One Direction

8,0
15 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby One Direction

zacznę tak... NIE HEJTOWAĆ mnie, wyrażę po prostu swoją opinie....po pierwsze jeden marny wystepik nie czyli z nich aktorów.... po drugie Liam jest łysy. o.O co tym bardziej zabrało mu jaka kolwiek szanse na moje uznanie.... po trzecie Niall.... hmmmm..... no nie wiem panienka jak sie patrzy, blondyneczka tylko mu obcasików brakuje... po czwarte Zayn... kompletna pomyłka.... jak to coś za przeproszeniem się może komuś podobać.....po piąte Louis....nie mam uwag, poza tym, że dalej śpiewa w tym zespole, zamiast się wsiąść za coś porządnego.....po szóste Harry... weście się nim nie zesrajcie... -.- Harry to, Harry tamto.... no naprawdę.....po siódme niech Directionerki nie wmawiają sobie, że to tylko ktoś ich hejtuje, a one to są niewinne... przypominam tylko, że fani The Wanted i Big Time Rush, też mają jakieś uczucia.... więc jak zaczynacie to nie miejcie pretensji, że potem was obrażamy.... No i na koniec takie podsumowanie do muzyki nic nie mam, poza tym, że poza tym czymś nic nie ma w radiu..... w gazetach tez ich pełno, a jak ktoś ich nie lubi, no to nie ma co poczytać..... o innych zespołach to już chyba świat zapomniał, a szkoda.... bo naprawdę też zasługują na uznanie.... i dodam tylko do podpunktu o hejtowaniuu "Nie hejtujcie jak same nie chcecie być hejtowane.! AMEN.!"
Z poważaniem przyszła żona Nathana Sykes'a.♥

rakso12_lemon

musiałam się wypisać, bo tak mnie wkurzały te Directionerki, że nie wytrzymałam.....

smokey_TFP_fan

fanka poszukiwanych?? Tak masz racje z tym co napisałaś.;D

lukaszg12

fanka poszukiwanych i Rusherka, w jednym.;D oraz dziękuję, chciałam, żeby się ogarnęły.;D