Natasza Urbańska

3,5
4 489 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Nie lubie jej mega glupia nie umie spiewac, nie umie tanczyc i zla aktorka to moje zdanie.

Allison

akurat nie czytalam tego na pudelku tylko na innej stronie

Claudusiaa12

Pudelek czy inny kozaczek, wielka różnica XD

Allison

to tez nie byl kozaczek xD mniejsza o to co to bylo

Claudusiaa12

Nie rozumiesz, że pisząc pudelek nie mam na myśli wyłącznie tej konkretnej strony, ale ogół plotkarskich portali? XD

Allison

przeciez wiem o co ci chodzi a ty nie rozumiesz ze jak pisalam ze to nie byl kozaczek to ze taki znaczek ktorego tez uzywasz oznaczal ze mialam z tego lol?? wiedzialam o co ci chodzi

Claudusiaa12

A nie rozumiesz, że pisząc ten znaczek, którego Ty też używasz śmiałam się z Ciebie?

Allison

a nie uwazasz ze to jest forum o urbanskiej a nie o znaczkach??

Claudusiaa12

żal /////////////.........................../////////////////////

Claudusiaa12

a co ciebie to obchodzi że zajmuje sie kariera a nie dzieckiem, może właśnie znakomicie godzi jedno z drugim. Naczytasz się bzdur na portalach i wypisujesz jakieś cuda niewidy.

Szmminka

No tak godzi ze jej dzieckiem sie niania zajmuje;]
skoro uwazasz ze na portalach sa same bzdury to wiesz jesli cos dobrego o niej napisza mozesz nie wierzyc bo to tez beda bzdury;]

Claudusiaa12

ale niestety o niej nigdy nie pisza takie portale dobrze, bo ludzie utalentowani i ładni są znienawidzeni przez polaków.

Szmminka

No tez nie przesadzaj bo takie portale nie wypisuja samych klamstw. twierdzisz tak bo ja lubisz i myslisz ze jak cos zle napisza to nieprawda a tak nie jest

Claudusiaa12

być może, ale nie mam zamiaru się tym przejmować, jak ktoś jest porąbany i lubi bzdury to już jego problem

Szmminka

Ciekawe masz podejscie do tego ...

za krotki...

Claudusiaa12

Jedni wolą żyć plotką, inni rzetelnymi wiadomościami o celebrytach :P Ale nie mówię, że pudelki czy plotki mówią same kłamstwa, ale potrafią z igieł zrobić widły. I przesadni wszystko ubarwiają :D

A Nata i tak jest jedną z bardziej utalentoanych gwaizd w Polsce. No chyba ,że Claudusia woli Hane Montane albo inne gwaizdy Disney'a xD

Doctor

niee Hanny Montany niexD Z aktorek niemam jakiejs takiej ulubionej:D

Claudusiaa12

Dawno mnie tu nie było i widzę, że hejting Nataszy się znudził :)

Claudusiaa12

Bez przesady... bądźmy poważni. Każdy słyszy jej głos i widzi jej ruchy sceniczne. Nawet głupiec stwierdzi, że ma talent. W roli aktorki również dobrze się odnajduje, wnioskuję to po "fali zbrodni", której nie oglądałam, ale czasem natknęłam się na fragment z nią i podobało mi się. A do tego jest ładna i nie wydaje się sztuczna w swojej osobowości tak jak tamta z 'm jak miłość'.