Najbardziej irytujące są jej sztuczne uśmiechy - co prawda kompatybilne z jej urodą, ale w niektórych sytuacjach kompletnie nie na miejscu. Zupełnie jakby próbowała wyrobić limit określony w kontrakcie.
Racja. Ponadto nie mam do tej Pani szacunku po tym jak odeszła z tvp i zaczęła nadawać na nich na lewo i prawo. Nie jestem fanką tvp no i nie mam zbyt dobrego zdania o nich, ale nie lubie osób które Publicznie oczerniają innych a w dodatku pracodawców. Jak to się mówi nie sra się we własne gniazdo, teraz ta Pani nie ma powrotu do tvp, a na pewno bedzie potrzebac pracy, nie jest wziętą i utalentowana dziennikarką, niestety.
Ja wyrobiłem sobie o niej opinię po tym jak została zaproszona do TVNu ostatnio wraz z Krzysztofem Bosakiem(taki młody exLPRowiec). Wstyd jest brać takich pustaków żeby wypowiadali się na poważne tematy. MR nie potrafi ani razu podjąć się merytorycznej dyskusji, gadała jakieś banialuki, a do tego jej stosunek do rozmówcy był po prostu chamski i lekceważący: wchodziła w zdanie, miała stosunek do Bosaka jak do małego dziecka, któremu trzeba wyjaśnić, że nie można za dużo słodyczy jeść. Ja fanem Bosaka nie jestem, ale starał się podjąć merytoryczną dyskusję posiłkując się danymi, poza tym to jest człowiek czynny w polityce, a nie celebrytką z orzeszkiem w głowie. Żal ściska 4 litery jak się słucha takiej pipy i respekt dla Bosaka, że nie wytrzymał.
Krótko mówiąc: nawet nie najgorzej się prezentuje wizualnie, ale już mentalnie i intelektualnie to cienko jak sik pająka.
Chyba, respekt za to, że wytrzymał ;) Sposób w jaki traktowały go Monisia i pani prowadząca program jest naprawdę obrzydliwy. Richardson nigdy nie lubiłem, a popis jaki dała w tamtym programie utwierdził mnie w tym, aby jej nie lubić. Nie dość, że ma głupie spojrzenie i głos, to jeszcze ten sposób wymowy i wyuczone uśmiechy... masakra.
No cóz, wypada sie tu tylko zgodzic i to z kazdym stwierdzeniem... Chociaz musze nadmienic, ze Krzysztof Bosak to jeszcze mial w miare latwe zadanie - w porównaniu chociazby z takim Januszem Korwin Mikkem ;D