kocham ciebie i ole jestescie cudowne podaj mi swoj gg jesli mozesz pogadamy troche,nie moge doczekac sie nowych odcinkow z wami mozesz mi przyslac zdjecie?
Wiesz.. Nie chcę Ci zatracać nadziei, ale z tego co się orientuję, to Ola i Misheel nie wchodzą na FilmWeb'a ;D Z Olą prędzej możesz pogadać na Gronie, a z tego co się orientuję, to Misheel nie przepada za internetem, więc nie wiem, gdzie mógłbyś ją złapać ;P
PozdrawiaM!
z tego co ja się orientuje to "twój wielbiciel" to niejaki Pan Leszek z Bytomia - lat 52. mąz żony i ojciec trojki dzieci (dwoje jest juz doroslych), pracownik okolicznych zakladow przetworstwa miesnego przez sasiadow zwany "rzeznikiem z bytomia"....
Hehe, warto dodać że pan Leszek kiedy wysyła żone z dziećmi do okolicznego sklepu uznanej marki Tesco po skromne zakupy, wreszcie czując się całkowicie rozluźnionym i wolnym rozbiera się do bezrękawnika i bokserek poczym siada z piwem marki Lidl przed ekranem oddając się kontemplacji zdjęć tej skośnookiej pięknoścvi o dziwnym nazwisku...
z tego co się orientuje to misheel nie zajmuję się głupotami, tylko studiuje medycynę i nie będzie grać w nowych odcinkach :P