Co to ma do jej gry aktorskiej ? No ale cóż z tego co mi jest wiadome to ma ok. 165 albo troszkę więcej :)
Dałabyś artykuł potwierdzający to co napisałaś albo jakiś clip filmowy? Bo większość informacji (bardziej potwierdzonych) donosi, iż ma ona ok. 164/165 cm :)
Miley ma wysokich rodziców, jej siostra ma 11 lat i ma już ok 160.
Emily ma 158cm a Miley jest od niej o wiele wyższa.
Na zdjęciach jest wyższa od rodziców swoich fanów.
W szpilkach ma ok 180.
Hah w szpilkach pewnie tak ale ta mała Noah ma 160 cm? Ty chyba śmieszna jesteś :P W życiu warszawy, druga sprawa jaka Emily? Bo nie znam takiej osoby z rodziny Cyrusów... chyba nie masz na myśli Osment ta, która grała na planie serialu Hannah Montana" ;D ale to nie z rodziny tylko przyjaciółka xD. Kolega z Kędzierzyna był w Hiszpanii gdy ona właśnie tam była na 'Europen Music Awards' i się udało z nią spotkać to mówił, że jest od niego niższa o parę centymetrów na oko a on sam ma 167 albo 168 :P Przeanalizuj dokładnie fakty :)
Czyli Taak... Hej! My się znamy....
Pamiętasz może kilka miesięcy temu na mileycyrusweb.net NOCNE POGADUCHY na czacie i rozmowę o parówkach i namiocie? To ja wymyśliłam nocne pogaduchy, to ja caroline. xD
Ale się złożyło...
Hah tam czasem było tyle różnych osób, że nie pamiętam :P lol wiesz jak były takie tematy starałem się nie odzywać ;D