Natalia Rybicka

6,6
4 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalia Rybicka

Natalia Rybicka obecnie jest(wg mnie) najlepszą polską aktorką, w dodatku nie współpracującą z TVN'em. Ma o wiele więcej talentu od potencjalnej Marty Zmudy Trzebiatowskiej, która jest czymś na zasadzie ''pozerki''.
Moje skromne zdanie. Wnerwia mnie to, że byle kto co tylko zwiąże się z TVN nagle jest znany i lubiany. Czy to oznacza, że wystarczy ładnie się uśmiechnąć do producentów tvn i już masz prawo do zrobienia ''kariery''? Założe się, że nawet sama Trzebiatowska doskonale wie że nie zasługuje na głupią telekamerę- (żenada- kto na nią głosował?)

Siteeth

Zgadzam się! Moim zdaniem najlepiej zapowiadająca się polska aktorka .

użytkownik usunięty
Siteeth

Z TVN nie współpracuje? A "Odwrócenie" to gdzie byli? Dla aktorki nie zawodowej współpraca z telewizją także z TVN to tylko kwestia czasu Pietruch też nie współpracowała, a gra w "Teraz albo nigdy". Z aktorek poniżej 25 roku życia najlepsza przynajmniej moim zdaniem jest Karolina Kominek - Skuratowicz. Pietruch i Rybicka po niej.

Ty Sam jesteś Odwrócenie :-) Bardzo dobra aktorka młodego pokolenia... Pozdro dla miłośników talentu Natalii !!!

użytkownik usunięty
Kermitt

Dla mnie jest jedną z najgorszych polskich aktorek. Nie podoba mi się ani jej gra aktorska, ani jej uroda.

Kermitt

Kermit,coś ty tu robiłeś :P I blondynka...no wiesz co :F

Siteeth

eee grala córkę komisarze(żmijewskiego) w odwróconych(TVN)

Siteeth

Zgodze się z założycielem.. Ma dziewczyna talent, urody jej nie brak do Hollywood z nią ;]

Siteeth

Niestety taki żywot polskiego aktora. Choćbyś nie wiem jak dobry nie był to jeżeli nie wyemigruje albo nie zacznie grać na scenie nie ma się w czym rozwinąć. Ostatnio bardzo mało kręci się bardziej ambitnych filmów. Jak nie telenowele to komedie romantyczne a gdzie miejsce na jakieś kino z klasą, w którym trzeba naprawdę użyć umiejętności aktorskich żeby coś z tego wyszło.

reese

ale ona ładna jest

Siteeth

Wątpię, czy to, że dziewczyna nie współpracuje z TVNem jest wartością samą w sobie. Zagrała w kilku filmach bardziej niszowych niż produkcje TVN, ale nie zmienia to faktu, że w odgrywaniu kwestii uporczywie przypomina mi Bożenkę z "Klanu". Może to kwestia doboru ról, ale gra aktorska Rybickiej ogranicza się jak dla mnie do robienia ślicznej buźki (a śliczna to ona jest, prawda). Mam wrażenie, że na pewno rola w "Chrzcie" wymagałaby bardziej dynamicznej roli, a dostaliśmy bohaterkę - śliczną idiotkę, która za to doskonale przewraca oczami.

emila_emila

Bardzo ją lubię, urzekła mnie w "Żurku", a w "Porze mroku" chyba jako jedyna zaprezentowała COŚ swoją osobą... I przypomina mi Rianę z "Dwóch światów" xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
emila_emila

" Żurek " Bardzo dobrze wczuła sie w role, "Odwróceni" - troszke słabiej , zresztą nie była główną postacią , miałem wrażenie , że jedzie z kartki "Chrzest" kolejna dobra rola, wogóle film porządny , moim zdaniem przebiła w nim nawet Woronowicza, choć zapewne nikt sie tam o to nie ścigał :] , niestety nie oglądam Szpilek i innych seriali tak czesto , ale widze że się pojawia więc ma szanse na przejęcie przysłowiowej "pałeczki" jednej z lepszych aktorek młodego pokolenia . Zgadzam sie z opiniami ,że nie mają sensu porównania do Trzebiatowskiej , choćby dlatego ,że żadnej produkcji z Trzebiatowską nie dałem rady obejrzec do końca .

Siteeth

Jakoś mnie nie zachwyca. Ot, taka zwykła dziewczyna z sąsiedztwa. Gra niezle ale nie ma w niej nic nadzwyczajnego. Jej przeciwieństwem jest 'magnetyczna' Karolina Kominek, którą niestety rzadziej oglądam.

Siteeth

omg... co to znaczy "potencjalna" Marta Żmuda-Trzebiatowska?? Myślałam, że potencjalna to może być energia, albo np. podejrzana :P Pozerka? No tak - bycie aktorką to w końcu udawanie kogoś innego... chyba jakiś gimbus to pisał ;>
Natalia jest jak dla mnie bardzo wszechstronna, irytowała mnie za małolata (role córeczek - jakieś takie same) ale się do niej przekonałam. Dopiero teraz, jako ZWIĄZANA Z POLSATEM bohaterka "Szpilek..." mnie dobija, jak cały serial zresztą. Marta jak dla mnie też nie najgorzej gra, a to nie do końca jej wina, że dają jej takie mdłe role. Taka prawda, że aby tu zaistnieć trzeba pójść w komerchę...

tweety77

mój post, data: 9 lutego 2009, radzę patrzeć;)
dla jasności: http://www.sjp.pl/potencjalny

Pozdrawiam.

Siteeth

Moim zdaniem jest bardzo ładna ale aktorka, jak dla mnie, z niej kiepska. Denerwuje mnie jej sposób mówienia i mimika twarzy. We wszystkich rolach gra mniej więcej tak samo, no ale taka najgorsza to znowu nie jest.

Siteeth

to ty chyba nie znasz żadnej innej polskiej aktorki