a co tez masz urodziny ? w takim razie przytocze cytat Barneya
jedyny powód by czekac miesiac na seks to taki ze dziwczyna ma 17 lat i 11 miesiecy
nie tez nie ;d wygląda na młodszego :) chociaż widać gdzie niegdzie zmarszczki ;d
hah nie wiem zastanowię się ;d ale kusząca propozycja ;d
bo takie które nie maja chlopaka czuja sie samotne i nie maja poczucia humoru -gdybys nie miala chlopaka to bys odpisala cos wstylu bardzo zabawne ,pomyliles strony ,ty zareagowalas bardzo optymistycznie
a moze po prostu jestem wesołą dziewczyną :d i nie lubie smutac ;d
o tym nie pomyślałeś ;d
bo obojętne czy jestem wola czy nie to i tak bym Ci tak samo odpisała ;d
no bo jest kusząca ;d
powiedz szczerze która normalna dziewczyna nie uwaza ze oświadczyny nie są kuszącoą propozycją ;d
ale masz racje mam kogoś
gdybym ja mial sie oswiadczac to pewnie w jakiesjs restauracji albo na jakims jachcie ( ach te moje poczucie romantyzmu)
oswiadczyny nie zawsze sa kuszace ,wszystko zalezy od miejsca
dlaczego kazdy temat jaki ja rozpoczne konczy sie na : muzyce,serialach albo dziewczynach ? zaczalem od zyczen dla Barneya a skonczylem na jak bym sie oswiadczyl ... ale w sumie temat jest ciekawy
nie wiem czemu :) ale masz racje ciekawy temat :)
od miejsca tez ;d ale pewnie tez od tego jak bardzo zalezy komus na innej osobie :P
no nie powiem ;d zaczynasz byc romantyczny :)
Michael C Hall tez nie ,Jon Bon Jovi tez nie wyglada na 50 lat, Nathan Fillion na 42 nie wyglada ,Ioan Gruffud tez nie wyglada na 40
a weź nic o nim nie mów... on to jakas masakra :) kilka lat temu był w Piszu jako prowadzacy koncertu ;d masakra jakas ;d
czego ja o sobie jeszcze nie wiem... okazalo sie ze niezle pisze rozprawki ,teraz okazuje sie ze pieknie bym zaplanowal oswiadczyny , wczoraj okazalo sie ze nawet ze przez neta potrafie rozpoznac czy dziewczyna jest wolna czy szybka - przepraaszam zajeta
wolna czy szybka? ;d
wiesz kazdy po jakimś czasie dopiero sie dobrze poznaje :) ja akurat wiem ze jestem trybem samotnika i siedze w domu sama :) i sie troche nudze :)
a co do oświadczyn bo na prawde pięknie bys je zaplanował :)
mogę wiedzieć ile masz lat?
bo ja jak tylko zobaczylem HIMYM postanowilem ze moje zycie bedzie sie opierac na Barneya zasadach: dobrze sie ubrac,dobrze wygladac i olac wszystko inne
nie wiem czy tak sie da ,na 45 minutowym okienku w sql po drodze do sklepu juz próbowalem sie umówic z 4 dziewczynami
ja tez nie :) w sumie nie chce Ci tego odradzac bo to twoje zycie :) ale na pewno nie chcesz sie w kimś zakochać i być z tą osobą?
nie bo jak to powiedzial inny mój idol w serialu
bylem zakochany -to bolesne ,bezcelowe i przereklamowane
czy ja wiem :) ja jestem ze swoim rok czasu :) i wcale nie sadze zeby było to bez celowe i przereklamowane :)
no moze czasami jest bolesne nie da sie w sumie zyc bez bólu tak juz jest na tym świecie :)
moze nie trafiłeś jeszcze na kogoś odpowiedniego dla siebie
hugh heffner ma 85 lat i dziewczyne która ma 25 , Al Pacino ma 73 i dziewczyne która ma 23 a z tego wynika ze moja odpowiednia dziewczyna jeszcze sie nie urodzila ( jak bd mial 20 lat to pomysle sobie ze prawdopodbnie gdzies na swiecie urodzila sie moja zona lub kochanka )
poza tym jesli mialbym byc juz z jakas osoba to na pewno: z Robin Tunney,Jessica Alba albo Jordana Brewster ,w ostatecznosci Nina Dobrev
oj masz Ty te marzenia :)
heh ja juz znalazłam swój ideał ;d
moze masz racje za kilka lat znajdziesz prawdopodobnie swoja przyszłą zone lub kochanke :)
jurde napiła bym sie piwa ale sklep juz zamkniety ;d
jak nie ma sie z kim to trzeba samemu :) ostatecznie ja duzo nie pije :)
wystarczy mi jedno piwo :) nie wiecej ;d
ja tez nie pije duzo ale pijac samemu czuje sie jak przegrany ,olany a wtedy prawdopodbnie bym wypil wiecej
no wiesz ja od ponad roku nie trzymam sie ze zadnymi znajomymi bo okazali sie byc fałszywi :) dlatego wole juz wypic te piwo sama ewentualnie z mama :)
a jesli chodzi o te które wymienilem : to sa kobiety których nigdy bym nie oklamal ,o które walczylbym zawsze ,dlatego je wymienilem