Brak słów na tego chłopaka... W "Czego pragnie dziewczyna" to normalnie masakra, ja nie wiem co bym mu tam zrobiła jak bym z nim tam grała, bym go tam skrzywdziła 5 razy... =) Taki chłopak... Te oczy, uśmiech... Aaaaaaa!! Gdzie takiego szukać...
Zgadzam się całkowicie, on jest zajeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbiiiiii iistyyyyyyyyyyyyyyyyyyy czemu u nas nie ma takich?????????
Popieram Cię!! Jakby u nas tacy byli to dziewczyny by do nich w kolejkach stały... No ale niestety nie ma... Chociaż moze wystarczy dobrze poszukać ;-)
hehe macie racje tamtego komenta napisał jakiś gej!Ej zostaw dziewczynom Olivera!!!!on jest taaaaaki słodkiiii!!!!!!!!!!
hej to jeszcze raz ja.on jesst taaaki przystojnyyyyyyyy...zauważyłyś cie ze jak jest jakiś ładny aktor lub piosenkarz to zaesze jest zza zagranicy?w polsce nie ma ładnych chlopaków!uwielbiam oglądać film:szansa na sukces mogłabym go oglądać godzinami!!ja od4lat gram na pianinie(ale nie zasuwam na kklawiszach jak tamta dziewczyna,wiecie która czrne włosy,ten didżej ją potem poderwał Terri mu pomogła :))
jak macie podobne zainteresowania to piszcie do mnie meila mada.13@wp.pl
pogadamy o filmach z hilary duff,muzyce i oczywiscie o Oliverze ;)
Magda15
Zgadzam sie! Boże on jest cudowny, poprostu zajebisty!!!!!! ale mi osobiście bardziej podobał się w "Szansa na sukces" bo te ciuszki, te włosy... Uhhh! Kocham go! Chciałabym być na miejscu Hilary Duff!
och jaki on jest słodki jaki cudowny , to geniusz - nie macie sie czym podniecac ?chyba ze macie maks po 13 lat bo z waszych postow tak wynika
Ehh 13 lat nie mam, a że mi się podoba ten aktor i piosenkarz to moja sprawa więc będe pisać o nim co mi się podoba ...
Zgadzam się super zagrał w Szansie na sukces ale w What a girl Wants też bardzo mi się podobał :)
Wogule jest śliczny, taki miły był i dla Daphne i dla Teri ...
Taki chłopak na luzie, ma śliczny głos to mój ideał chłopaka dlaczego hymm ma coś w sobie wogule to ma mój styl ale nie bede tego mówila publicznie na forum bo troszke głupio, ale zgodze się z jednym u nas w Polsce wogule nie ma ładnych chłopaków :( a w świecie Amerykańskim i trudno dostępnym są najładniejsi :)Pozdro dla fanó Olivera Jamesa, Hilary duff i Amandy bynes ... kinomanka16 :)
Nie martwcie się, dziewczyny, są przystojne chłopaki i to sporo. Tyle, że nie aktorzy. Ale gdybyście takiego miały w klasie, to pewnie byście go tak nie uwielbiały. No ale cóż. Wasz problem.
Pozdrawiam
On jest piekny i tyle wam powiem :) Normalnie po obejrzeniu czego pragnie dziewczyna normalnie naokraglo sluchalam jego piosenek :)
on naprawde jest śliczny,ale dla nas nieosiągalny!!!można sobie tylko pomarzyć...co do niektórych komentarzy to są żałosne:/ zachowujcie sie dojrzale!!