Nicholas Hoult

Nicholas Caradoc Hoult

7,9
44 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicholas Hoult

kolejny wyrób podobny do biebera, nie chce go w madmaxie nieeeee

Valeriusz

Obejrzyj z nim jakikolwiek film. Naprawdę dobry aktor. Znakomity w "Samotnym Mężczyźnie" ale popis jego umiejętności to "Skins".

Valeriusz

"wyrób podobny do Biebera"? Bieber jest młodszy, więc jak już, to może być odwrotnie

Valeriusz

on mi przypomina biebera, przynajmniej takiego za kilka lat

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vaylander

ktoś tu jest kryptogejem^^

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vaylander

no i po co te nerwy i obelgi? jajka ci od tego rosną? brawo, jesteś typowym bezmózgim facecikiem, który czuje się zagrożony przez samo posądzenie o bycie gejem. żałosne

PS
jak tak zwracasz się do kobiet, w tym także do swojej matki/siostry to ja się nie dziwię, że masz problemy z nimi
chamstwo nie jest już modne

diana6echo

Nie interesuje mnie ani moda, ani pedały, ani twoje zdanie. Nigdy z tym jaki jestem, problemów nie miałem, bo zadaję się z ludźmi, którzy raczej z równowagi wyprowadzają mnie okazjonalnie.
Nie rozumiem dlaczego mam być miły dla kobiet. Walczycie o równouprawnienie, więc proszę bardzo. Oceniam ludzi nie po płci, a po tym co sobą reprezentują. Twój post w którym kierujesz do mnie dość poważną obelgę nie reprezentuje niczego, za co powinienem, czy nawet mógłbym Cię szanować, niezależnie od tego czy jesteś mężczyzną czy kobietą.

Vaylander

niczym cię nie obraziłam. sam to robisz doskonale reprezentując swoje troglodyckie poglądy i wyrażając je w nie mniej wysublimowany sposób. ja jedynie zniżyłam się do twojego poziomu.

Vaylander

Pedał, wygolony tam gdzie się da? Siła pięciolatki? Ehh, nie jestem jakimś tam super fanem Houlta, ale nazywanie go pedałem i dziewczynką jest nie na miejscu. Nie oglądałeś z nim jakiegokolwiek filmu? Więc się nie odzywaj. Jego elokwencja i cynizm w "Skins" by Ciebie zdrowo zaskoczyły, tam samo jak budowa fizyczna czy głos(jakby ktoś miał wybór).
P.S Tu masz link do twojego typu mężczyzny: http://onephoto.net/uploads/p/potejto/1188668955_gal_goryl.jpg Miłej zabawy :)
Pozdro.

Kerakk

Gdzie napisałem, że nie oglądałem z nim filmu pajacu?

Vaylander

Jeżeli dla ciebie prawdziwy facet to człowiek z sześciopakiem i mięśniami, obcięty na krótko... To jesteś godny politowania... Chyba prawdziwego mężczyznę poznaję się po zachowanie wobec kobiet czy innych a nie po kaloryferze na brzuchy czy przepompowanej klacie...

ZjedzCiastko

Najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie ;)

ZjedzCiastko

Dokładnie. Vaylander chyba uważa się za faceta ale jest co najwyżej gnojem. Samo to, że nazwał kobietę kretynem czyni z neigo tylko i wyłącznie chłopczyka.

Vaylander

Tylko tak się składa, że to się nazywa "metroseksualizm" i kobietom bardzo się podoba... W tych czasach mężczyzna nie jest grubym, zapijaczonym osiłkiem, chodzącym w rozmemłanym podkoszulku i starych trepach, od którego zajeżdża potem na kilometr, zarośniętym i wytatuażowanym w każdym możliwym miejscu - teraz w modzie jest własnie ktoś taki jak Hoult.

nikike

Osobiście mnie to nie dziwi. Faceci sami zgotowali sobie to piekło, wymuszając na kobietach, by wszystkie, bez wyjątku, wyglądały jak panienki z rozkładówek. Wymagali ponad normę, więc teraz im się to mści. Skoro oni mogą przerabiać nas na lalki Barbie, to my mamy prawo robić z nich metroseksualnych.

xena_4

Zależy dla kogo metroseksualizm jest piekłem. Ale inna sprawa, że amatorem kobiet nie jestem, więc to na moje poglądy też może mieć wpływ.

nikike

Napisalam to ogolem, wiec wiem, ze zdarzaja sie wyjatki, gdzie faceci nie maja drastycznych wymagan (a takich jest cholernie malo). W bardzo znacznej wiekszosci, spotykalam sie z opiniami, ze kobieta powinna byc taka i owaka. I bron Boze, jesli nie bedzie przestrzegala tych rygorystycznych wymagan. To musialo sie kiedys odbic w druga strone, wiec kobiety tez narzucily ostry rygor facetom. Nawet musza byc wszedzie wygoleni (bo najpierw oni zaczeli wymagac od nas tego samego). Cos za cos.

Osobiscie, wole facetow z prawdziwego zdarzenia - nie za chudych, ale tez nie napakowanych na silce (odrzuca mnie na widok przesadnie umiesnionych) i lubie, gdy maja zarost na twarzy i co nieco rowniez na klacie. To sa dopiero prawdziwi faceci ;P

xena_4

To jest kolejny fenomen - o co chodzi z tymi gorylami z kaloryferami jak nie wiadomo co. Jak coś takiego może się w ogóle komuś podobać?

nikike

Tacy raczej podobaja sie pustym panienkom, rodem z dyskotek. I troche ta moda tez nakrecana jest przez media - czego ja tez za bardzo nie rozumiem.

xena_4

Bo ogólnie media promują rzeczy, wartości wyidealizowane. W tym przypadku robi się z tego wręcz karykatura.

nikike

Jak najbardziej masz racje. Bo albo sa promowani metroseksualni, albo typowe miesniaki. Tak samo kobiety - koniecznie rozmiar "zero", blond wlosy, duze cycki. To wszystko jeszcze sie da przebolec, ale skurza mnie, ze cos takiego przenosi sie do zycia codzienniego, gdzie na serio spotyka sie ludzi, ktorzy potrafia cie ostro zjechac, tylko dlatego, ze nie spelniasz powyzszych standardow.

xena_4

Nie znam nikogo kto chce barbie... a typ wyżej (Vaylander) jakieś problemy ma z własną seksualnością. Są kobiety które lubią takich, i są kobiety które lubią innych. Natomiast wydaje mi się, że gdyby się zakochać to nie ma większego znaczenia, bo liczy się osobowość - a tym co w temacie pokazałeś nie zaimponujesz ani jednym ani drugim. Szkoda, że nie masz ocen upublicznionych, chciałbym zobaczyć jakie lubisz filmy.

slasher518

Przecież oceny można zobaczyć na profilu.

Nie znasz nikogo, kto chce barbie? No to mało ludzi spotykasz na swojej drodze. Mogłabym nawet Ci podesłać jednego z moich kumpli, który bez ogródek powie, że lubi takie laski, a z inną by się nie umówił (choćby miała nie wiadomo jak super osobowość).

xena_4

Może w złych miejscach szukasz? Jest sporo normalnych ludzi, ale Ci nieliczni są zawsze najgłośniejsi i najbardziej widoczni (tak jak z walką o krzyż pod pałacem).

Owszem, ale vaylander ma zablokowany widok ocen dla nie-znajomych.

Vaylander

No i mamy pedała na forum ^^, I do tego tak nie lubi swojego pedalstwa, że doszukuje się problemów w innych.

Nie mam nic do gejów i słowo "pedał" proszę potraktować z przymrużeniem oka ;) Poprostu dziwni sa ludzie, którzy działają wedle zasady "nie wiem, ale się wypowiem" :)

Vaylander

On ma dopiero 22 lata, więc bez przesady. Jeśli w tym wieku już byłby napakowany, tak jak byś chciał, to wyglądałby po prostu staro, co się sprawdziło w przypadku Lutnera, czy Hoechlina. Trochę logiki....

użytkownik usunięty
Vaylander

Bez względu na szczekanie tego gówniarstwa wokół, masz rację. Mam w dupie to, że post sprzed przeszło roku.

Valeriusz

to może z łaski swojej obejrzyj film jakiś z nim, a nie rzucasz łajnem

diana6echo

jest tylko jeden problem. faceci wy jesteście do niego uprzedzeni tylko ze względu na wygląd co nie jest dobre. już od najmłodszych lat grał w dobrych filmach i jest na prawdę obiecującym młodym aktorem, a wy go piętnujecie dlatego, że wam się nie podoba i nie macie gdzie się wyżyć. mnie pomimo rozwijającej się mody na właśnie taki typ urody on mi się nie podoba, ale nie przeszkadza mi to się nim interesować ponieważ lubię jego grę i mam nadzieje, że jego kariera rozwinie się pomyślnie.

LeaMao

Wiesz stawiałbym raczej na to, że właśnie im się za bardzo podoba, więc po nim jadą coby się to nie wydało :P Jak wiadomo kryptogeje najgłośniej ujadają zwłaszcza gdy są anonimowi dzięki netowi, albo szalikom zaciągniętym po same ślepia.

Valeriusz

A kogo to obchodzi że nie chcesz go w Mad Maxie

redskull_filmaniak

A propo Vaylandera.Człowieku Ty jestes powalony,u mnie w kraju już byś siedział w zakładzie karnym,rasisto.Ja mam 35 lat jestem szczupły , oraz włosy mam dłuższe i nikomu to nie przeszkadza, a gejem nie jestem.I toleruje te osoby bo naprawde są to osoby bardzo inteligientne i wykształcone.A Tobie to kultury brakuje .Nawet dla dziewczyn i kobiet szacunku nie masz.Jestes poprostu prymitywnym Nandartalczykiem.Boże jakiego stworzyłeś Vaylandera takiego go masz.Tyle w temacie,i zejdz człowieku z innych orientacji.Boże prymityw

Valeriusz

Świetny aktor, a wygląd nie ma tu nic do rzeczy.

Valeriusz

a jako że jesteś wyrocznia , i tak sie stanie

Valeriusz

Wygląda jak wygląda, to już jego sprawa, ale grać Hoult potrafi. Już w "Był sobie chłopiec" dobrze się zaprezentował. Talent niezaprzeczalnie ma, a wygląd może dowolnie zmienić do każdej roli.

Phantomia

otóż to

Phantomia

dokładnie, jest moim zdaniem bardzo utalentowany, ma coś ujmującego w sobie...