Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Nie lubie jej mega glupia nie umie spiewac, nie umie tanczyc i zla aktorka to moje zdanie.

Claudusiaa12

ahhh jaka inteligencja bije z tego komantarza, gratuluje...A przy okazji, nie umiesz czytac innych tematów,tylko zakładac nowy i przy okazji zasmiecac forum tymi "mądrościami"? Żal:/

Poison_Girl

a powiedz mi gdzie tak pisze ze zawsze trzeba komentowac tematy innych a nie mozna swojego zalozyc??? ciekawe czy kazdemu tak piszesz zeby nie zasmiecal forum swoimi tematami

Claudusiaa12

poczytaj forum i zobacz,że takich tematów jak twój jest mase,i to juz jest nudne. Rozumiem,że ktos ma własne zdanie ale wypisywanie tego samego w oddzielnych tematach jest bezsensowne:/ I nie mówie tego każdemu dla twojej wiadomosci bo nie ma takiej potrzeby.

Claudusiaa12

skoro dla ciebie nie ma takiej potrzeby to po co mi to mowilas??

Claudusiaa12

Masz już 15 założonych przez siebie tematów. Braffo! Wypowiedz się jeszcze raz przy "Modzie na sukces" i Zacu Efronie, bo Twoje wypowiedzi są takie głębokie i wiele wnoszą do dyskusji ;]

Claudusiaa12

sorry ale nie bardzo rozumiem o co ci chodzi

Claudusiaa12

Kolejna zazdrosna o sławę.
...
..
.
.
..
...

Claudusiaa12

A o tym, że nie będziesz rozumiała, nie wątpiłam ani przez chwilę :]

Claudusiaa12

Ciekawe czego ja moge jej zazdrościć?? Fanów za dużo nie ma, o ile ma jakichs wogole

Claudusiaa12

Jak każdy kto jest znany... ma tyle fanów co wrogów.
Moim zdaniem możesz jej zazdrościć tego, że pojawia się w tv i na okładkach gazet. Że jest ładna, wysportowana i świetnie tańczy.

Claudusiaa12

ale ja jej nie zazdroszcze urody czy talentu ja jej poprostu nie lubie i to co napislam on niej na poczatku to jest moja opinia a nie zazdrosc

Claudusiaa12

Co w niej np nie lubisz? Bo chyba nie charakteru, w końcu, ani ty, ani ja nie znamy jej osobiście.

Claudusiaa12

Ja też jej kiedyś nie lubiałam, ale z czasem mi przeszło. Fajna jest!!!

The_Slayer

A ja też jej nie lubię. Zadziera nosa jakby była niewiadomo jaką gwiazdą.Rozbiła rodzinę byleby tylko się wylansować u boku duuużo starszego mężczyzny. Może i jest nie brzydka ale nic poztym. Założyciel tematu wyraził swoje zdanie a fani Nataszki już go atakują! Każdy może mieć swoje zdanie. Mnie ona strasznie denerwuje i nie widzę w niej niczego niezwykłego wręcz przeciwnie.

Billy_Jean

ona jest okropna pcha sie na siłe do telewizji
głupia nawet na nią patrzeć nie moge

Claudusiaa12

Dawno mnie tu nie było ale widzę, że tematy tylko się powtarzały... Tak więc biorąc z was przykład również będę nudna i powiem, że ja Nataszkę bardzo cenię, jest moim zdaniem jedną z niewielu osób w tv naprawdę wartych uwagi. Zawszę będę jej życzyć oczywiście wszystkiego najlepszego, no i tęskno mi już za nią. ;D

XXXXXXXXXXXXXX

Mnie też dawno tu nie było:) Szczerze mówiąc, to nie chce mi się już kłócić z anty fanami Nataszy. Ja już mam wyrobione o niej zdanie, którego nie zmienię.

Allison

Toj po co eszcze piszecie w tym temacię. Ten temat nie został założony po to by wychwalać w nim tę Nataszkę. I tak nie zdołacie aby ktoś mądry zmienił zdanie o tej waszej sztucznej i przepełnionej pychą Nataszce

Billy_Jean

sorry za literówki.
za krótki..............

Billy_Jean

Każdy ma swoje zdanie, swój gust i tyle. A o upodobaniach się nie dyskutuje. Szanuję twoje zdanie, bo ja też mam osoby, których nie lubię. Dlatego wydaje mi się, że powinnaś być też tolerancyjna w stosunku do nas (tych co lubią Nataszę)i nie wyśmiewać tego co piszemy.

Allison

Jeszcze jedno:) Zwróciłaś uwagę, że nie powinnyśmy wypowiadać się w tym temacie, ponieważ tutaj tylko krytykuje się Nataszę. Tyle tylko, że nie zauważyłam żadnej wzmianki o tym, że nie można podawać kontrargumentów. Jeśli z waszej strony można nazwać argumentem stwierdzenie, że nie lubicie jej dlatego, że jest głupia^^ lub dlatego, że rozwaliła małżeństwo Józefowicza. Ale jak naprawdę było z tym małżeństwem to my nie wiemy, a wy osądzacie Nataszę tylko po tym co przeczytacie w tych pudelkach itp.

Billy_Jean

"Toj po co eszcze piszecie w tym temacię." Wybacz ale zawsze myślałam, że tematy zakłada się po to, aby o czymś konkretnym podyskutować, podzielić się swoim zdaniem i w spokoju wysłuchać zdania innych. Dyskusja właśnie na podawaniu argumentów i kontrargumentów polega, więc nie wiem w czym problem.

"I tak nie zdołacie aby ktoś mądry zmienił zdanie o tej waszej sztucznej i przepełnionej pychą Nataszce" No właśnie dyskusja nie polega na narzucaniu innym swojego zdania i my zamiaru robić tego nie mamy. Czy ktoś z nas mówi "nawracajcie się, każdy musi ją kochać..."? Nie! Wy piszecie co wam się nie podoba, my co nam i tyle. Nie lubicie Nataszy? Nie ma sprawy, korzystając z anonimowości piszcie co chcecie, ale zaakceptujcie też to, że my chętnie jej słuchamy czy na nią patrzymy. Rzecz gustu i tyle...

Szczerze mówiąc nie wierzę w kompletnie nic co przeczytać można na plotkarskich portalach... to tak jak z wioskowymi plotkami czasem ziarenko prawdy, głównie tony kłamstw...

XXXXXXXXXXXXXX

No dobrze niech będzie że to ja jestem głupia i wredna( co siedzi tylko przed kompem i czyta durne portale plotkarskie) bo nie lubię Nataszy. Może się trochę żle wyraziłam wcześniej za co przepraszam. Ja nielubię Nataszy i nie mam zamiaru obrażać jej fanów. A nielubię jej ponieważ stara się na siłę lansować i jest przekonana o swojej wyższości. Mam jeszce parę argumentów jakby się kto czepiał;)

Billy_Jean

A do Allison kilka postów wyżej ktoś też napisał że nie lubi Nataszy a ty na to "kolejna osoba zazdrosna o sławę".Ja nie chciałabym mieć jej sławy;)

Billy_Jean

To podawaj dalej...
...
...
...
...
za krótki

Allison

Proszę bardzo widzę że fani Nataszki nie śpią czuwaja aby tylko jej bronić:)
- nie bardzo umie śpiewać a myśli że jest zupełnie inaczej.
- Uważa się za niewiadomo jaką gwiazdę a tak naprawdę to nią nie jest.
- Program jak oni śpiewają (finał) Jakie było jej zdziwinie że to nie ona wygrała ten program nie potrafiła ukrć zazdrości.
- Lansuje się że aż żal.
-Denerwuje mnie po prostu jej nie trawię.

Billy_Jean

To ja napiszę za co ją lubię, a raczej co u niej podziwiam:
- niesłychany profesjonalizm, każdy jej występ jest dopięty na ostatni guzik
- talent taneczny (chyba mi nie powiesz, że nie jest wysportowana)
- talent wokalny (moim zdaniem śpiewa świetnie)
- za to, że nie robi tzw. dobrej miny do złej gry, czyli chodzi mi m.in. o przykład podany przez ciebie z finałem JOŚ

Allison

za to, że nie robi tzw. dobrej miny do złej gry, czyli chodzi mi m.in. o przykład podany przez ciebie z finałem JOŚ

Hmmmmmmmmmmmmm ale mogłaby choć troche się powstrzymać

Billy_Jean

A co ona takiego zrobiła? Pogratulowała Agnieszce Włodarczyk, a to, że nie była zbyt szczęśliwa to zrozumiałe. Ty jak przegrywasz to jesteś zadowolona? Jeśli uśmiechałaby się na pokaz oznaczałoby to, że jest fałszywa...

Allison

może.Skończmy tą rozmowę bo nie ma sensu.Dla mnie Natasza jest pustą niezbyt utalentowaną osobą a dla Ciebie wspaniałym bóstwem i niech tak zostanie.

Billy_Jean

Czyżbym wyczuwała ironię?
Koniec kropka.

Claudusiaa12

Mozna jej nie lubic ale nie mozna mowic ze nie ma talentu wokalnego i nie potrafi tanczyc bo to nieprawda.

wafel30

długo tu mnie nie było ale widzę że już nie ma sensu nic pisać jedni ją lubią inni nie ja jestem w tych drugich i niech tak zostanie...

Claudusiaa12

Taka nie wiadomo kto zobaczyła z dwa czy trzy artykuły w tabloidach i od
razu uważa ,że ktoś nie ma talentu. A widziałaś chociaż z jeden musical
z jej udziałem ? Bo ja widziałem. I czasem lepiej mieć więcej informacji
na temat osób, a nie od razu na nie wrzucać. Bo to ,że widziałaś ją w
"Jak Oni śpiewają" czy w innym badziewiu w telewizji to tylko Tobie
pogratulować na jakiej podstawie oceniasz ludzi.

Doctor

Popieram przedmówczynię. W Jej wypowiedzi jest dużo racji.

Allison

Claudusiaa12: "długo tu mnie nie było ale widzę że już nie ma sensu nic pisać"

Mówisz, że nie ma sensu, a jednak piszesz... niesamowite wydaje mi się to jak niektórzy ludzie się nudzą i jakie sposoby na zabicie nudy znajdują ;D

A ja sobie właśnie obejrzałam na tvp1 powtórkę Złotej Soboty... i tak sobie pomyślałam, że zapomniałam już jaka ona śliczna jest ;)

Regulus7, ja ci zazdroszczę tych musicali bo sama mimo szczerych chęci jakoś się wybrać nie mogę...

A ty Allison jak zwykle piszesz pierwsza to co ja pomyśle...

;* buziaki dla wszystkich bo humor mi dziś dopisuje ;D

XXXXXXXXXXXXXX

no tylko ciekawe czy bysmy ja tak ogladali w tych musicalach gdyby nie jej partner??

Claudusiaa12

Bo każdy wie że tylko dzięki niemu jest ,,sławna'' a pozatym ja przy jej ocenie nie kieruje sie tym co o niej pisza, bo wogóle tego nie czytam, bo po co czytac o osobie ktorej sie nie lubi??

Claudusiaa12

A jednak z jakiegoś źródła wiesz z kim jest i dlaczego według Ciebie
jest znana i gra w najlepszych polskich musicalach :)

No ale cóż jestem zbyt młody i mało doświadczony, żeby dyskutować z kimś
kto docenił takie talenty jak "aktorka" Jennifer Lopez lub Holly Marie
Combs. No nic widzę, że nastolatka więcej wie i widziała więcej
"krejzolskich" i "superaśnych" filmów ode mnie. Nawet jeśli uważasz ,że
nie ma talentu, czy też że się wkupiła na deski najlepszych teatrów
musicalowych dzięki Józefowiczowi, to i tak nie masz prawa pisać ,że
jest "głupia". Znając życia ma o wiele większe IQ od Ciebie.

pozdrawiam,
Doctor

Doctor

Rozumiem jesteś jej fanem i ją bronisz. To zrozumiałe, ale nie mozesz mi mówić czy mam prawo coś pisać czy nie bo to jest tylko moja sprawa, a Tobie nic do tego.

Claudusiaa12

Jasne, że masz prawo. Ale powiedz mi jaki ma sens przekonywanie nas, że Natasza jest "zła"? Bo Ty to robisz.

Claudusiaa12

Nie jestem jej fanem ,chodź nie zaprzeczę ,ze ją lubię i śledzę jej
karierę estradową. Tylko jak chcesz już wrzucać na kogoś, to daj
konkretne przykłady dlaczego tak uważasz, a nie "jest głupia bo tak" :/
Chyba, że boisz się pokazać ,że nic nie wiesz... o niej.

Claudusiaa12

Claudusiaa12 może ty pokażesz nam jak powinno się tańczyć i śpiewać. Nie powinnaś pisać że nie umie tańczyć i śpiewać nawet jeżeli byłaby to prawda (a w tym przypadku to nie jest prawda)

Claudusiaa12

Aktorsko to jej nie widziałam ale swietnie tańczy i śpiewa ;) Więc nie zgadzam się z założycielem tematu ;]

smallandalone

tak ja bronicie a taka z niej mamusia że szok zamiast sie dzieckiem zająć to je opiekunce zostawia a sama woli kase zarabiac ktorej jej raczej nie brakuje po tym widac ze kasa od dziecka jest dla niej wazniejsza

Claudusiaa12

I widzisz, jednak śledzisz jej losy z życia :P Hahahaha, zabawne :D

Doctor

Właśnie, jak ja nie lubię kogoś to nie śledzę jego życia, mam gdzieś to co robi.

Allison

nie sledze po prostu jak wchodze na stronki to o wielu gwiazdach tam pisza o niej tez

Claudusiaa12

a pozatym przeciez latwo sie domyslec wystarczy ze zobaczy sie ja w jakims programie na zywo w tv chyba latwo stwierdzic ze ona sie skupia na pracy a nie na byciu matka

Claudusiaa12

No wiesz, nie czytam pudelków XD

za krótki