Natalia Avelon

Natalia Siwek

5,7
140 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalia Avelon

Ona jest Polką ?!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dziewiona

Zgadza się. Nazywała się Natalia Siwek i wyjechała z Polski w wieku kilku lat...

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Ta, też się zdziwiłam xD
Po Summer wine byłam ciekawa kto to, ale jej zachowanie w teledysku jest niesamowicie irytujące.

to wyjasnie jej cudowna urode. Jest PIĘKNA.

Peterson_B

Nie przesadzajcie. Pewnie w Polsce dopiero ja zauważą jak osiągnie coś naprawdę dużego - tak jak Kubica, lub gdy za granicą skończy się szybciej niż zaczęła i nagle wróci do ojczyzny aby sprawić rodakom łaskę i wystąpić w jakiejś szmirze o tańcu jak Iza Miko.
Poza tym ma w dorobku głównie niemieckie filmy i jakoś nie widać aby się nosiła ze swoim polskim pochodzeniem więc pewnie ma Polskę głęboko w d***e.

gocek87

a czemu miałaby się "nosić ze swoim polskim pochodzeniem" ?

użytkownik usunięty
Gotowka

Ona od 8 roku życia wychowywała się w Niemczech więc pewnie czuję się bardziej Niemką niż Polką. Ale nieważne w jakim wieku wyjeżdżamy i osiedlamy się za granicą - jeśli wciąz będziemy tęskinić za życiem, które zostawiliśmy za sobą w dawnym kraju, trudno nam będzie ułożyć sobie nowe, szczęsliwe życie. Więc nawet jeśli wyjeżdżamy jako dorośli, lepiej dla nas uznać , że prawda np. jestem Polką i tam są po części moje myśli, to np. w Niemczech jest moja nowa ojczyzna i mój dom. Zresztą nie dziwię się, że ona woli grać w Niemczech - tamtejsza kinematografia jest z reguły ( poza pewnymi wyjątkami ) znacznie lepsza do polskiej. Większe nakłady finansowe, inne warunki itp. Zresztą Natalia najwięcej wspomnień ma z Niemczech. Zresztą nie oszukujmy się mimo wszystko tam może robić lepszą karierę. A imienia na niemiecką wymowę nie zmieniła, a pseudonim artystyczny to norma przecież.

użytkownik usunięty

A z Natalii kobieta jest niesamowicie piękna, zawsze i wszędzie, a w Summer Wine kusiła , czyli robiła to co do niej należy , i robiła to genialnie , co jest nie trudne bo ona zawsze jest diabelnie seksowna

pseudo aktoreczka zwykły noł nejm, ma dużo ponad 3dychy i nic nie osiągneła i nie zanosi się by coś się zmieniło w temecie

king8543

ty za to osiągnąłeś, a do tego po tych osiągnięciach zaszczycasz nas swoją obecnością, chylę czoła przed tobą o maestro...

dziewiona

I z tego co mi wiadomo lubi sie rozbierać...
http://aleseriale.pl/gid,10552,img,326254,page,11,fototemat.html
Więc szwabom dupą na ekranie lata, wielka mi też aktorka

dzasta905

No dokładnie myśli że nagością zawojuje świat, a prawda jest taka że się kiedyś znudzi i pójdzie w odstawkę