Morgan FreemanI

Morgan Porterfield Freeman Jr.

8,4
127 090 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Morgan Freeman

Pomóżcie rozstrzygnąć spór: ja twierdzę, że to nie jest M.F., mój mężczyzna twierdzi, że to on i nie chce mi wierzyć.
Zastanawiam się czy nie zacząć zbierać na operację wzroku dla niego...

vsp

Ja też uważam, że to nie on.

gockab

Pewnie, ze nie on. Spójrzcie choćby na to http://morgan.freeman.filmweb.pl/Morgan+Freeman,galeria,PersonGaleria,id=176 zdjęcie. Pokaz je Kolezanko swojemu facetowi :)

vsp

no właśnie mnie też to ciekawi:D ale to chyba nie on

Pan_Diament

Wiedziałem, wiedziałem, że prędzej czy później taki temat tu powstanie. Ludzie nie dajcie się nabierać na tak liche numery...

vsp

Zgadzam się z tobą,oczywiście że to nie jest Morgan Freeman.Chwyt Reklamowy i tyle.Jak Pierwszy raz widziałem tą reklamę to też się nabrałem,ale braciak mi z miejsca wyjaśnił.I tym sposobem reklama staje sie sławna

Caleb_2

echhh tez mam taka nadzieje, bo szczerze mowiac troche się przerazilam :p
Bardzo lubię i cenię Morgana myslalam, ze to jakas nowa reklama filmu, a tu efekt axe:P

vsp

ależ oczywiście że to nie freeman, przecież tak wielki aktor nie zgodziłby się wystąpić w reklamie byle jakiego Axa/Lynxa

byłby numer gdyby ich za to podał do sądu

vsp

ostatnio znalazlam w kinie 'ulotkę' 'filmu' "Forbidden fruits"[chodzi oczywiscie o reklame AXE] z ~SOBOWTÓREM MORGANA FREEMANa~ . Za sobowtóra chyba niemogłby podac ich do sądu.. Były już wcześniej takie reklamy w Polsce, choćby z sobowtórem Cezarego Pazury. Bezczelne to, racja, ale chyba legalne...

hann_

ten facet w reklamie właśnie ma wyglądać jak Morgan Freeman,zauważyliście ze on rozwiązuje tam jakąś zagadke? tak samo robil Freeman w chociazby filmie Seven,czytal w bibliotece i szukal odpowiedzi kim jest zabójca. To taki chwyt,bo Freeman w wielu filmach gra wlasnie detektywow xp albo cos w tym stylu.A oczywiście że to nie Freeman,no przestańcie ;D

Aff

No eureka.

hann_

A zresztą czemu Freeman miałby podać Axe'a do sądu? Taka reklama dodaje mu tylko rozgłosu i dzięki niej staje się popularniejszy. Wszystko to marketing.

vsp

Ale wy jesteście dziwni - ten gość to nie jest Freeman.
A te fragmenty z reklamy są parodią filmu "Siedem", w którym Morgan grał.

Nouvelle

macie się nad czym zastanawiać wiadomo że to nie on

vsp

to na 100% nie jest on. Na pierwszy rzut oka wydaje się, ze to Morgan Freeman, klimat jak w większości jego filmów, charakterystyczne ruchy itp. Dla niedowiarków propunuję obejrzeć reklame jeszcze raz http://youtube.com/watch?v=GWY0_t6YoEo i zrobić pauze jak będzie zbliżenie na jego twarz!

pozrOO

aqq87

a ja głupia dałam się nabrać... dopiero jak skorzystałam z linka od aqq87 to się przyjrzałam... wstyd i hańba mi... dobrze, że nie wszyscy dali się zbajerować ^^

Nula

no freeman ewidentnie to to nie jest, ale kumpel też sie dał nabrać , wspominał mi o niej zresztą kiedyś że freeman tam gra to sam nie dowierzałem, ze w reklamie taki aktor? a tu jednak wałkiem cuchnie na kilometr :)

vsp

Uoeee.....a ja myślałam że to on! Ale w każdym razie facet który tam gra, jest bardzo podobny! :P

Ciuszek

No mnie też zrobili w jajo bo na początku myślałem że to jakaś reklama nowego filmu z Morganem (Coś w stylu siedem:)) ale później zaczaiłem o co biega. I to nie jest Morgana na 100% tylko jakaś podróba:)
Pozdro

vsp

Kurcze, ja też przez moment myślałam, że to Morgan. :D

blumenkohl

ahaha ale sie usmiałem :D Nie wiem jak mozna pomylic goscia z reklamy z Freemanem.Ktos chyba nie widział z nim żadnego filmu albo tylko zwiastun

Collin_RaZ

Nie pier.... głupot widziałem z nim więcej filmów niż masz włosów na głowie. A po drugie chyba wyraźnie pisze że w pierwszym momencie myślałem że to Morgan a później poczaiłem.

Armagedon

to prędzej już umarłeś niż oglądnęłes tyle filmów z Morganem. :/

vsp

Ja dopiero zajarzyłam, gdy obejrzałam w internecie, i zrobiłam pauzę i z bliska obejrzałam twarz tego gościa! Wtedy pomyślałam "Ale ze mnie idiotka, przecież on w ogóle z bliska nie przypomina Morgana....TaKa WtOpA!"
<GłUpEk> xD

vsp

nie! to nie jest on i nie ma co uważać. W oryginale nie jego głos. A poza tym już przy drugim ujęciu koleś nawet nie jest do Morgana podobny ;)