Dzieło sztuki: wszechstronna aktorka, przepiękna kobieta, uśmiechnięta i życzliwa osobowość srebrnego ekranu. Jedyna w swoim rodzaju. 41-letnia :)
nie, nie miałem na myśli siebie, tylko Kidman. Nawet największy idiota zauważyłby odniesienie do wypowiedzi autora tematu. Więc skoro piszesz to, co piszesz to albo próbujesz po mnie jeździć, albo jesteś totalną idiotką, myśle że raczej to pierwsze, co ci totalnie nie wychodzi
Według mnie Kidman jest świetną aktorką ale to co zrobiła ze swoją twarzą to jest dramat o.O przecież była ładna nie potrzebowała żadnych poprawek
żeby tylko nie przesadziła bo może być jeszcze gorzej...
Ważne, że jest wspaniałą aktorką i dobrym człowiekiem, a to się najbardziej liczy.
Ma kasę to niech sobie robi operacje.
Ale skoro po operacjach czuje się atrakcyjniejsza, to niech je robi...\ ja i tak uwielbiam ją na ekranie ;)
Dla mnie Nicole zawsze była i jest piękna, a do tego jest swietna aktorka i ma piekny glos. Jak ja bym miala nadmiar kasy to moze tez bym sie skusila cos poprawic. Tak to juz jest w Ich swiecie, ze nie ma osoby, ktora by nie zrobila zadnej operacji (przynajmniej wiekszosc).
twoje obawy są w pełni normalne- ona już jest prawie jak Michael Jackson, nie dorównuje mu tylko jednym- talentem.
Przecież nie twierdzę, że niczego nie poprawiała. Ale mnie to nie przeszkadza. Zawsze była, jest i będzie piękna. Zresztą nie cenię jej za urodę...
no dzieło sztuki bo (jak czytałam z jednej z gazet)przefarbowała się na blond z naturalnie rudych włosów, trwale wyprostowała niesforne loki, powiększyła wargi i przeszła jakieś tam drobne poprawki chirurgiczne więc jest idealna ale jeśli chodzi o jej warsztat aktorski to jak najbardziej trzyma poziom :)
kaczka Kamil ale jesteś inteligentny i zabawny, naprawdę jak kaczka, nic dodać nic ująć, ciekawe z kąd masz taką praktykę stania pod rynną, widzisz one nie wszystkim przeciekają i może z twojej to leci wszystkim na łeb, dziecko neostrady założyło sobie internet i myśli że jest trendy i może sobie pisać co chce.
nie znasz mnie więc sie na mój temat nie wypowiadaj
inteligentny jestem; zabawny nie koniecznie, a to co napisałem nie miało nikogo rozbawić
Poza tym to takie, jakby, normalne że wilgotne włosy się skręcają
Mieszkam w bloku, nie dbam o rynny
Określenie 'dziecko neostrady' do mnie nie pasuje, bo mam internet w multimediach, tak jak kablówkę
Mogę sobie pisać co chcę, byle kogoś nie obrażać i nie używać krzywdzących i wulgarnych sformułowań, gwarantuje to Konstytucja. Nie wiem jak ciebie, ale mnie tego na WOSie nauczyli.
'myśli że jest trendy'- nie wiesz co myślę, ale oświecę cię. Otóż myślę, że jestem bardziej trendy, inteligentny i zabawny niż ty.
Ale nie odbiegajmy od tematu pani Nikol, w końcu to o niej mieliśmy rozmawiać.
"nie znasz mnie więc sie na mój temat nie wypowiadaj" to twoje słowa przecież ty też nie znasz nicol kidman. A skąd wiesz że jesteś bardziej trendy, inteligentny i zabawny niż ja... Twoja wypowiedż nie jest aż tak błyskotliwa i spójna żeby można cię było uznać za inteligentnego.
A co do nicol to uważasz że jest nieładna...!!!
Kaczka Kamil i inteligencja? Przecież jeszcze niedawno pisałeś na jakimś forum "szczeże", niepamiętasz? Ciekawe co się dzieje z twoim łbem jak się na niego spluwa? Z całą pewnością w tej twojej sieczce, którą nazywasz mózgiem puszczają neurony (o ile je masz-gdzieś w tej sieczce). A Jackson ma już tylko jeden powód by go szanowac-twórczosc, nic poza tym.