Odette Annable

Odette Juliette Yustman

7,1
5 058 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Odette Annable

Oglądając Cloverfielda nie mogłem pozbyć się wrażenia, że jest podobna do młodszej Jennifer Connelly. Imo Yustman to jedna z najładniejszych aktorek młodszego pokolenia, bo jak z talentem jeszcze za wcześnie rozstrzygać - widziałem ją tylko w October Road (polubiłem, ale jeszcze nie zacząłem wyróżniać) i w Cloverfield (NIESAMOWITA ROLA, zresztą jak każdego tam). Dobrze wróży, ale lepiej jeszcze poczekać aż zagra parę ról. Niemniej - po Cloverze jestem jak najbardziej na tak, zauroczyłem się ;) uwielbiam ten typ urody.

Shedao_Shai

W nazwie tematu piszesz 'swietna aktorka', a w tresci stwierdasz, ze nie wiesz jak z jej talentem bo za wczesnie, zeby rozstrzygac. Moze sie zdecydujesz? :> IMO jest to kolejna dziewczyna, u ktorej uroda nadrabia brak talentu aktorskiego ;). Ale to tylko moja opinia.

Jones

Fakt, trochę nieściśle się wyraziłem. Po roli w Cloverfieldzie i October Road wnioskuję, że wiele może dobrego na scenie aktorskiej zrobić, ale jeszcze za wcześnie żeby stwierdzać to z całą pewnością.

Shedao_Shai

Odette jest śliczna, od razu zakochałem się oglądając Cloverfield :D, ale w Transformers jej nie zauważyłem :P

Shedao_Shai

a ja myślę że w ciekawostach jest błąd... bo ta dziewczyna wyglada na więcej niż 170cm.

Shedao_Shai

dobra jest bardzo dobrammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kobe1985

Jest młoda i śliczna! Mam nadzieję, że jej umiejętności gry aktorskiej będą równie dobre, co predyspozycje do tego zawodu. "Będą" - bo wierzę, że jej kariera dopiero się rozkręca i to poważnie.

Milo_9

chciałbym się z nią kochać ;)ciekawe czy tam też jest dobrą aktorką;)hmmm ciekawe jakie perfumy używa :)

Jak to się zaczęło?Hm, nie wiem.Po prostu czuję pragnienie.Widzę ciało i ono pachnie świeżo.I jest tu tylko po to by je wziąć.Te małe dziewczynki one sprawiają że czuję się tak cholernie pobudzony,wypełniam je nie mogę tego odrzucić.To ból który wymazuję.

vamp69

Faktycznie jest piękna! O Boże, marzy mi się :( Jej śliczna twarz i dogodny biust... mmmm.

użytkownik usunięty
SMOLE_LOLE

Zboczki :D

<ciągle za krótkie na nią>

Jedna z najpiękniejszych kobiet jakie było mi dane oglądać życiu :)
Jestem zauroczony...

titus_s

skromnie przytaknę ;) gdyby miało to jakiś sens, to byłbym skłonny się zakochać :) PRZEokrutnie urodziwe dziewczę ;)
Przed sekundą skończyłem oglądać "Unborn" i już muszę zaczynać od nowa, bo fabuła filmu przemknęła mi przez głowę z prędkością błyskawicy nie pozostawiając po sobie najmniejszego śladu... ;/ Damn, this woman... ;)

helpmechill

Śliczna jest i zdolna :)zwlaszcza w nienarodzonej