Nie cierpię ani jej, ani jej gry aktorskiej. Dla mnie jest beznadziejna nawet z wyglądu, albinoska taka. FUJ!
oj oj.......przyznaje racje koleżance........niezła a szczególnie jej figura..(ten tyłek!!)
rzeczywiscie... zazdrosc to przykra sprawa :]
atrakcyjnosc Nicole to kwestia gustu (choc moim zdaniem jest piekna) ale zdolnosci aktorskich raczej nie mozna jej odmowic...
Ide o zakład ze jesteś zakompleksionym pasztetem albo klasowa z ciebie blondynka (tylko co gorsze:(?)
Osoba która napisała pierwszy post wyraziła swoje zdanie i nie zrobiła tego w sposób chamski za to poziom odpowiedzi na jej uwage to już dno kompletne.
Inna spraw to sens umieszczania takiego komentarza na forum aktorki której się nie lubi, marnowanie cennego czasu.
Każda osoba ma prawo do wypowiedzenia się na dany temat. W końcu do tego jest forum! Strona z Kidman wcale nie musi być pełna "ohów" i "ahów", trochę krytyki też się przyda.
Zdziwilibyście się, chamy. Jestem zniesmaczona waszym poziomem inteligencjii. Reprezentujecie fanów Nicole?
A co do wyglądu to widzicie dla mnie ideałem piękna jest Salma Hayek, Penelope Cruz, a nie takie 'coś'... :/
No i bardzo dobrze. Gdyby wszyscy podziwiali Nicole co to byłby za świat ? chciałam tylko zauważyć, ze zarówno ty jak i fani Kidman tutaj piszący ( naprawdę jestem zniesmaczona ich wypowiedziami) nie musicie się obrażać. Ja na twoim miejscu bym ich olała i tyle. Dla mnie Nicole jest pięknością, dla ciebie Penelope Cruz, która mi się absolutnie nie podoba i jest dobrze. Mimo wszystko, moim zdaniem, nie powinno dyskutować się na temat wyglądu ale to już kompletnie inna sprawa.
I proszę cie nie nazywaj nikogo "czymś" bo chyba akurat Nicole sobie na takie "coś" nie zasłużyła. Zresztą mało osób zasługuje na takie miano. Trzeba też podawać jakieś powody gdy neguje się zdolności aktorskie co uczyniłaś w pierwszym poście. Jak już mówiłam wygląd rzecz, gustu. Jesli chodzi o inteligencję, to nei obrażaj nikogo bo zachowujesz się podobnie do niego, tym samym udowadniając, ze jznajdujesz się na takim samym poziomie intelektualnym ! :) Pozdrawiam
Ale amsz siniaka She no wiesz - minusa u mucia masz - rozumiem, ze nie lubisz Nicole - ok, ale nie nazywaj jej "coś" bo to również czlowiek. Ciekawe jakbyś zareagowała jakbym napisal tak chociażby o jamesie. Oj she, she.....
Nie zereagowałabym nijak gdybyś napisał coś takiego o moich ulubionych aktorach :) Ja się całkowicie nie przejmuję takimi rzeczami. Ty też nie powinieneś :P
Elizabeth Taylor to, wdg mnie, zdecydowanie najpiękniejsza kobieta na swiecie) Lubie nicole, ale i tak większy zachwyt we mnie wywołuje Liz Taylor. Naprawdą, obejrzyjcie jej zdjęcia w Internecie, goraco polecam!
Z twoją opinią się nie zgadzam , Nicole gra świetnie , nie jest sztuczna jak wielu aktorów, co do wyglądu , to nie jest wybitnie piękna ,ale jest bardzo ładną kobietą i niejedna kobieta chciałaby być taka jek ona , pozdrawiam !!!!!!!!! I mam nadzieję że kiedyś w tej twojej główce Nicole zaświeci i stanie się jedną z twoich ulubionych aktorek !!
Osobiście nie podoba mi się, filmy z nią również.Do jej gry nie mam zastrzeżeń choć nie mogę powiedzieć aby zachwycała..Pozdrowienie dla fanów;)
Szczerze mówiąc nigdy specjalnie nie przepadałam za nią. Ale bardzo spodobała mi się w "Innych" i zaczęłam troszkę przychylniej na nią patrzeć. Co do jej urody - jest na 100% orginalna. Pozdrawiam :)
Wedlug mnie, nie zachwyca uroda. Po prostu nie ten typ. Ale to przeciez nie jest najwazniejsze. Wazne za to jest to, ze jej gra aktorska do mnie kompletnie nie przemawia... Nigdy nie ocenilem jej gry w jakimkolwiek filmie wyzej niz jako 'dobra'
A od kiedy to uroda jest wyznacznikiem tego, czy aktor jest dobry czy nie? Co za paranoja, opanujcie się.