Natascha McElhone

Natasha Abigail Taylor

7,6
8 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natascha McElhone

moim zdaniem ta aktorka nie ma zadnego wyrazu, jest bezplciowa, zadnej charyzmy, manekin. strasznie mnie drazni jej sztywne i schematczne granie.

matcher

Podpisuje się pod powyższym i od siebie dodam jeszcze , że piękna to ona - moim zdaniem - z całą pewnością nie jest !

matcher

Kwestia gustu myślę, mi się podoba jako aktorka a bardziej jako kobieta

szaman_5

Zgadzam się z Macherem.

Bowman85

Ja też. Widziałam ją m.in. w Ronin i Solaris i w obydwu filmach grała dokładne tak samo = zero wyrazu twarzy, gry mimiką. Lubie jak aktor potrafi grać twarzą, u niej nie widać żadnych emocji... chyba że te role wymagały takiego sposobu gry.
Co do urody zaś, to uważam, że to jedna z ładniejszych aktorek, możliwe, że dlatego, bo wygląda bardzo naturalnie, to jest kobieta która nadaje się na zdjęcie w polu pszenicy ;p

Nomad93

no jak nie widziałeś jej gry aktorskiej, gdy wyrażała swoje uczucia mimiką
twarzy, no to californication się kłania :)

Nomad93

obejrzyj Californication, tam akurat grala fenomenalnie!

matcher

Aż chce się napisać o czym wy ludzie k**** pie****cie. Mogę śmiało napisać na podstawie Californication , ze jest to świetna aktorka. Postacie do jej roli i Henka genialnie dobrane. Razem z Duchovnym tworzą świetną parę. Nie pamiętam już Truman Show, ale jak ktoś ma wątpliwości co do jej gry i talentu to odsyłam do Californication, dwa pełne sezony po 12 odcinków - miała się w czym wykazać, i epizody w trzecim sezonie.

użytkownik usunięty
Luke2333

W końcu ktoś napisał to o czym pomyślałam! Szczególnie w pierwszym zdaniu, chociaż co do reszty też się zgodzę!

matcher

Mnie się podoba.

matcher

Nie jest najgorsza ... może piękna nie jest ale ma coś w sobie :)

matcher

mi tez sie kompletnie ona nie podoba z wygladu, a jej aktorstwo mnie irytuje

matcher

Fakt, jest charakterystycznie sztywną twarz i jest mało przekonywująca. Dlatego pomimo urody nie osiągnęła sukcesu.

matcher

jeszcze raz zadam pytanie które tak de facto posrednio zadał Luke2333 a jest skierowane do wszystkich znaffców krytykujacyh talent aktorski Nataschy- czy wy ludzie kiedykolwiek obejrzeliście choć 1 odcinek Californication w którym zagrała kilka scen? Jeśli nie to MORDA W KUBEŁ!! Przeecież ona swoim uśmiechem i mimiką wymiata!! Co do urody wypowiadać sie nie będę bo to rzecz gustu ale osobiście uważam iż kategorii MILF najbardziej HOT sztuka!!!

patrick22s

Buźka piękna ale jeżeli chodzie o granie sarkazmu to myje pantofle Gilian Anderson. Oglądałem wszystkie sezony Californication i niestety David gasi jej urodę i grą aktorską. Pzdr dla wszystkich fanów X-files. The Truth Is Out There! ...

AgentStarling

oberzyj UFO Gilian POWALA. Ogólnie ufo na chwile obecna jedno z lepszych SF jakie widziałem.

matcher

W sumie znam ją tylko z Cali. Na początku nawet podobało mi się jak grała, ale kiedy w serialu musiała stanąć w jakichś niekonwencjonalnych sytuacjach wyglądała zawsze tak samo. Jest po prostu przeciętną aktorką, nadającą się na beztroską mamuśkę.

matcher

bardzo przepraszam kolego że cię znieważę ale czy ty jesteś nienormalny czy niewidomy?