Nathaniel Buzolic

7,6
2 249 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nathaniel Buzolic

Według mnie w "Pamiętnikach wampirów" strasznie przypominał swojego serialowego brata Elijah'a (Daniel Gillies). No po prostu myślałam, że są to może prawdziwi bracia ;)

Kokocino

Dokładnie, za pierwszym razem jak ich zobaczyłam nie zwróciłam na to uwagi ale potem jak obejrzałam jeszcze raz to powtarzałam tą scenę z 3x13 jak Kol wchodzi chyba z setki razy :D Szkoda, że uśmiercili jego postać był moją ulubioną.

martiza3

A ja oprócz oczywistego podobieństwa do Elijah, widze tez znikome podobieństwo do Damona:)

majowka20

do Damona? pod jakim względem?

martiza3

nie tylko niektóre zachowania, ale jak mi jakieś jego zdjęcie mignie przed oczami(bez specjalnego przyglądania się), to często wydaje mi się, że to Damon:)

majowka20

w zachowaniu to rzeczywiście są podobno mają tą samą taką reakcję ironiczną na niektóre sytuacje, ale z wyglądu to bym nie powiedziała :D no ale każdy widzi inaczej :)

majowka20

Do Damona to jest podobny jeżeli chodzi o to, że zabija prawie każdego kto mu się narazi, często żartuje, i jeszcze ten jego kpiący uśmieszek.

martiza3

właśnie! żałuję, że go uśmiercili :)

musicalhead

Kol był świetny i w dodatku jest mega przystojny! nie rozumiem jak mogli takie ciacho uśmiercić! :0

Morganville_filmaniak

jest nadzieja że pokaże się w the originals w jakichś retrospekcjach, ale podobno Plec powiedziała że nie ma szans na jego powrót ;(

musicalhead

No i właśnie do kitu, bo jak ma być serial o pierwotnych no to wszystkich, bo to inaczej sensu dla mnie nie ma. Ale to ten serial jeszcze nie wyszedł, kręcą go dopiero, tak? :)

Morganville_filmaniak

Nathaniel był najlepsza postacią w serialu, bez niego robi się to takie mdłe, bo tylko on nie ulegał wpływom żadnej laski... Serial o pierwotnych miał swój pilot podczas ostatniego sezony TVD, chyba we wrześniu będziemy mogli oglądać następne odcinki ;)

Kokocino

widzę, że nie ja jedyna odszukałam go aby się przekonać czy nie jest spokrewniony z serialowym Elijah:)

Kokocino

To prawda, bardzo podobni i idealni jako bracia. Uśmiercenie go było idiotyczne. The Originals powinno go miec w ekipie! Ale jest szansa, że pojawi się w The Originals. Czytałam wywiad, gdzie twórcy serialu mówią, że w tym serialu wszytsko jest możliwe, więc tego też nie wykluczają.

Kokocino

Jak dla mnie to Nathaniel jest bardzo podobny do Zedd'a , przynajmniej jak ma zarost ;)

Kokocino

dokładnie to samo pomyślałam, kiedy zobaczyłam go po raz pierwszy w TVD i od razu sprawdziłam czy są spokrewnieni. ;) żaden z moich znajomych, który ogląda "Pamiętniki ... " nie zauważył podobieństwa, nie wiem jak ...