Nie rozumiesz, że pisząc pudelek nie mam na myśli wyłącznie tej konkretnej strony, ale ogół plotkarskich portali? XD
przeciez wiem o co ci chodzi a ty nie rozumiesz ze jak pisalam ze to nie byl kozaczek to ze taki znaczek ktorego tez uzywasz oznaczal ze mialam z tego lol?? wiedzialam o co ci chodzi
a co ciebie to obchodzi że zajmuje sie kariera a nie dzieckiem, może właśnie znakomicie godzi jedno z drugim. Naczytasz się bzdur na portalach i wypisujesz jakieś cuda niewidy.
No tak godzi ze jej dzieckiem sie niania zajmuje;]
skoro uwazasz ze na portalach sa same bzdury to wiesz jesli cos dobrego o niej napisza mozesz nie wierzyc bo to tez beda bzdury;]
ale niestety o niej nigdy nie pisza takie portale dobrze, bo ludzie utalentowani i ładni są znienawidzeni przez polaków.
No tez nie przesadzaj bo takie portale nie wypisuja samych klamstw. twierdzisz tak bo ja lubisz i myslisz ze jak cos zle napisza to nieprawda a tak nie jest
być może, ale nie mam zamiaru się tym przejmować, jak ktoś jest porąbany i lubi bzdury to już jego problem
Jedni wolą żyć plotką, inni rzetelnymi wiadomościami o celebrytach :P Ale nie mówię, że pudelki czy plotki mówią same kłamstwa, ale potrafią z igieł zrobić widły. I przesadni wszystko ubarwiają :D
A Nata i tak jest jedną z bardziej utalentoanych gwaizd w Polsce. No chyba ,że Claudusia woli Hane Montane albo inne gwaizdy Disney'a xD
Bez przesady... bądźmy poważni. Każdy słyszy jej głos i widzi jej ruchy sceniczne. Nawet głupiec stwierdzi, że ma talent. W roli aktorki również dobrze się odnajduje, wnioskuję to po "fali zbrodni", której nie oglądałam, ale czasem natknęłam się na fragment z nią i podobało mi się. A do tego jest ładna i nie wydaje się sztuczna w swojej osobowości tak jak tamta z 'm jak miłość'.