Natalia Janoszek

Natalia Magdalena Janoszek

1,5
5 971 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalia Janoszek

Serio jej kariera trwała od 10 lat? Nie interesuje się tymi śmieciowymi śniadaniówkami skad o jej istnieniu dowiedziałem się z filmu Stanowskiego i jest to absurdalne, że 10 lat kłamstw aż człowiek, który zajmował się najmanem i piłką nie połączył dwóch kropek i zniszyczł całą jej fasadę kłamstw, ogólnie myślałem, ze jej kariera jest młoda, a tu widzę o niej komentarze z 2014 roku, szok

ComradeCzajka

To jest właśnie najlepsze w tym wszystkim i przy okazji zweryfikowało rzetelność naszych autorytetow dziennikarstwa. Wywiady przeprowadzali z nią między innymi Prokop, Dorota Wellman, Andrzej Sołtysik (który swego czasu prowadził nawet program o tematyce filmowej) czy Tomasz Kammel. Według mnie jest to totalna kompromitacja dla wyżej wymienionych „autorytetow” i świadczy tylko i wyłącznie o tym że nie mają prawa nazywać się dziennikarzami. Wystarczyło wejść na imdb żeby zweryfikować całą Jej karierę. Zero dziennikarskiego researchu. Po prostu żenada. Inna sprawa że nikomu nie przyszło do głowy że laska sama siebie nazywała gwiazdą Bollywood i Hollywood a przez te 10 lat do kin nie wszedł ani jeden Jej film. Ci „dziennikarze” widocznie nawet nie oglądali tych gniotów w których Ona występowała a np udział w „The Swing oj things” nazywali OGROMNYM sukcesem Janoszek xD Kiedy Natalka przyleciała do studia DDTVN z nagrodą Jiffa Soltysik sam wmawiał widzom że jest to hinduski Oscar. Według mnie na ten cały cyrk poszły ogromne pieniądze i dziennikarze doskonale wiedzieli z kim maja do czynienia a gdy wybuchła cala ta afera palili Janka że niby o niczym nie wiedzieli. Wychodzi wiec na to ze nie tylko Janoszek wciskała kit ludziom ale również i Pani Wellman, Pan Prokop czy Soltysik. Wstyd.