powiedział) maszynka do robienia pieniędzy. kukła. aktorstwa to mi się już nie chce komentować.

wiem coś o tym bo mam 8 letnią siostrę... no coment...

supermaniak

@ supermaniak/
/mam 25 lat... i do tego jestem chłopakiem, mimo to oglądam Miley w serialu, filmach i słucham jej piosenek. /jeśli chcesz wierzyć w swoją prawdę to wierz - masz prawo, ale nie wciskaj jej komuś innemu tworząc propagandę, bo to jest żałosne.

Mauricio_Esposito

rozumiem. rodzice o tym wiedzą czy co xD

za krótkie...

Miley_16

A ja mam 17 lat i wiem (od dawna, jak tylko ja wypromowano), że nie ma talentu! Dziewczyna skrzeczy, nie ma ładnego głosu... I tylko małolaty szaleją za Hannah Montaną, bo moga tez poudawać "gwiazdeczki" i kupic sobie bluzki i zeszyciki z bohaterką. A żeby jej fani mnie nie zaatkowali, to powiem, że jak juz ma wybierac miedzy spiewem a aktorstwem, niech zostanie przy aktorstwie... Przynajmniej moge sie posmiac, jak gra:D, bo słuchać się jej tak za bardzo nie da;).

gr8l

A i nie zazdroszcze jej ani nic. Oglądałam nawet Hannah Montane, ogólnie scenariusz nie jest zły... ale ona nie ma dobrego głosu. I nie mówcie, że sie nie znam... Przykład: Za 3 razem, jak jej tata zaczął ingerować z producentami DOSTAŁA ROLĘ HM.

gr8l

Moja siostra miała ostatnio urodziny <8 lat> i jej koleżanki kupiły jej wszystko z hanny montany... Jakby nic fajniejszego kurde na tym świecie nie było.... Szkoda słów...

beeti95

Heheh... och to spółczuję! I taka dziewczyna (chodzi o Miley) zarabia kase, bo dziewczynki kupują HM. Zobaczymy gdzie ją ehmm "kariera" poprowadzi w wieku 20-30lat. Wtedy juz nie bedzie Disney'a, HM i zeszycików oraz ciuszków do sprzedawania.

gr8l

Nom też jestem ciekawa :P Raczej na runku nie uda jej się utrzymać bez talentu aktorskiego xD

gr8l

Jeśli ona nie ma wg. Ciebie głosu to zaprezentuj nam swój talent.
"taka dziewczyna (chodzi o Miley) zarabia kase, bo dziewczynki kupują HM. Zobaczymy gdzie ją ehmm "kariera" poprowadzi w wieku 20-30lat. Wtedy juz nie bedzie Disney'a, HM i zeszycików oraz ciuszków do sprzedawania"
Nie wiem czy wiesz ale nie tylko 12 latki którzy kupują ciuszki kredki itp z HM ją lubią są także normalni ludzie w wieku nawet 20+ (mam tu na myśli tych co nie myślą i nie widzą w niej tylko HM bądź jakąś smarkulę).
Nie piszczą jak dzieci "Boże to HM aaaaaaa" albo "Koffam Cię aaaaaaa" itd. tylko co najwyżej słuchają jej utworów które są naprawdę niezłe a gdy jej osoba ukazuje się w telewizji to także w jakiś tam sposób się zachwycają, ponieważ jest z niej bardzo ładna Kobieta.
Dla przykładu: Wetten dass...? 6.11.2010
http://www.youtube.com/watch?v=YpIjNrv8vgQ&amp;hd=1 <== Jej pereformence
http://www.youtube.com/watch?v=Arkm48nRX3A&amp;hd=1 <== po pereformence ( 9:28 minuta proszę, tak wyglądają 12 latki które umarły by dla niej)
Tutaj jej występ jest naprawdę dobry i raczej nie dla dzieci którzy kupują kredki HM.

Johny999

/szkoda ;/ ...szanuje jej decyzje, jej życie i ma prawo zrezygnować ze śpiewania jeśli tak zechce, ale mam nadzieję, że się jej odwidzi i nadal będzie śpiewać, a przynajmniej ta przerwa w karierze muzycznej nie będzie zbyt długa^^

Mauricio_Esposito

Krytycy obrzucili ją błotem po premierze filmu Ostatnia piosenka! Może jeszcze zrozumie że nie umie grać?! Pisali że film traci przez jej okropną grę, że nawet pocałunek gra sztywnie! Nazwali ją najgorszą aktorką! mam nadzieje że wkońcu ta idiotka zobaczy że jest do dupy!

Johny999

@ Johny999/
/mam gdzieś krytyków i recenzentów; nikt nie ma prawa narajać mi własnego zdania, jestem wolnym człowiekiem, mam prawo do własnej opinii na podstawie własnych przeżyć i poglądów a nie kogoś innego.

Mauricio_Esposito

Nom tez coś tagiego słyszałam Johny999..... Chyba będę chciała obejrzeć ten film i się z tego beztalencia pośmiać xD

Johny999

Ech... w końcu minie jej 5 minut na scenie. :]

Johny999

ale niestety przed tym wyda płytę!!!!!! mam nadzieję że odniesie klapę

Johny999

znowu jak wchodziłem na tą stronę to zobaczyłem, kolejną informację o Cyrusce, pisało tam że Cyruska po wyemitowaniu ostatniego odcinka Hanny spali perukę co towarzyszyła jej na planie przez 5 lat!

Johny999

Szkoda , że spali perukę bo to właściwie była jedyna rzecz w tym serialu, którą dało się oglądać bez reakcji wymiotnych.

plifplaf

Nie!... Pomyłka!!!...Peruka Miley też powodowała odruchy wymiotne.

plifplaf

Hehe racja.... Jak widzę ją w tym niedorzecznym serialiku to mam wielki odruch wymiotny :P Po pierwsze przez jej aktorstwo, po drugie przez jej śpiew, i po trzeci przez jej wygląd ( zwłaszcza przez miny które wali),
a peruka żałosna, zakłada ją i niby nikt już jej nie rozpoznaję .... Beznadziejna fabuła serialu... Gorszej nie widziałam... No chyba że w Polskich serialach...

Johny999

I dobrze robi... nie podoba mi się jej głos, nie ma talentu i umiejętnosci żeby byc piosenkarką;).

gr8l

Głos ci się może nie podobać a raczej jego barwa ale to że nie potrafi spiewać to nie prawda. Wystarczy posłuchać - ma bardzo charakterystyczny, ciekawy głos i bardzo dobrze spiewa .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
erosenin1995

dlaczego my względem jej jesteśmy nikim? bo co ona jest sławna? królową jakąś jest?

Miley_16

Może masz racje... ale jej głos przechodzi nie przez jeden komputer. A i tak daleko jej do ideału. Nie mówię, bo napewno nie spiewa najgorzej na swiecie. Ale nie jest jakas wielką piosenkarką. Piosenki ma całkiem (ma dobrych pisarzy), muzyka w jej piosenkach jest naprawde dbra, chodzi o brzmienie (dobry zespół ma), ale ona sama.. no cóż... Nie nadaje sie jako wokal.
Żeby nie było powiem, że ujdzie w tłumie.
"Goodbye" "fly on the wall" i "when i look at You" (-> tu to sie panna Cyrus postarała) to jedyne piosneki w całkiem dobrym wykonaniu przez panne Miley (mogłabym nawet dać 4/5). Ale reszta to tak 2/5.
Wiesz dziewczynką napewno się pdoobaja jej piosenki, styl HM, serial i wogóle, bo sie przy tym dobrze bawią, ale wypowiedź o profesjonalnej muzyce, to już nie leży u dziecka w wieku 4-14lat. I nie chodzi mi, że jestes dzieckiem! Lubisz ją, bo uważasz ją za idolkę... i zawsze bedziesz jej bronić. Jak ktos jest fanem, to nawet kicz artystu uważa za dzieło. Nie powiem, bo mnie sie dawniej też tak zdarzało, a teraz stara sie bardziej obiektywnie patrzeć. Pozdrawiam:)

gr8l

Wiadomo że jej głos na płytach przechodzi przez niejeden komputer tak jak i z resztą wszystkich. Ale mnie nikt nie przekona co do tego że nie nadaje sie na wokal..tu chodzi o jej głos na żywo a nie o to czy ma dobrych pisarzy czy jakie są te piosenki jakościowo bo wiadomo co dotyczy HM to wiadomo że za bardzo wybitne nie jest...

Miley_16

ale jak pisałem NIESTETY wyda przed tym płytę NIEEEEEEEEEEEEEE

Johny999

naprawdę straszne..;/

Miley_16

no wiesz nie lubię jej ale każdy ma swoje zdanie, ja z Disney-a lubie tylko Ashley Tisdale bo wydaje mi się normalną sympatyczną osobą, a Miley nie trawię i może troche mi obrzydła ponieważ wszędzie jej pełno/ i tej Hanny Montany kiedyś to lubiłem ale jak Miley zaczęła gadać różne głupoty itp. to poprostu ją znienawidziłem, ale spoko każdy lubi kogo innego ale dlatego wolałbym żeby nienagrywała tej płyty bo jej piosenki nie przypadły mi do gustu i jej zachrypnięty głos/!

Johny999

Nom mam indentyczne odczucie... Chociaż za Ashley Tisdale też za bardzo nie przepadam..... Kiedyś to ogólnie miałam obsesje na punkcie high school musical itp. a teraz widze jakie to są shity...

Johny999

Kolejna wybryki Miley:
Miley Cyrus ma bardzo wysokie mniemanie na swój temat. Uważa, że ludzie nie okazują jej należytego szacunku. Żyje jednak nadzieją, że to wina wieku. - Jak skończę 18 lat, będę odbierana jako poważna osoba - twierdzi gwiazdka - A osiągnęłam już sporo. O wiele więcej niż wiele starszych ode mnie osób w show-biznesie. Nie czuję, by traktowano mnie z należytym szacunkiem. To się zmieni, gdy dorosnę
Tekst pochodzi z tej samej strony

Johny999

@ Johny999/
/możesz podać źródło tej informacji?

Johny999

@ Johny999/
/już nie trzeba, sam znalazłem^^ /nie wierz "Esce" i podobnym, to są portale, dla których liczy się sensacja i piszą teksty tak, aby wzbudzić kontrowersje_ często bywają subiektywne (całe redakcje lub poszczególni redaktorzy) - nie lubią kogoś i specjalnie piszą tak aby dana osoba była postrzegana negatywnie_

/kiedyś współpracowałem z podobnym portalem - tłumaczyłem news'y z angielskiego i hiszpańskiego, dostałem taką "radę": "nieważne jak przetłumaczysz i co napiszesz od siebie, ważne by coś było"_

/prawdziwa wypowiedź Miley Cyrus na ten temat:

"Naprawdę nie mogę się doczekać kiedy skończę 18-stkę. Kupiłam dom i jestem podekscytowana przeprowadzką do niego. Stałam się bardzo niezależna, gdyż często muszę podróżować. Mam czworo rodzeństwa, więc mama i tata nie zawsze mogą być przy mnie. Myślę jednak, że dzięki temu ludzie będą mnie postrzegać bardziej poważnie.

Osiągnęłam wiele - wiele więcej, niż niejeden dorosły na moim miejscu. I nie czuję, aby ludzie odbierali mnie na poważnie, poprostu dlatego, że jestem taka młoda. Mam nadzieję, że to się zmieni."

/żadnego "kolejnego wybryku" i "wysokiego mniemamia o sobie", w tej wypowiedzi nie widzę_ w wypowiedzi nie ma też żądania większego szacunku, tak jak to przedstawia Eska_ /Miley poprostu powiedziała prawdę, bo tak jest - i w pełni się z nią zgadzam_

Mauricio_Esposito

napewno oni uwzieli się na Kasię Cichopek bo często pod jakąś wiadomością są docinkowe komentarze, może Miley nie jest taka zła? Może te niby jej durne wypowiedzi są poprzekręcane przez media? niewiem!

Johny999

"Może te niby jej durne wypowiedzi są poprzekręcane przez media? niewiem!"
Już sobie odpowiedziałeś na pytanie właśnie niestety tak jest są tacy co chcą obrzydzić jej życie bo jej nie lubią ze swoich powodów a są tacy co będą jej bronić (np. tak jak ja mimo iż nie jestem jej zagorzałym fanem) ponieważ wiedzą że stać ja na więcej, a poza tym ona ma dopiero 18 lat więc trzeba dać jej szanse że wyjdzie na lepszych ludzi.
Taka Selena Gomez także bardzo ładna tylko że nie zabardzo nadaje się do śpiewania (tzn. nie jest źle a nawet dobrze albo mogło być lepiej) i mimo że też ma 18 lat wygląda wciąż jak dziecko trochę i podobnie Justin Biber.

Mauricio_Esposito

Dokładnie to są plotki żeby ją oczernić!

Johny999

Gratulacje za nowe zdjęcie !!!

Na samym początku myślałem , że FW omyłkowo przekierował mnie na bohaterkę tanich filmów z pod znaku xxx , ale o dziwo nie. Toż to Miley w całej swojej okazałości !!!

Zresztą nic nie wiadomo skoro zrywa z muzyką i przechodzi na "aktorstwo"...

plifplaf

i teraz był kolejny wybryk, Cyruska obcierała się DUPĄ o pe.... 45 latka w tańcu!

Johny999

ehh... no ok niby filmik pokazuje że tak robiła ale to po prostu impreza może się napiła za dużo a zresztą dziewczyny zazwyczaj tak tańczą na imprezach tumany!!! Wiem że nie ma jeszcze 18-tki ale wiecie tatuś ani mamusia nie musieli o tym wiedzieć jeśli ich tam nie było (przecież tak samo się robiło jak rodzice nie pozwalali pić nie?).
Są niestety ludzie którzy chcą ją tylko oczernić i pokazać ją jak z najgorszej strony i na to nic nie poradzimy zawsze się tacy znajdą i nie zdziwię się jak na swoją 18 napije się i zacznie się wygłupiać na jakiejś imprezie a ktoś to znowu nagra i pomyślą ludzie że jest ona idiotką albo jakąś wariatką, i że zarywa do dużo starszych od niej.
Takie życie gwiazdy są tacy co będą bronić ją za wszelką cenę choćby mieli się zabić a są tacy co jej nienawidzą i zrobią wszystko żeby jej popularność znajdowała się jak na najniższym poziomie.
Dajmy na to takiego Justinka Biberka: śpiewa jak baba, wygląda jak baba, i ogólnie jego zachowanie jest strasznie dziecinne jak na te 16 lat mógłby się zachowywać trochę doroślej a Cyrus może ma swoje odpały że przesadza z pokazywaniem dorosłości i czasami źle jej na tym wychodzi ale na pewno zachowuje się lepiej i jest bardziej dojrzała.
W ogóle to ludzie wciąż myślą tylko jedno jak ją widzą gdziekolwiek "Hannah Montana" i potem wszystko jasne rodzi się kolejny anty fan mimo iż pokazuje się z tej doroślejszej strony to i tak jest sporo osób którzy spostrzegają ja tylko w świetle serialu HM.