Za co wy ją wogóle lubicie?
Jej aktorstwo jak i piosenki są marne.
Charakter ma straszny, jej rodzinka to patologia.
Ma denerwujący wyraz twarzy.
Niewidze nic co może w niej urzekać
ja ją lubie za całokształt
według mnie świetnie gra a piosenki ma zajebiste
jęśli jej nie lubisz to proste po prostu nie oglądaj jej,a i chciałabym zobaczyć twój wyraz twarzy <haha>
to masz problem bo nie umiesz zauważyć prawdziwego talentu
A więc tak:
1. "Jej aktorstwo jak i piosenki są marne." jeśli chodzi o piosenki to zależy od gustu a o nim się nie dyskutuje, aktorstwo idzie jej coraz lepiej, gdyż do następnych nowych filmów bierze się ostro do roboty i widać, że zależy jej na tym oraz uczy się od najlepszych. Mogę się założyć, że oceniasz jej aktorstwo tylko po serialu HM i filmu "Ostatnia Piosenka", tam nie miała zbyt dużego doświadczenia i była jeszcze dość młoda.
2. "Charakter ma straszny, jej rodzinka to patologia." charakter to w pewnym sensie także sprawa gustu dla niektórych ale to twoje zdanie więc nie będę się kłócić. Co do jej rodziny to nie jej wina, że rodzice się rozwiedli i zbytnio zapatrzyli się w pieniądze, które MIley zdobywała przez całe swoje życie. Według najnowszych plotek prawdopodobnie rodzice chcą się znowu zejść ale to tylko jak na razie plotka :P
3. "Ma denerwujący wyraz twarzy." <== to chyba nie należy zbytnio do oceny osoby, takie komentarze możesz zachować dla siebie i nie musisz się nimi z nami dzielić.
4. "Niewidze nic co może w niej urzekać" , tutaj także jest to sprawa gustu, ponieważ dla Ciebie ta osoba może nie być zbyt zachwycająca (mam tu na myśli nie tylko wygląd) a dla innych jest ona bardzo ładna, gdyż stwierdzenia wielu "ant fanów" które brzmią jakby ona była istotą strasznie brzydką, wyglądającą jak k*rwa są niedorzeczne, ponieważ taka wypowiedź nie jest na odpowiednim poziomie, co najwyżej zbuntowanego dziecka, które myśli, że ona jest wszystkim co najgorsze na świecie. Nie chcę powiedzieć, że Ty tu jesteś właśnie nim i tak piszesz ale mówię jak jest na prawdę.