Z całym szacunkiem. Słucham ich, mogę się nazwać ich fanką, ale co oni, kurde blaszka,
robią na stronie poświęconej filmom? Nie wydaje mi się żeby tworzyli muzykę do filmów
albo byli aktorami (nie wydaje mi się, żeby DVD Live Tour się liczyło...)
A więc.
O co kurde chodzi? Wy naprawdę chcecie ich wepchać gdzie tylko się da?
iCarly i będą mieli serial. Ale tak szczerze sama nie wiem co oni tu robią, no ale jak już są to niech będą ; D
gdyby wymieniać wszystkie osoby grające w iCarly to większa część populacji musiałaby się znaleźć tutaj p: a serialu nie będzie
zapomniałam napisać chyba.. gdzieś widziałam, że z Nickiem podpisali kontrakt choć teraz, szczerze w to wątpię.
nie podpisali nic na szczęście, te pogłoski były parę miesięcy temu ale chłopcy oficjalnie zaprzeczyli i bardzo mnie to cieszy :)
to jest przecież coś całkiem innego...poza tym nie układaliby tras na przyszłe lata gdyby musieli pracować na planie serialu. Oni już teraz nie wyrabiają a co dopiero gdyby im jeszcze aktorstwo dorzucili. Nie będzie serialu, przynamniej na razie i nie dla Nicka
Cuż. W necie są kreskówki o 1D : )
Ale oni są boscy!! A ♥Harry♥ to już w ogóle nieziemsko przystojny i utalentowany na maxa! A ten głos..... Oh!!
Pozdrawiam wszyyyyyyyyyyystkie Directionerki!!! :*