Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 302 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Super aktorka bardzo ja lubie i szanuje uważam że ma niewątpliwy talent poza tym ciągle się rozwija i to też jest piękne Jest też bardzo ładna (szkoda tylko,że to wszystko sztuczne - przecież na początku miała rude włosy, jest też podobno po paru operacjach plastycznych)

wiewka

a mi ona jakoś do gustu nie przypadła... nie lubię jej choć nie wiem dlaczego. Wg mnie gra kiepsko:( moja zdanie, pozdrawiam!:)

brethe

mi sie bardzo podobała w ' Moulin Rouge! ':) Za to byłam zdziwiona, że grała w takim filmie jak ' Złoty kompas '... pozdrawiam :)

brethe

Jej gra aktorska jest genialna! Jakby ktoś miał wątpliwości niech obejży np. Dogville, Godziny, albo Cold Mountain. Nicole jest piękna i inteligętna, ma wielki talent, jest też świetną piosenkarką(co udowodnila oczywiscie w Moulin Rouge!)

__natalia91__

Wiewko, znajdź mi taką aktorkę, która nigdy nie zmieniała koloru włosów. Operacje plastyczne może i miała, ale one nie zmienią całego człowieka. Mogą najwyżej wprowadzić drobną koretkę. A ona już w swoim wcześniejszych filmach zachwycała urodą. Dlatego ją zaangażowali. Zachwyciła reżysera urodą, kiedy tamten zobaczył ją w teatrze i postanowił zaangazować do filmu...