One Direction

8,0
15 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby One Direction

to geje więc nie czarujcie się dziewczyny.Chyba że naiwność przysłoniła wam rzeczywistość

maciekb80

Zdajesz sobie sprawę, że oni nie są gejami.. Prawda ?
Nie wiem czy wiesz, ale Zayn i Louis ( a wcześniej jeszcze Liam :< ) mają dziewczyny...

Natalka_Naciaa

Jasne.Jacyków ma syna , i co w związku z tym? koń jaki jest każdy widzi.Mogą mieć nawet 100 dziewczyn dobrze im to zrobi dla pijaru.Ricky Martin też przez lata zarzekał się że jest hetero

maciekb80

Z twojego wnioskowania można wywnioskować, że nawet ty jesteś gejem

Natalka_Naciaa

ty to masz wnioski

maciekb80

No bo skoro twierdzisz, że to morze być udawana dziewczyna, to można też stwierdzić, że twoja ( jeśli ją masz ) jest udawana, a jeśli nie masz, to tym bardziej można stwierdzić, że jesteś gejem ;)

Natalka_Naciaa

Popieram;p

Natalka_Naciaa

Ale nie wiesz jak się ubiera

maciekb80

Patologia. Jak można kogoś uznawać za geja chociaż się po nie zna. Co wy ogóle o nich wiecie, co ? Nie macie prawa ich obrażać.

vampire_fascination_

"po nie zna , wy ogóle" ktoś tu labował na polskim .Adwoce pytania - można

maciekb80

Ja pier**** inteligencją to ty nie świecisz. Czepiasz się słówek, bo nie masz porządnych argumentów? Gratulować.

vampire_fascination_

a po co ja mam z takim chamem dyskutować powiedz ty mi

maciekb80

1D mają bardzo fajną muzykę;p Nie zazdrość im;p Słyszałeś że w Polsce Ich najnowszą płytę ogłoszono za platynową?

lukaszg12

przeciez ja nie ma nic do ich muzyka.

maciekb80

to co się czepiasz??

lukaszg12

czy ty umiesz czytać posty ze zrozumieniem?

maciekb80

Oczywiście że tak. Nie rozumiem dlaczego tylko twierdzisz że są gejami??

lukaszg12

"Jaki koń jest każdy widzi"

maciekb80

Czyli co miałeś się przyjemność z nim przespać, albo nie... Widziałeś jak się całował z innymi chłopakami??

lukaszg12

jakby ci jacyków powiedział że ma żone to i nie jest gejem to rozumiem ze bys to łyknął

maciekb80

Sądze że ty jesteś gejem- tak tylko bez żadnych podstaw;]

lukaszg12

sądz se co chcesz nie wiem tylko po co.

maciekb80

nazywasz ich gejami bo pewnie sam jesteś

Kalsifer

ktoś tu się powtarza po kiś ajm boring

Kalsifer

ogląda taki "diabeł ubiera się u Prady" " Mamma Mia" chce zobaczyć " samotny mężczyzna" "C.R.A.Z.Y" Typowe gejowskie kino a komuś insynuuje bycie gejem.Hipokryta

maciekb80

pozwolił ci ktoś patrzeć co ja oglądam po za tym jestem dziewczyną debilu jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj potrafisz tylko innych krytykować

Kalsifer

jak chcesz żeby ci nie wchodzić na konto to se se je zablokuj albo wprowadz opłaty za korzystanie.I już .To takie proste

Kalsifer

P.S mentalnie na pewno jesteś dziewczyną .To takie oczywiste.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kalsifer

Ty i te twoje diagnozy.Ze o poziomie słownym nie wspomnę.

maciekb80

o jejku jejku mądraliński nie masz prawa mnie pouczać jesteś bezczelny

Kalsifer

tak tak.Za to ty masz prawo.

maciekb80

twoje wypowiedzi są bez sensu

Kalsifer

za to twoje to elokwencja w czystej postaci.Bądz sobie pochmurny ale nie rób deszczu.

maciekb80

hahaha beka z ciebie ile ty masz lat 90 debilne odzywki rozmawiałam z wieloma osobami ale z takim dziwakiem jak ty nie

Kalsifer

Ty jeszcze tu?

maciekb80

hahaha jak nie masz co pisać o odpuść

Kalsifer

Maciek?? po co szukasz głupiej zaczepki? Weź se zwal i odpuść. Są kurde ludzie i ludziska.

lukaszg12

właśnie :)

maciekb80

Mądrze gadasz !

Chloe_Carter

dzienks.

maciekb80

Głupiego nikt nie zrozumie...O_O

lukaszg12

Dajcie na luz. Trudno się kolesiowi dziwić, że tak o nich pisze. Sama powiem to szczerze, że od strony wizualnej to One Direction są strasznie lalusiowaci. Zwłaszcza w kawałku "One think" (jeśli napisałam z błędem to sorki). Te ciuchy, te fryzury ala Justin Bieber. Tak zniewieściałych gości nie oglądałam w tv od pojawił się młody Justin Bieber właśnie. Nie mogli by być po prostu sobą?

christinearron

mie dawajcie na luuuuuuuuuzzzzzzzz droczmy się.

maciekb80

Brak słów...:D

lukaszg12

kurde następny sie wypalił.

maciekb80

Zgiń .przepadnij!! LOL .

lukaszg12

marzenie ścietej głowy :)

maciekb80

One Direction to produkt, który ma się dobrze sprzedać. Nie wyglądają tak, bo chcą tego, wyglądają tak bo zaprzedali swoje dusze show-biznesowi i żeby zwiększyć swoją popularność wytarzali by się w psim gównie. Obecnie taki wygląd przyciąga nastoletnią widownie, więc nie ma co się dziwić.

'Słyszałeś że w Polsce Ich najnowszą płytę ogłoszono za platynową?' Popularność nie świadczy o jakości muzyki.

Pozdrawiam

MrCrowley15

tak jakbym mówił o jakości ich muzyki.

maciekb80

Tak jakbym kierował te słowa do Ciebie.