Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Nicole, Nicole... Wiele osób uwielbią ją, ja nie znosze. Nie odpowiada mi, że grywa we wszystkich gatunkach: horror, kostiumowy, dramat, musical... Oczywiście nie zarzucam jej, że aktorką jest złą! Wprost przeciwnie, jest obecnie jedną z najlepszych! Ale nie lubię jej jako osoby. Wydaje się być zarozumiała i niesympatyczna. Bije od niej chłodem. Jeśli chodzi o wygląd to kiedyś uważałam ją za paskudę, ale teraz jest na mojej liście najpiękniejszych:) Ten kolor skóry... Marzenie moje:)

Pussykilla

to że grywa we wszystkich warunkach czyli jej przestronnosc na jaka pozwala jej talent- to nic innego tylko jeden z najważniejszych atutów aktorkisch, jak to nie może ci się podobać? Widać jak znasz się na filmach... Bije od niej chłodem?

A znasz ją?????????

niesamowita wypowiedz gratuluje inwencji twórczej...

użytkownik usunięty
__Magda__

Popieram. To świadczy o tym, ze Nic jest aktorka wszechstronną i uniwersalna co tylko świadczy o jej Wielkosci!!

__Magda__

Oczywiście! Jak komuś coś nie odpowiada, to od razu trzeba napisać "nie znasz się". A to, że bije od niej chłodem to moje odczucie, tak ją odbieram. Widziałam kiedyś wywiad z Nicole i wydawała się być taka zimna, rozmawiała z dziennikarzem jakby ona była KIMŚ a on NIKIM. Może nie jestem obiektywna, bo jej nie lubię, ale takie odniosłam wrażenie i nic już na to nie poradzę. Zresztą "nie znam się".

Pozdrawiam.

Pussykilla

PS: masz rację Magdzik, tak na mnie natchnienie nagle "spadło", że musiałam to wykorzystać.

Pussykilla

Nicole nie jst chłodna, ale czasami sprawia wrażenie osoby "wyłączonej". oddziela się od świata w dość dziwny sposób, tak jakby chciała gdzieś uciekać, jakby nie pasowała do teraźniejszości. myślę, że byłaby świetną pisarką. z resztą jej rodzice tego chcieli i ona też. ;) ale aktorka i tak z niej najlepsza jaką znam.