Pomóżcie rozstrzygnąć spór: ja twierdzę, że to nie jest M.F., mój mężczyzna twierdzi, że to on i nie chce mi wierzyć.
Zastanawiam się czy nie zacząć zbierać na operację wzroku dla niego...
Pewnie, ze nie on. Spójrzcie choćby na to http://morgan.freeman.filmweb.pl/Morgan+Freeman,galeria,PersonGaleria,id=176 zdjęcie. Pokaz je Kolezanko swojemu facetowi :)
Wiedziałem, wiedziałem, że prędzej czy później taki temat tu powstanie. Ludzie nie dajcie się nabierać na tak liche numery...
Zgadzam się z tobą,oczywiście że to nie jest Morgan Freeman.Chwyt Reklamowy i tyle.Jak Pierwszy raz widziałem tą reklamę to też się nabrałem,ale braciak mi z miejsca wyjaśnił.I tym sposobem reklama staje sie sławna
echhh tez mam taka nadzieje, bo szczerze mowiac troche się przerazilam :p
Bardzo lubię i cenię Morgana myslalam, ze to jakas nowa reklama filmu, a tu efekt axe:P
ależ oczywiście że to nie freeman, przecież tak wielki aktor nie zgodziłby się wystąpić w reklamie byle jakiego Axa/Lynxa
byłby numer gdyby ich za to podał do sądu
ostatnio znalazlam w kinie 'ulotkę' 'filmu' "Forbidden fruits"[chodzi oczywiscie o reklame AXE] z ~SOBOWTÓREM MORGANA FREEMANa~ . Za sobowtóra chyba niemogłby podac ich do sądu.. Były już wcześniej takie reklamy w Polsce, choćby z sobowtórem Cezarego Pazury. Bezczelne to, racja, ale chyba legalne...
ten facet w reklamie właśnie ma wyglądać jak Morgan Freeman,zauważyliście ze on rozwiązuje tam jakąś zagadke? tak samo robil Freeman w chociazby filmie Seven,czytal w bibliotece i szukal odpowiedzi kim jest zabójca. To taki chwyt,bo Freeman w wielu filmach gra wlasnie detektywow xp albo cos w tym stylu.A oczywiście że to nie Freeman,no przestańcie ;D
A zresztą czemu Freeman miałby podać Axe'a do sądu? Taka reklama dodaje mu tylko rozgłosu i dzięki niej staje się popularniejszy. Wszystko to marketing.
Ale wy jesteście dziwni - ten gość to nie jest Freeman.
A te fragmenty z reklamy są parodią filmu "Siedem", w którym Morgan grał.
to na 100% nie jest on. Na pierwszy rzut oka wydaje się, ze to Morgan Freeman, klimat jak w większości jego filmów, charakterystyczne ruchy itp. Dla niedowiarków propunuję obejrzeć reklame jeszcze raz http://youtube.com/watch?v=GWY0_t6YoEo i zrobić pauze jak będzie zbliżenie na jego twarz!
pozrOO
a ja głupia dałam się nabrać... dopiero jak skorzystałam z linka od aqq87 to się przyjrzałam... wstyd i hańba mi... dobrze, że nie wszyscy dali się zbajerować ^^
no freeman ewidentnie to to nie jest, ale kumpel też sie dał nabrać , wspominał mi o niej zresztą kiedyś że freeman tam gra to sam nie dowierzałem, ze w reklamie taki aktor? a tu jednak wałkiem cuchnie na kilometr :)
No mnie też zrobili w jajo bo na początku myślałem że to jakaś reklama nowego filmu z Morganem (Coś w stylu siedem:)) ale później zaczaiłem o co biega. I to nie jest Morgana na 100% tylko jakaś podróba:)
Pozdro
ahaha ale sie usmiałem :D Nie wiem jak mozna pomylic goscia z reklamy z Freemanem.Ktos chyba nie widział z nim żadnego filmu albo tylko zwiastun
Nie pier.... głupot widziałem z nim więcej filmów niż masz włosów na głowie. A po drugie chyba wyraźnie pisze że w pierwszym momencie myślałem że to Morgan a później poczaiłem.
Ja dopiero zajarzyłam, gdy obejrzałam w internecie, i zrobiłam pauzę i z bliska obejrzałam twarz tego gościa! Wtedy pomyślałam "Ale ze mnie idiotka, przecież on w ogóle z bliska nie przypomina Morgana....TaKa WtOpA!"
<GłUpEk> xD