Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
109 811 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

ideal kobiety i tyle. Hejterzy ssą

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Trzepak

Własnie dlatego jej nienawidzą. Nie wiem czemu, ale faceci reagują tak, że jesli nie mogą kogoś mieć ze względów zewnętrznych lub wewnętrznych przeszkód - odpowiadają nienawiścią...

Ja jestem facetem i zgadzam sie jest piekna, ideal kobiety.

użytkownik usunięty
Ext_3

Ideał jak ideał. ;-)

użytkownik usunięty

Za niska.

użytkownik usunięty

Ma 165cm. Tu się pomylili...

użytkownik usunięty

Zauważyłem że na Filmwebie bardzo często podają fałszywe liczby, jeżeli chodzi o wzrost.

Ext_3

a ja kobietą i też tak myślę . Mimo ,że nie jestem homoseksualna:)

blossom_3

Ja tez kobieta, uwazam ze Natalie jest sliczna ale idealem kobiety jest moim zdaniem Jennifer Lawrence. Choc niektorym moze sie wydawac ze w porownaniu z taka dama a nawet diva jaka jest Natalie, Jennifer jest wrecz ordynarna, ale uwazam ze to taka kobieta z krwi i kosci. Mozna sie z nia latwo identyfikowac. No ale coz, kazdy ma swoj gust. Ja z kobiet jeszcze lubie Kate Winslet. Taka normalna babka. No ale sadze ze moj glos sie duzo nie liczy. Facetem nie jestem... ;)

Jehanne mysle ze masz racje .

Trzepak

Co to znaczy "ssą"?

Trzepak

trzepak bo trzepiesz do zdjec aktorek? tak z ciekawosci

Zuku1916

Jest gimbem, czego się spodziewasz? Mając Watson na avatarze i używając języka w stylu ssą, musi nim być. A co do tematu, Portman jest genialna, nie tylko w kwestii aparycji, ale i gry aktorskiej. Podziwiam ją od roli w Leonie, niezwykły talent.

bielek1991

to teraz wszyscy majac Watson na avatarze sa gimbami tak? Rozumowanie typowego...GIMBUSA.gimbusie

bielek1991

Osobiscie wole Kirsten Dunst

Trzepak

Zgadzam się. Jest niesamowita. Uwielbiam ją.