Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Bogini na dwóch nogach. do tego wielki talent i ogromna wrażliwość.

SatineNic

1.To nie bogini tylko beznadziejna aktorka, ktora dzięki sowim"dwóm nogom" zawdzięcza kreace aktorsie ,które nic nie wnoszą do kina.
2.Wielkitalęt aktorski to może mieć Maggie Smith albo Blanchet lub Winslet ale napewno nie ona.
3.Jest tak wrażliwa że w każdym ze sowich filmów mósi przeleciec jakiegoś faceta.
:]:]:]

użytkownik usunięty
gazdus_2

1. Beznadziejna aktorka? Śmieszny jestes. Mozna nie doceniac jej jako osoby, ale mówiąc że nie ma talentu ośmieszasz się! Każda jej rola jest wspaniała. Obejrz takie filmu jak "Moulin Rouge" czy "Godziny"!! A Twoja opinia, ze jej role nic nie wnoszą do kina to tylko subiektywna ocena. Ja uważam, ze bardzo dużo.
2. Wymianiłes m.in. Kate Winslet. Moim zdaniem Nicole jest o wiele zdolniejsza od Winslet. Oby dwie mają talent aktorski, ale z pewnością Nicole ma wiekszy.
3. Jakbys nie wiedział, to, ze "przelatuje" męzczyzn w każdym filmie to nie jest jej sprawa, tylko scenariusza. A to, zę się na takie sceny zgadza świadczy tylko o tym, że nie boi się wyzwań. Niektóre filmy dzięki TYM SCENOM zyskują wiele na autentycznosci jak np. Wzgórze nadziei.

Lubi wyzwania:| prawdziwą aktorkę zastepuje dublerka a Kidman zawsze sie pcha do łożka i nie potrzebuje dublerki dla mnie ośmiesza sie ...
A pozatym w jakim filmie dzięki scenie erotycznej z Kidman nadała "SENS" filmu...:|

użytkownik usunięty
gazdus_2

Prawdziwa aktorkę zastępuje dublerka... Aż nie chce mi się tego komentowac bo rozbawiłeś mnie! Jestes śmieszny! Jest własnie odwrotnie! Prawdziwa aktorka potrafi zagrac wszystko, nie boi się wyzwań, chce przekazać widzowi wszystko tak, aby było autentycznie, nie udaje, nie ma dublerek!! A jeżeli sa dublerki to chyba wole żeby danej sceny nie było wcale!!

Podałem Ci przykład filmu, np. "Wzgórze nadziei". I nie mówię o tym, ze nadaje SENS tylko nadaje AUTENTYCZNOSĆI. Bo ta scena była (chodzi o scene pod koniec) spełnieniem widza, pewnego rodzaju klamrą spinającą całą wędrówke Inmanna, głównego bohatera.

I prawdziwą aktorka, jest też ta, która nie tkwi cały czas w jednym gatunku, grajac w każdym filmie tak samo, tylko własnie lubi wyzwania, a Kidman jest tego przykładem. W swojej filmografii wielokrotnie ewoluowała chocby przez zmiane fryzury. I wszędzie, w każdym gatunku wypadała rewelacyjnie. To czyni ja aktorka wybitną!

Pozdrawiam:)

Cold dobrze powiedziane :), ale niektórych nie da się przegadać i nic im wytłumaczyć, niestety takie spory będą zawsze :(

SatineNic

ehhhhh Zola ma racje swojej postawy wobec Kidman nie zmienie i tyle.

gazdus_2

Gazdus wykolejeńcu nie zapraszałam cię tutuj. BYE!