Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Jest jedna z najlepszych aktorek na swiecie! przynajmniej JA tak sadze... znakomicie gra , jest piekna i uwielbiam ogladac filmy z jej udzialem ;]]

Karla__90

Pewnie masz na myśli te sceny gwałtu, role prostytutek i takie inne :>>>>

Karla__90

Boże zwonu pieprzysz swoje frazesy Vinaya. Co zazdroscisz jej że gra prostytutki. Może sama chcesz spróbowac tego najstarszego zawodu, skoro tak bez przerwy pochłania twoje myśli. Ty sama napewno niczego w życiu nie zagrasz, chyba że rolę wilka w szkolnym przedstawieniu. Pozdrawiam.

egipcjanka_2

Zgadzam się z Tobą Karla90,dla MNIE i MOIM zdaniem Monica jest boska,uwielbiam ją:) i żadne głupie gadanie tego nie zmieni.Właśnie stałam się fanką Egipcjanki,haha dobre teksty:) pozdrawiam

egipcjanka_2

Mówisz o kulturze, a sama zachowujesz się jakby przeze mnie wzrosło ci ciśnienie. Najwyraźniej nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Nie wiem czy warto tak się zdzierac dla osoby, która i tak ma cię w dupie.
"Co zazdroscisz jej że gra prostytutki. Może sama chcesz spróbowac tego najstarszego zawodu, skoro tak bez przerwy pochłania twoje myśli."- pewnie masz już tak wyprany mózg, że już sama nie wiesz co piszesz, bo jakoś nie sądzę zebyś była aż tak głupia. Może to ty tak intensywnie o tym myślisz skoro była to (z pewnością nad takimi błyskotliwościami- inaczej długo się nie myśli) pierwsza rzecz jaką wystukałaś swoimi nerwowymi paluszkami na klawiaturze.
"Ty sama napewno niczego w życiu nie zagrasz, chyba że rolę wilka w szkolnym przedstawieniu. Pozdrawiam."-pewnie twój wyprany mózg nie pozwala ci na czytanie ze zrozumieniem. Z pewnością juz to czytałaś, bo odpisywałaś mi na tamten post. Ja GRAM w jednym z wroclawskich teatrow. Wiem, ze takim prostakom, jak ty, ktorzy pewnie sami odgrywali role statystow, trudno w to uwierzyc. Koncze ta idiotyczna rozmowe, w ktora sie niestety wdalam.
PS.Zacznij uzywac przecinkow.

Karla__90

Boże Vinaya dostałam kolki śmiechu. Ty we wrocławskim teatrze? Twój życiorys, który tu tak nam wykładasz coraz bardziej przypomina jakiś film, który opowiada o czymś nierealnym i niemożliwym. Przepraszam, że niedoceniałam cię jako artystkę. Otóż teraz stwierdzam, że masz duży talent do pisania bajek. Wykorzystaj to . A tak poza tym to wcale się nie denerwuje pisząc z tobą, bo nie jesteś kimś, kogo inteligencja by mnie przytłaczała. Taka zwykła dziewczyna, żyjąca w jakimś innym wymiarze(wrocławski teatr, co?).

egipcjanka_2

A ja dostałam przepukliny :>>>> od śmiechu oczywiście...
Aha
Jeżeli uważasz, że zdawanie zagranicznej matury i granie w teatrze jest nierealne to pozwolisz, że daruje sobie sarkastyczne gratulacje...

"Przepraszam, że niedoceniałam cię jako artystkę."-Wybaczam.

"Otóż teraz stwierdzam, że masz duży talent do pisania bajek"- to miło, ale jakoś nigdy nie szło mi pisanie...

"Wykorzystaj to - oh, twój sarkazm mnie przeraża :>>>>
" bo nie jesteś kimś, kogo inteligencja by mnie przytłaczała"-ale pewnie twoja tak :>>

"Taka zwykła dziewczyna, żyjąca w jakimś innym wymiarze(wrocławski teatr, co?). "- jestem zwykłą dziewczyną :>>>> ale pozwolisz, że resztę przypiszę tobie :))) A w Wrocławiu są teatry :>> naprawdę......