Oliver JamesIII

Oliver James Hudson

7,5
644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Oliver James

To dziecko wyprzedziło takich aktorów jak Robert De Niro, Al Pacino, Antony Hopkins i wielu innych gigantów ? Czy nawet przy ocenie aktorów filmów mają decydować oszołomy i histeryczki. O zgrozo ! Pytanie kieruje w zasadzie do redaktorów FW... Jakim cudem jest to możliwe, dopuszczalne, akceptowane... Wiem.. wydawca nie ponosci odpowiedzialności za treści zamieszczone itd. itp.... każdy może to sobie przeczytać poniżej. Ale skoro tak, to należy zmienić punktację bo ktoś kto dopiero zaczyna przygodę z filmem, na podstawie tego serwisu może stwierdzić że najwybitniejsi aktorzy dla polskiej publiczności to Marlon Brando ( ok ) i zaraz potem Oliver James daj Boże trzeci. Sorry, dwóch poprzednich także nie znam. Hej Gerwazy daj gwintówkę ! Mocium Panie, toż to czytać chadko takie zestawienia. Jeśli nie chcesz mojej zguby zmień Pan Top Sto Panie Luby. Może po sprawiedliwości wprowadzić top 100 newcomer, także top 100 aktorów i aktorek, bo Panie są tu także w odwrocie. Szukałem Liz Taylor w pierwszej setce. Narażam się i zaraz zostanę zjechany od góry do dołu bo Oliver jest taki śliczny. Ale to chyba nie wybory misterka roku. Komuś poważnie się coś pozajączkowało.

Do wystawiających punkty dla OJ - Lepiej nie mówić nic, niż mówić o niczym :)

Owen_Y

Fakt - sama dałam mu 10, bo podoba mi sie jak zagrał w tych swoich paru filmach. Ale co do Twojej wypowiedzi nic nie mam, przyznam Ci nawet racje. Aktor którego filmografia jest tak uboga nie może być w końcu porównywany do gigantów światowego kina.

Seniorita_Paulita

teraz takie ladne dzieci widocznie sa wdg. wielu lepsze od wyjadaczy kina ;)