Czasem myślę kto obniża średnie tak fantastycznym aktorom jak Kidman, Streep, czy Keaton. Nicole w momencie pisanie tego tematu miała 7, 78, podczas gdy Duff prezentowała się z 7, 79 (najmniejsze różnice mają znaczenie, bo aktorka pokroju Duff powinna mieć najwyżej 2, 12) a Bruce Willis (gra w miarę dobrych filmach, ale aktorem jest marnym) tryumfuje z 7, 81.
NIcol miała wiele trudnych,niekomercyjnych ról takich jak Godziny czy oczy szeroko zamknięte.Woiele ludzi np. z mojej rodziny te filmy bardzo nudziły.Jest też szczupła i ma jasną karnacje co z jednej strony może poruszać niektóre kompleksy a z drugiej taka karnacje jest dziś nie w modzie.Ja osobiście uwielbiam takie kobiety!
Masz rację, mimo tak młodego wieku to Kimdan jest aktorką wybitną. W "Godzinach" stworzyła kreację ponadczasową i uważam, że dołączy do grona aktorów "nieśmiertelnych", o których kinomani nigdy nie zapomną.
Ona jest świetna!Ma talent(moulin rouge,godziny,wzgórze nadzieji czy inni )stworzyła tam postacie jakby...realne,różnica między rolą w moulin rouge,a innych jest ogromna!!!A ona potrafiła to zagrać!Jest tez bardzo ładna i szzupła!Niewiem dlaczego w komentarzu nagórze ktos napisał ze jasna karnacja i szczupłość nie jest w modzie...to nieprawda!Ona ma taka figurę że zawsze będzie w modzie !!! 10/10 jest nieziemska!!!
Lopez jest ładna, ale mnie nie zachwyca. Aktorką jest beznadziejną... Ja ubustwiam Nicole!!! Nie przychodzi
mi nic innego do głowy, aby wyrazić mój zachwyt!!! Spójrzcie tylko na mój avatarek.. piękna! Nicole nie
wiedzie sie ostatnio za dobrze, ale jestem pewna iż dobra passa szybko wróci :-)
Ona jest utalentowana. I to bardzo, bardzo!!! Najbardziej podobała mi się w Moulin Rouge, ale nie tylko mnie,
bo większości. Ona nie zostanie zapomniana. Będą ją wspominać długo, długo po jej śmierci, a póki co życzę
jej zdrowia, forsy, i dobrych filmów. Pozdr. zapraszam do mnie!
Ja uwielbiam słuchać jej głoosu...W ogóle oglądałm naprawdę wiele z nią filmów...i zasługuje na wyższe noty niż w tej chwili :(:(:(
Ej Lady.Forsy to Jej nie musisz życzyć bo i tak jest najlepiej opłacaną aktorką na świecie i należy jej się to jak najbardziej
No sorry, jest, pomyłka. Jest najlepiej opłacaną, ale chyba Julia Roberts jest wyżej... czy mi się zdaje????
Boże Miłosierny! Jakim prawem Nicole ma śrdenią 7.69 a panienka Duff 7.71 ?!!!!!?? Czy ktoś mi to wytłumaczy, bo ja nadal nie mogę w to uwierzyć...jak można być tak głupią nastolatką żeby dawać Duff 10...
Cóż, ponieważ Filmweb to głównie ludzie młodzi, którzy ubóstwiają "Hilcie",a mają w d**ie Nicole Kidman. Nie, że ja jestem stara, bo mam 19 lat, ale nie jestem, na tyle głupia żaby dawać pannie Duff 10, Nicole 1. Zrobiłam dokładnie odwrotnie. A tym użytkownikom radę: obejrzeć filmy z Nicole, i8dać jej przyzwoitą ocenę, i przestać być zaślepionym w Hilary i przejrzeć na oczy!
LUDZIE!! Bądźmy poważni! Pozdr.
Z tej całej H.Duff to żadna aktorka.....A jakbym miała pisać tu za co uwielbiam Nicole to bym spędziła prz kompie conajmniej pare godz.
Ona jest niesamowitą aktorką, jest piękna i ma wspaniały głos.A w Moulin Rouge to....brak mi słów...nic dodać nic ująć!=D
zgadzam sie.. nie poowiem ze nie lubie Hilary, bo mam ja w ulubionych, ale nie wystawilam jej 10, w przeciwienstwie do Nicole.. nie wiem. moze kiedys "małolaty" niedoceniajace prawdziwych aktorek opuszcza filmweb ale to malo prawdopodobne.
Ja mam lat 14 i uwielbiam Nicole.
Była niesamowite w Moulin Rouge! , "Inni".
I bardzo zauroczyła mnie w "Czarownica", uroczo tam grała.
Bardzo dobrze zagrała też w "Inwazja" i była ozdobą tego filmu.
Hilary też lubię, mimo że do Nicole się nie umywa.
katherine sluszna uwaga Duff to masakra jakas czy Hiltonki albo Olsenki nie wspominaja co Brucie Willisie
RAcja.Polki jak chore opalają się aż cała skóra im kiedyś zejdzie.ja mam bardzo jasna cerę i jasne blond włosy(i ciemne niebieskie oczy) więc tacy tanorektycy lub poprostu idioci powiedzieliby że jasna skóra jest obrzydliwa i że blond z niebieskim to już standard JAKICH WIELU!! CO?tylko że polki przez całe lata farbowały się na nienaturalny sztuczny blond opalały się i paliły papierosy i jak to wygląda.POMARAŃCZOWA PASEMKOWANA PUDERNICA Z POMARSZCZONĄ OD SOLARIUM SKÓRĄ.TE GŁUPIE BRUNETKI NIE ZNAJA UMIARU.A TERAZ TO ZNOWU PODOBAJĄ IM SIE OPALONE WŁOSZKI Z PRAWDZIWYMI CZARNYMI WLOSAMI.no tak taka jest natura tych dziewczyn.DLATEGO IM TO PASUJE(NP. WLOSZKOM) a U NAS TO ONE SĄ EGZOTYCZNE.NO TAK TO JEST FAKT!!! ALE JAK JA BYM POJECHALA DO WLOSZECH TO JAK JA BYM TAM BYLA DOPIERO EGZOTYCZNA!!!!!!!BO BYM BYŁA UNIKATOWA,ZRESZTĄ W POLSCE TEŻ JESTEM BO WIERZCIE MI ALE PRAWDZIWYCH JASNYCH BLONDYNEK,Z CIEMNYMI NIEBIESKIMI OCZAMI I ALABASTROWĄ CERA NAWET W POLSCE JEST JUZ MALO.A JASNA CERA JESTPIĘKNA.WYSTARCZY SPOJRZEĆ NA NICOLE KIDMAN-RUDY TEŻ JEST ŁADNY I PIEGI TEŻ.I DLATEGO APELUJE TERAZ DO WSZYSTKICH POLEK:TO WASZ PIEKNY NATURALNY I SLOWIAŃSKI UROK:JASNA KARNACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TAK APROPS TO JEŻELI WIĘKSZOŚĆTĘPYCH BRUNETEK MÓWI ŻE BLONDYNKI SĄ GLUPIE TO NIECH ZACHOWAJĄ SWÓJ HONOR(TYLKO TO IM ZOSTAŁO BO INTELIGENCJA TO SIĘ DAWNO IM Z MÓZGU ULOTNIŁA) I NIECH SIE NIE FARBUJĄ NA JAK ONE TO MÓWIĄ NA GŁUPIE(STEREOTYP)BLONDYNKI BO TO JEST DOPIERO DOWN!!!!!!!!!
A szczerze mówiąc to ja mam brązowe włosy i dosyć jasną karnację (z zielonymi oczami) i tak opisałaś swój
wygląd to byłam pod wrażeniem (ostatnia odpowiedź) :) Jasna karnacja jest o wiele naturalniejsza niż sztuczna
opalenizna tych głupich panienek ;/
Zgadzam się z założycielem tematu. Poi prostu dramat... A później się dziwić, że współczesne, dobre filmy są tak nisko oceniane, a królują filmiki typu "High School Musical". Ja jestem młoda, ale przecież różnicę między Duff a Kidman widać jak na dłoni.