teraz wszyscy mówią jak to Nicole nie może wrócić na ekrany. każdy jej film to katastrofa... a mi sie podoba. mam do niej jakiś sentyment. zawsze zauważę coś dobrego nawet w najgorszym filmie. pamiętam pierwszym jaki z nia obejrzałam film to INNI :D od tej pory ją lubię
Och..Nicole to jednak z najlepszych aktorek swojego pokolenia! Po prostu teraz ma kiepską passę, z resztą ma ważniejsze sprawy na głowie, bo jest w ciąży, i to zaawansowanej :)
spokojna głowa ;p też wezmę w tym udział ;D a swoją drogą to jestem bardzo ciekawa jakie będą gwiazdy kina za 50 lat, czy ktoś 'a la' cichopkowa-mroczkowa czy bliżej do Nicole Kidman, liczę na to że grono tak utalentowanych osób, gwiazd, światowych sław będzie znacznie się powiększać z roku na rok ;]]
To fakt że ma za sobą [najnowszych] kiepskich filmów :(:( Kocham ją oglądać i jej grę!
Tłumaczka
Godziny,
Piętno
Inni
Szybki jak błyskawica
Wzgórze nadzieji...
[kolejność nie ma znaczenia]
I jeszcze mogę wymieniać ale w tych filmach zapadła mi w pamięć! Jest rewelacyjna!
Ja ją uwielbiam!
Filmy takie jak Godziny, Moulin Rouge!, Inni, Dogville, Martwa cisza, czy nawet słaba Czarownica i Inwazja utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest świetna.
nakręcę film... tylko potrzebuję funduszy, bo scenariusz już mam. :) napisałam jakieś 4 lata temu i tak leży, czekając na zbawienie. powiedzcie mi, co zrobić, żeby coś się działo z tym.
Ja też lubię Nicole! Ostatnio rzeczywiście ma nienajlepszą passę - nie znaczy to, że źle zagrała w inwazji, czy Złotym Kompasie. Moje ulubione role:
Moulin Rouge!
Portret damy
Wzgórze nadziei
Futro
Inni
Ale spoko - w tym roku Australia, a rok później musical Nine :) Zapowiada się świetnie!
Zapraszam na mój blog o Nicole Kidman ;) http://www.nkfan.wordpress.com