Nicole, Nicole... Wiele osób uwielbią ją, ja nie znosze. Nie odpowiada mi, że grywa we wszystkich gatunkach: horror, kostiumowy, dramat, musical... Oczywiście nie zarzucam jej, że aktorką jest złą! Wprost przeciwnie, jest obecnie jedną z najlepszych! Ale nie lubię jej jako osoby. Wydaje się być zarozumiała i niesympatyczna. Bije od niej chłodem. Jeśli chodzi o wygląd to kiedyś uważałam ją za paskudę, ale teraz jest na mojej liście najpiękniejszych:) Ten kolor skóry... Marzenie moje:)
to że grywa we wszystkich warunkach czyli jej przestronnosc na jaka pozwala jej talent- to nic innego tylko jeden z najważniejszych atutów aktorkisch, jak to nie może ci się podobać? Widać jak znasz się na filmach... Bije od niej chłodem?
A znasz ją?????????
niesamowita wypowiedz gratuluje inwencji twórczej...
Popieram. To świadczy o tym, ze Nic jest aktorka wszechstronną i uniwersalna co tylko świadczy o jej Wielkosci!!
Oczywiście! Jak komuś coś nie odpowiada, to od razu trzeba napisać "nie znasz się". A to, że bije od niej chłodem to moje odczucie, tak ją odbieram. Widziałam kiedyś wywiad z Nicole i wydawała się być taka zimna, rozmawiała z dziennikarzem jakby ona była KIMŚ a on NIKIM. Może nie jestem obiektywna, bo jej nie lubię, ale takie odniosłam wrażenie i nic już na to nie poradzę. Zresztą "nie znam się".
Pozdrawiam.
Nicole nie jst chłodna, ale czasami sprawia wrażenie osoby "wyłączonej". oddziela się od świata w dość dziwny sposób, tak jakby chciała gdzieś uciekać, jakby nie pasowała do teraźniejszości. myślę, że byłaby świetną pisarką. z resztą jej rodzice tego chcieli i ona też. ;) ale aktorka i tak z niej najlepsza jaką znam.