ja się na niej zawiodłam kochałam hanne montane kiedy byłam mała. a teraz tak się zachowuje z
vanki stałam się anty vanką . i zdięcie trzeba zmienić na te które kocha sobie robić czyli z
wywieszonym jęzorem
Raz rozebrała się na scenie i to w gejowskim klubie, a założę się, że Miley niedługo będzie się pie*dolić na tej scenie. :)
Widać ,że z fanami Miley nie dojdę do porozumienia więc spier**. W ogóle to po co się wypowiadasz nie na temat?
taka mała a taka niegrzeczna :D i kto tu jest popier**lony ? Miley ? nie wydaje mi się :D
Violetta rządzi <3 dla 6-letnich dziewczynek.... ohhh, którego mam wybrać ? ooo nieee...
6 letnie dzieci nawet by Violetty nie zrozumiały. To jest telenowela a w telenoweli zawsze jest jakiś problem ,który wszystkich denerwuje. Miley zachowuje się jak nie powiem kto. Taka dorosła a język nadal niewyparzony.
Ja pie*dole, to że jest fanką Violetty oznacza, że jest żałosna? Każdy ma swój gust. BTW. Dorośnij, a potem dyskutuj z ludźmi. :)
ale fanka to słowo polskie (zapożyczone z angielskiego ale to nie zmienia faktu, że polskie) -.-
Też mogę mówić, że mam dysleksje. Jeżeli słowa są źle napisane to się podkreślają na czerwono, więc nawet dyslektyk może pisać poprawnie... dlatego dla mnie to debilizm
Polaki cebulaki zawsze muszą naskoczyć, jeśli tylko znajdą łatwy cel. Wyraziła dziewczyna swoje zdanie, bardzo dobrze. Macie idioci satysfakcje ze styrania 14latki?
NO jeszcze nie dawno to była fajna dziewczyna po czym coś jej odbiło teraz wygląda jak szpetna wiedźma a zachowuje się jeszcze gorzej