Nick Vujicic

Nicholas James Vujicic

8,6
549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nick Vujicic

Podziwiam Nicka Vujicica nie tylko za to, jak wiele osiągnął nie mając kończyn, ale również za siłę
z jaką niesie nadzieję milionom ludzi na całym świecie. To człowiek wielkiej wiary, niezwykły
inspirator i wspaniały mówca. Czytając jego książkę "Bez rąk, bez nóg, bez ograniczeń", kilka razy
się popłakałem.

Yoshimura

Zainspirowało mnie to do rychłego przeczytania tej lektury. Po obejrzeniu Cyrku Motyli rozmawiałam z bliską mi osobą. Polecając tytuł otrzymałam pytanie "ale czy ta osoba w świecie rzeczywistym naprawdę nie ma kończyn,czy tylko taką grała?" Nie potrafiąc odpowiedzieć poszukałam trochę informacji i w końcu znalazłam się tutaj, by podzielić twoje zdanie, p.Januszu. Dziękuję za polecanie polskiej wersji książki.

olenka_filmaniak

Ja też, gdy pierwszy raz oglądałem film, nic jeszcze nie wiedziałem o Nicku Vujicicu. Myślałem że to zwykły aktor, któremu komputerowo wykreowali wygląd człowieka bez kończyn i nie zainteresowałem się tą osobą. Dopiero później, dość przypadkowo w radiowej audycji dowiedziałem się o książce. Cieszę się, że mogłem ją tutaj polecić, warto zapoznać się z tą lekturą :)
Pozdrawiam!

Yoshimura

Zapoznałam się już z dwoma filmikami, na których przemawia. Z pewnością stał się dla mnie interesującą postacią, toteż na pewno sięgnę po książkę. Może kiedyś, jak przeczytam, wymienimy się poglądami. ;) Również pozdrawiam.