Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 302 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

teraz wszyscy mówią jak to Nicole nie może wrócić na ekrany. każdy jej film to katastrofa... a mi sie podoba. mam do niej jakiś sentyment. zawsze zauważę coś dobrego nawet w najgorszym filmie. pamiętam pierwszym jaki z nia obejrzałam film to INNI :D od tej pory ją lubię

de_margo

Och..Nicole to jednak z najlepszych aktorek swojego pokolenia! Po prostu teraz ma kiepską passę, z resztą ma ważniejsze sprawy na głowie, bo jest w ciąży, i to zaawansowanej :)

Stacy

jeszcze nastaną lepsze czasy i lepsze filmy. tylko muszę zostać reżyserem ;)

SatineNic

o dobrze :D poszłabym do kina na twój film z Nicole w roli głównej :P

de_margo

spokojna głowa ;p też wezmę w tym udział ;D a swoją drogą to jestem bardzo ciekawa jakie będą gwiazdy kina za 50 lat, czy ktoś 'a la' cichopkowa-mroczkowa czy bliżej do Nicole Kidman, liczę na to że grono tak utalentowanych osób, gwiazd, światowych sław będzie znacznie się powiększać z roku na rok ;]]

JustFurious

za 50 lat to już ludzi niebedzie tylko Terminatory bedą wszystko robiły i gitara..:)

Walker_

To fakt że ma za sobą [najnowszych] kiepskich filmów :(:( Kocham ją oglądać i jej grę!
Tłumaczka
Godziny,
Piętno
Inni
Szybki jak błyskawica
Wzgórze nadzieji...
[kolejność nie ma znaczenia]
I jeszcze mogę wymieniać ale w tych filmach zapadła mi w pamięć! Jest rewelacyjna!

_gabby_

Ja ją uwielbiam!
Filmy takie jak Godziny, Moulin Rouge!, Inni, Dogville, Martwa cisza, czy nawet słaba Czarownica i Inwazja utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest świetna.

Walker_

za 50 lat to już pewnie nie będę żyć. :)

de_margo

nakręcę film... tylko potrzebuję funduszy, bo scenariusz już mam. :) napisałam jakieś 4 lata temu i tak leży, czekając na zbawienie. powiedzcie mi, co zrobić, żeby coś się działo z tym.

SatineNic

Ja też lubię Nicole! Ostatnio rzeczywiście ma nienajlepszą passę - nie znaczy to, że źle zagrała w inwazji, czy Złotym Kompasie. Moje ulubione role:
Moulin Rouge!
Portret damy
Wzgórze nadziei
Futro
Inni
Ale spoko - w tym roku Australia, a rok później musical Nine :) Zapowiada się świetnie!

Zapraszam na mój blog o Nicole Kidman ;) http://www.nkfan.wordpress.com