Ej wiecie ze Mischa to moia daleka kuzynka?? Niestety niepodam wam jej zadnego numeru bo i tak ma zastrzezone ale powiem wam ze jak krecili "Zycie na fali" to przez krutki okres czasu chodzila z Benjaminem.
nie wiedziałem, że Mischa ma polskie korzenie, więc to trochę mnie zaskoczyło. Czy mogłabyś opisać jej cechy charakteru, bo jestem ciekaw, jaką osobą ona jest? Na pierwszy rzut oka robi wrażenie sympatycznej.
Tak Tak a Rachel Bilson to moja siostra. Niestety Mischa nie ma polskich korzeni jej matka pochodzi z Irlandi a ojciec z Angli. Wiec wymyslaj s leprze klamstwa bo i tak to bie tego nie uwierzy chyba ze glupi baran:)
tak jasne
nawet jakby to byla prawda to skad znasz polski skoro nie masz korzeniow polskich, a kiedy krecili the o.c. to byla w szczesliwym zwiazku z jedym rockmanem
jesli juz wypisujesz takie rzeczy to daj jakis sensowny akgument a nie cos co kazdy moze sobie wymylicnp.: czy wiecie ze nicole kidman to moja kuzynka i podczas krecenia mouli rouge przez pewien czas chodzila z ewanem ??. Juz samo rozpoczecie "czy wiecie ze " wskazuje ze ta wypowiedz to nie bedzie nic madrego jakbys dala jakies zdjecie was obu jako szczesliwych kuzynek to ok ale bez dowodow nikt z odrobina rozumu ci nie uwirzy
sorka za " korzeniow" i "wymylicnp" z pospiechu nie wyszlo mi to za bardzo po polsku chodzilo mi w karzdym razie o korzeni i wymyslić np
To do dawna było wiadome, że ona była z Benjaminem! Ale tylko na początku pierwszej serii, później się rozstali, a ona zaczęła chodzić z tym rockmanem. Każdy to wie kto był na polskim forum o OC! Więc mnie tu nie bajeraj koleżanko :D:D:D
*Magda M* kłamie ! Misha Barton to mój stary ! I nie była ani z Benjaminem ani z jakimś rockmanem tylko ze mną ;D Nie no dobra... Jesteś jak Heayah - nie potrafisz opowiadać bajek, a nawet gdybym ja sam chciał takową opowiedzieć to starałbym się przynajmniej żeby była nieco prawdopodobna...
Typowi Polacy ! Dlaczego Kurwa Wszyscy w tym kraju Tacy są ?! Naprawde nie moge tego zrozumiec ! jebana polska zazdrość!
PS. Kocham Moj Kraj, POLSKĘ ! tylko qrwa nie moge zrozumiec tutejszej ludności !
pozdrawiam !
To czyli trzeba mieć dowód, żeby się okazało że jest się spokrewniony z kimś sławnym?? Łał, nie wiedziałam....
czesc, to ja- Mischa! łał, znalazlam sobie tutaj kogos z rodziny!! suuuper! czesc Magdo M, ktora nie mieszka w Polsce i nie ma polskich korzeni a nosi tak piekne polskie imie... a moze tak naprawde wystepujesz tak jak ja, pod pseudonimem...? :D
pozdrawiam wszystkich :)
ps- to chyba nie zazdrosc tylko realizm kochany!!!
Tak Tak..Jaaasne.A moj chlopach to ten typ co gra setha ;p fajnie,ne?
Juz lepszej sciemy dziewczyno nie dalo sie wymyslic..
Pzdr ;*
<nie dla ciebie>