Według mnie w "Pamiętnikach wampirów" strasznie przypominał swojego serialowego brata Elijah'a (Daniel Gillies). No po prostu myślałam, że są to może prawdziwi bracia ;)
Dokładnie, za pierwszym razem jak ich zobaczyłam nie zwróciłam na to uwagi ale potem jak obejrzałam jeszcze raz to powtarzałam tą scenę z 3x13 jak Kol wchodzi chyba z setki razy :D Szkoda, że uśmiercili jego postać był moją ulubioną.
nie tylko niektóre zachowania, ale jak mi jakieś jego zdjęcie mignie przed oczami(bez specjalnego przyglądania się), to często wydaje mi się, że to Damon:)
w zachowaniu to rzeczywiście są podobno mają tą samą taką reakcję ironiczną na niektóre sytuacje, ale z wyglądu to bym nie powiedziała :D no ale każdy widzi inaczej :)
Do Damona to jest podobny jeżeli chodzi o to, że zabija prawie każdego kto mu się narazi, często żartuje, i jeszcze ten jego kpiący uśmieszek.
jest nadzieja że pokaże się w the originals w jakichś retrospekcjach, ale podobno Plec powiedziała że nie ma szans na jego powrót ;(
No i właśnie do kitu, bo jak ma być serial o pierwotnych no to wszystkich, bo to inaczej sensu dla mnie nie ma. Ale to ten serial jeszcze nie wyszedł, kręcą go dopiero, tak? :)
Nathaniel był najlepsza postacią w serialu, bez niego robi się to takie mdłe, bo tylko on nie ulegał wpływom żadnej laski... Serial o pierwotnych miał swój pilot podczas ostatniego sezony TVD, chyba we wrześniu będziemy mogli oglądać następne odcinki ;)
widzę, że nie ja jedyna odszukałam go aby się przekonać czy nie jest spokrewniony z serialowym Elijah:)
To prawda, bardzo podobni i idealni jako bracia. Uśmiercenie go było idiotyczne. The Originals powinno go miec w ekipie! Ale jest szansa, że pojawi się w The Originals. Czytałam wywiad, gdzie twórcy serialu mówią, że w tym serialu wszytsko jest możliwe, więc tego też nie wykluczają.