Natalie Dormer

8,0
22 266 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Dormer
aniela_alfons

Eeeejjj nooo, ja Cie wcale nie chciałem obrazić i wcale nei stwierdziłem ze jesteś jakąś pustą dziewczyną >.<. Napisałem, że tak jak większość dziewczyn (nawet spośród tutaj się wypowiadających) uznajesz że jest 'brzydka / coś Cie w niej wkurza' bo... 'bo tak'.
Jest spora róznica jak widać między oceną faceta na temat dziewczyny a dziewczyny na temat dziewczyny nie ? :)

No i to troche co innego jak jakiś aktor/aktorka Cie wkurza... Ty napisałaś ze wkurza Cie jej wygląd, kiedy to jest powszechnie (za męską część publiczności) uznana za aktorke bardzo ładną.

No i dlaczego się burzysz tak bardzo jak ktoś Ci powie, że jesteś taka jak większość ? To przecież żadna obraza =)

miroll

Zęby zazdrościć komuś urody trzeba być pustakiem, ty stwierdziłeś, że jej zazdroszczę... no ale dobra niech ci będzie jej pulchna twarzyczka i skrzywione usta to jest to o czym marzę....

aniela_alfons

Widać bardzo Cie to uraziło :D No nic, mam nadzieje że poza komputerem masz dużo chłopaków którzy uważają że jesteś dużo ładniejsza o jakiejś tam Natalie Dormer :)

Pozdrawiam !

miroll

taa uraziło mnie... i to jak, ide się pociąć. Kolejne z dypy wyciągnięte wnioski.. bo co bo nie pisze co zdanie " :D" . Ja mam nadzieję, że uda ci się kiedyś ją poruchać rycerzyku.

aniela_alfons

:D
no typowe zachowanie biednej dziewczynki która wylewa swoje złości :D
Wiem, że teraz jestem niemiły, ale przecież przez internet mogę nie ? :)

Skoro robi się już offtop to nie ma co kontynuować :)
Masz racje, wygrałaś, ja przegrałem, ona jest brzydka i ma wk****ającą mimikę twarzy :(.

miroll

biedna ja taka zazdrośnica bezguście takie ze mnie, płączę, boże internety mnie niszczą idę umrzeć

aniela_alfons

nie idź ! :D

miroll

kochany..:D ale skąd stwierdzenie, że kobietka ma w genach by reagować na widok ładniejszej zazdrością? jako założycielka tego niechlubnego tematu (boże, tylko ty wiesz jak z powodu tych głupich dyskusji żałuję), powiem ci, że choć Natalie Dormer kojarzy mi się z w/w rybką, to mam swoje kanony piękna i nie krytykuję kobiet, które uważam za atrakcyjniejsze ode mnie, choć kompleksów i tak nie mam (co już zostało mi mówione! :D). Adriana Lima, Irina Shayk, Reanae Ayris, czy Kim kardashian, która jest śliczna - oh, one wszystkie mi się podobają, więc twoja teza jest błędna, gdyż zgodnie z nią powinnam pisać wbijać na fora o nich i ciskać ostrym hejtem z zawiści :(
te babki według mnie są strrrrasznie seksowne i ładne, ale znowu dla Ciebie, czy jakiejkolwiek kobiety nie będą znów tak atrakcyjne, coś nie będzie się im w nich podobało, skrytykują- więc co, mam powiedzieć "HEHE ZAZDROŚCISZ IM SZPETO XD" ? nie, po prostu rozumiem, że każdy ma swój własny kanon piękna i mój gust niekoniecznie musi być zgodny z czyimś. więc pohamuj te poglądy, bo bawisz się w jakiegoś śmiesznego psycholożka, a nie potrafisz zaakceptować podstawowej rzeczy, której jest indywidualność ludzka, w tym indywiduum gustów.
SMUTNE TO WIESZ :(

smokexthat

troszke smutne, przyznaje ;,(. Okej, poprawie się proszę pani ! :)

smokexthat

przybiłabym ci żółwia

smokexthat

AHAHAHAHAHHHHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHHA :D:D:D leżę :D
to znaczy ona mnie nie irytuje i według mnie tak nie wygląda, ale i tak...ahhahhahahahhahahahhahhahahhaha :D