A ja widze że każdego kto krytykuje Cyrus nazywasz dzieckiem, żałosne. I wiem że zaraz napiszesz że ja jestem żałosny ale to będzie wyjaśniało twój poziom. Ja jej nienawidze i mam do tego prawo i mam prawo wyrazić swoje zdanie o niej. Mam dość jej twarzyczki bo jest wszędzie! To że ty sie w niej lubujesz to twoja sprawa ale ja nie mam zamiaru i mnie do tego nie zmusisz. I na przyszłość, gdy kroś krytykuje Cyruske nie nazywaj go dzieckiem. Dla mnie raczej dzieckiem jest ktoś kto ją lubi, bo nie widzi w niej braku talentu.
Wiesz nie skrytykuję Cię ale spójrz jak napisałaś wyżej "jest wszędzie! i za to jej nienawidzę" tyle napisałeś tylko na jej temat ale może rozwiniesz swoją myśl.
Nie chodzi mi o to, że będę każdego krytykował za to że nie lubi Cyrus, ponieważ ma do tego prawo.
"Mam dość jej twarzyczki bo jest wszędzie", ta twarzyczka to model HM a nie samej Miley Cyrus, a to że ona jest nią naprawdę to nie ma zbytnio nic do rzeczy, gdyż świat ją specjalnie wykreował w ten sposób aby podobało się dzieciom. Teraz to już bez znaczenia bo nie jest głupiutką HM tylko dorosłą kobietą, która chce osiągnąć większy sukces w życiu.
Napisałaś także " Dla mnie raczej dzieckiem jest ktoś kto ją lubi, bo nie widzi w niej braku talentu.", nie wiem co ty masz do niej pod kątem talentu, jeśli jesteś lepszy zaprezentuj nam swoje możliwości może się mylę i masz większy talent (choć nie sądzę). Jak zapewne nasłuchałeś się za dużo piosenek HM i teraz myślisz, że każdy następny utwór jaki wyda będzie podobny.
"I na przyszłość, gdy kroś krytykuje Cyruske nie nazywaj go dzieckiem", nigdy tak nie zrobiłem ale wiesz jak widzę nick np. sweet_girl czy coś w ten deseń i jego komentarz do tejże osoby brzmi "głupia dziwka, tępa idiotka, która niech spada na drzewo" itd. to jak można taką osobę traktować z powagą?!
Im bardziej ona się zmienia z sweet Hanny to bardziej sie do niej przekonuje. Obecnie moja ocena wzrosła z 1 do 3.
Myśle że jak w najbliższym filmie pokaże że umie grać to moja ocena bd dużo wyższa. Bo niestety w Hannie nie mogła zbytnio popisać się swoimi umiejętnościami, bo jej rola była bardzo ograniczona do robienia głupich min. Ale pewnie do 2012 roku ocena z 5,0 wzrośnie do min. 6,5. Teraz ludzie nie akceptują jej zmian ale w końcu sie przekonają, Britney Spears też była słodką gwiazdką na początku.