ona jest TAKA niesamowicie brzydka... nie rozumiem, czemu uwaza sie za takie bostwo, irytujaca strasznie, jednak od czasu do czasu z nudy zdarzylo mi sie obejrzec montane ;d przynajmniej polewka.
a tak wgl to czy ktos jeszcze zauwazyl jaka jest niewymiarowa xD jak byla chuda i mloda, to okej, ale teraz to juz calkiem jak kaszalot wyglada. mhm. ale jesli spojrzec na jej maniakalnego na punkcie wlosow tatusia, to sie nie dziwie..^^
i po co na forum piszesz swoje wywody filozoficznie na temat jej wyglądu. Tak bardzo przeszkadza Ci jej wygląd ? nikt Cię nie zmusza do oglądania jej, a może przemawia przez Ciebie zazdrość ?
Znowu ta zazdrość:D Wy fani Miley już nie macie kompletnie co powiedzieć na jej obronę?? Ja też nie uważam Miley za bóstwo, wręcz przeciwnie.... Ma taką dziecinną mordkę. A w body który nosi na koncertach wygląda strasznie grubo. Nie rozumiem po co je zakłada skoro wygląda w tym fatalnie... Na jej miejscu maskowałabym niedoskonałości figury zamiast je jeszcze bardziej eksponować;p
z doświadczenia wiem, że jak jedna kobieta jeździ po wyglądzie drugiej to za tym kryje się zazdrość.
"wygląda strasznie grubo"- Witaj anorektyczko
hehe dzięki irishfolkfan ale na avatarze nie mam swojej fotki tylko takiej jednej aktorki. A co do Kalki90 to ja wcale nie jestem anorektyczką mój drogi, jestem normalna. Ale nie eksponuję swoich niedoskonałości tylko staram się je ukryć. Aha i wcale nie nazwałam panny Cytrus grubą, tylko napisałam że w tym body wygląda grubo;p Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem;p
No zacznijmy od tego że nie jestem blądynką:D
I narazie nie zamierzam tego zmieniać, chociaż kto wie... Może kiedyś;-)
A wracając do Cyrus, nie było mnie tutaj parę miesięcy ale widzę nowy napływ pokemonów i tym podobnych osobników. Pozostaje mieć tylko nadzieję że wkrótce opuszczą to forum... Póki co trzeba to znosić...
No cóż, nowa fala pokemonów napływa ostatnio, ale niektórzy dzielnie i praktycznie bez wysiłku stawiają skuteczny opór :)
No zacznijmy od tego że nie jestem blądynką:D
I narazie nie zamierzam tego zmieniać, chociaż kto wie... Może kiedyś;-)
A wracając do Cyrus, nie było mnie tutaj parę miesięcy ale widzę nowy napływ pokemonów i tym podobnych osobników. Pozostaje mieć tylko nadzieję że wkrótce opuszczą to forum... Póki co trzeba to znosić...
no chyba jesteś bo nie ma takiego słowa jak "blądynka" proponuje słownik. !
a tak w ogóle to nie przejmuj się jej strojami. Ludzie ją lubią za to kim jest, a nie jak wygląda. Myślisz że wypocisz parę zdań że wyglada grubo i cały świat ją znienawidzi ? Otóż może i żyjemy w czasach gdzie ważny jest wygląd, ale ty chyba musisz być kompletnie pusta skoro nie potrafisz nic sensownego powiedzieć na temat jej gry aktorskie.
pozdrawiam
Wiesz uroda to rzecz gustu ale słowo "brzydka" nie jest stosowne, ponieważ gdyby była brzydka to nie była by aż tak popularna (dziewczyna bez urody także nie zdobędzie popularności), widziałeś/aś jakąś ohydną aktorkę/piosenkarkę która zarabia ponad 50 mln. dolarów na rok + jest zaliczana do najprzeróżniejszych sond dot. wyglądu gdzie zawsze stoi wysoko? <== nie mam tutaj na myśli tych 12 latek, które zawsze by dały jej 10 ;p
Nie mówię, że jej wygląd jest boski i nie ma do niej porównania bo widziałem ładniejsze ale stwierdzam fakt.
Brzydka może być osoba która naprawdę ma oszpeconą twarz, bądź także cuchnie, ubiera się jak żul spod reala itp. a nie osoba która dba o siebie.
Na twoim miejscu poprawił bym tą jakże niestosowną wypowiedź, gdyż nie jest ona na poziomie.
W takim razie rozwijaj swoją myśl gdy chcesz się na czyjś temat wypowiedzieć, gdyż stwierdzenie "brzydka" nie jest wystarczającym argumentem.
Ty, to konto 'Bandobras Took' mój brat założył kiedyś u mnie xD Dałeś się złapać parradoxie xD