Neil Patrick Harris

8,0
23 449 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Neil Patrick Harris

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - Suit Up :)

dawid10809

Dzięki. ;)

mkskala

a co tez masz urodziny ? w takim razie przytocze cytat Barneya
jedyny powód by czekac miesiac na seks to taki ze dziwczyna ma 17 lat i 11 miesiecy

dawid10809

kurcze Neil wcale nie wyglada na te 40 lat spokojnie dała bym mu tak mniej wiecej z 30 lat

kromka95

a inne kobiety tez spokojnie by mu daly :)

dawid10809

pewnie tak :) ale serio nie wyglada na 40 lat ;d

kromka95

bo on jest legen...dary - Suit up

kromka95

A Paul Walker wyglada na te 39 lat ?
dziewczyno wyjdziesz za mnie ?

dawid10809

nie tez nie ;d wygląda na młodszego :) chociaż widać gdzie niegdzie zmarszczki ;d
hah nie wiem zastanowię się ;d ale kusząca propozycja ;d

kromka95

nie spiesz sie .... masz na decyzje bardzo duzo czasu :)

Jared Leto tez nie wyglada na 42 lata

dawid10809

masz racje nie wygląda na 42 lata :) ale na mniej :) i ma ładne oczy ;d

kromka95

ja jestem niesamowity - potrafie poderwac laske która ma chlopaka ale do wolnej mi nie wychodzi

dawid10809

hmm skąd wiesz ze mam chłopaka;>

kromka95

bo takie które nie maja chlopaka czuja sie samotne i nie maja poczucia humoru -gdybys nie miala chlopaka to bys odpisala cos wstylu bardzo zabawne ,pomyliles strony ,ty zareagowalas bardzo optymistycznie

dawid10809

a moze po prostu jestem wesołą dziewczyną :d i nie lubie smutac ;d
o tym nie pomyślałeś ;d
bo obojętne czy jestem wola czy nie to i tak bym Ci tak samo odpisała ;d

kromka95

ale na moja propozycje odpisalas ze kuszaca propozycja wiec mialas kogos do wyboru

dawid10809

no bo jest kusząca ;d
powiedz szczerze która normalna dziewczyna nie uwaza ze oświadczyny nie są kuszącoą propozycją ;d

ale masz racje mam kogoś

kromka95

gdybym ja mial sie oswiadczac to pewnie w jakiesjs restauracji albo na jakims jachcie ( ach te moje poczucie romantyzmu)
oswiadczyny nie zawsze sa kuszace ,wszystko zalezy od miejsca

dlaczego kazdy temat jaki ja rozpoczne konczy sie na : muzyce,serialach albo dziewczynach ? zaczalem od zyczen dla Barneya a skonczylem na jak bym sie oswiadczyl ... ale w sumie temat jest ciekawy

dawid10809

nie wiem czemu :) ale masz racje ciekawy temat :)
od miejsca tez ;d ale pewnie tez od tego jak bardzo zalezy komus na innej osobie :P

no nie powiem ;d zaczynasz byc romantyczny :)

kromka95

wazne zeby nie popelnic bledu jak facet który oswiadczyl sie na mistrzostwach kosza i uslyszal nie

dawid10809

tak ważne zeby nie popełnic błedu ;d
to lipa ze tak usłyszał :)

dawid10809

Misha Collins tez nie wygląda na 38 lat :)

kromka95

Michael C Hall tez nie ,Jon Bon Jovi tez nie wyglada na 50 lat, Nathan Fillion na 42 nie wyglada ,Ioan Gruffud tez nie wyglada na 40

kromka95

Simon Baker,Jim Caviezel, James Marsden tez na tyle nie wygladaja ile maja lat

dawid10809

tak masz racje nie wyglądają na tyle ile maja lat ;d

kromka95

o Ibiszu nie wspomne...................

dawid10809

a weź nic o nim nie mów... on to jakas masakra :) kilka lat temu był w Piszu jako prowadzacy koncertu ;d masakra jakas ;d

kromka95

czego ja o sobie jeszcze nie wiem... okazalo sie ze niezle pisze rozprawki ,teraz okazuje sie ze pieknie bym zaplanowal oswiadczyny , wczoraj okazalo sie ze nawet ze przez neta potrafie rozpoznac czy dziewczyna jest wolna czy szybka - przepraaszam zajeta

dawid10809

wolna czy szybka? ;d
wiesz kazdy po jakimś czasie dopiero sie dobrze poznaje :) ja akurat wiem ze jestem trybem samotnika i siedze w domu sama :) i sie troche nudze :)
a co do oświadczyn bo na prawde pięknie bys je zaplanował :)
mogę wiedzieć ile masz lat?

kromka95

17 lat i twierdzilem ze wszystko co jest powiazane ze slubem nigdy mnie nie spotka ...

kromka95

chwila 16 ,17 bd mial w sierpniu

dawid10809

czemu nigdy Cie nie spotka?
hah jestem starsza od Ciebie o rok ;d
w sumie rocznikowo masz 17 :)

kromka95

bo ja jak tylko zobaczylem HIMYM postanowilem ze moje zycie bedzie sie opierac na Barneya zasadach: dobrze sie ubrac,dobrze wygladac i olac wszystko inne

dawid10809

ale wiesz ze potem i tak sie zakochasz? i pewnie założysz rodzine

kromka95

male szanse na obie te rzeczy

kromka95

nie wiem czy tak sie da ,na 45 minutowym okienku w sql po drodze do sklepu juz próbowalem sie umówic z 4 dziewczynami

dawid10809

ja tez nie :) w sumie nie chce Ci tego odradzac bo to twoje zycie :) ale na pewno nie chcesz sie w kimś zakochać i być z tą osobą?

kromka95

nie bo jak to powiedzial inny mój idol w serialu
bylem zakochany -to bolesne ,bezcelowe i przereklamowane

dawid10809

czy ja wiem :) ja jestem ze swoim rok czasu :) i wcale nie sadze zeby było to bez celowe i przereklamowane :)
no moze czasami jest bolesne nie da sie w sumie zyc bez bólu tak juz jest na tym świecie :)
moze nie trafiłeś jeszcze na kogoś odpowiedniego dla siebie

kromka95

hugh heffner ma 85 lat i dziewczyne która ma 25 , Al Pacino ma 73 i dziewczyne która ma 23 a z tego wynika ze moja odpowiednia dziewczyna jeszcze sie nie urodzila ( jak bd mial 20 lat to pomysle sobie ze prawdopodbnie gdzies na swiecie urodzila sie moja zona lub kochanka )

kromka95

poza tym jesli mialbym byc juz z jakas osoba to na pewno: z Robin Tunney,Jessica Alba albo Jordana Brewster ,w ostatecznosci Nina Dobrev

dawid10809

oj masz Ty te marzenia :)
heh ja juz znalazłam swój ideał ;d
moze masz racje za kilka lat znajdziesz prawdopodobnie swoja przyszłą zone lub kochanke :)
jurde napiła bym sie piwa ale sklep juz zamkniety ;d

kromka95

tez bym sie napil ale sam nie pije

dawid10809

jak nie ma sie z kim to trzeba samemu :) ostatecznie ja duzo nie pije :)
wystarczy mi jedno piwo :) nie wiecej ;d

kromka95

ja tez nie pije duzo ale pijac samemu czuje sie jak przegrany ,olany a wtedy prawdopodbnie bym wypil wiecej

dawid10809

no wiesz ja od ponad roku nie trzymam sie ze zadnymi znajomymi bo okazali sie byc fałszywi :) dlatego wole juz wypic te piwo sama ewentualnie z mama :)

kromka95

jak ktos sie okazal z moich znajomych falszywy to dopilnowalem zeby kazdy sie o tym dowiedzial

dawid10809

no wiesz ja nic na to nie moge poradzic, jestem tylko dziewczyna..

kromka95

a jesli chodzi o te które wymienilem : to sa kobiety których nigdy bym nie oklamal ,o które walczylbym zawsze ,dlatego je wymienilem

dawid10809

no to w sumie dobrze:)

kromka95

a te z którymi chcialem sie umówic mialy byc tylko zabawkami