to geje więc nie czarujcie się dziewczyny.Chyba że naiwność przysłoniła wam rzeczywistość
Zdajesz sobie sprawę, że oni nie są gejami.. Prawda ?
Nie wiem czy wiesz, ale Zayn i Louis ( a wcześniej jeszcze Liam :< ) mają dziewczyny...
Jasne.Jacyków ma syna , i co w związku z tym? koń jaki jest każdy widzi.Mogą mieć nawet 100 dziewczyn dobrze im to zrobi dla pijaru.Ricky Martin też przez lata zarzekał się że jest hetero
No bo skoro twierdzisz, że to morze być udawana dziewczyna, to można też stwierdzić, że twoja ( jeśli ją masz ) jest udawana, a jeśli nie masz, to tym bardziej można stwierdzić, że jesteś gejem ;)
Patologia. Jak można kogoś uznawać za geja chociaż się po nie zna. Co wy ogóle o nich wiecie, co ? Nie macie prawa ich obrażać.
Ja pier**** inteligencją to ty nie świecisz. Czepiasz się słówek, bo nie masz porządnych argumentów? Gratulować.
1D mają bardzo fajną muzykę;p Nie zazdrość im;p Słyszałeś że w Polsce Ich najnowszą płytę ogłoszono za platynową?
Czyli co miałeś się przyjemność z nim przespać, albo nie... Widziałeś jak się całował z innymi chłopakami??
ogląda taki "diabeł ubiera się u Prady" " Mamma Mia" chce zobaczyć " samotny mężczyzna" "C.R.A.Z.Y" Typowe gejowskie kino a komuś insynuuje bycie gejem.Hipokryta
pozwolił ci ktoś patrzeć co ja oglądam po za tym jestem dziewczyną debilu jak mnie nie znasz to się nie wypowiadaj potrafisz tylko innych krytykować
jak chcesz żeby ci nie wchodzić na konto to se se je zablokuj albo wprowadz opłaty za korzystanie.I już .To takie proste
hahaha beka z ciebie ile ty masz lat 90 debilne odzywki rozmawiałam z wieloma osobami ale z takim dziwakiem jak ty nie
Dajcie na luz. Trudno się kolesiowi dziwić, że tak o nich pisze. Sama powiem to szczerze, że od strony wizualnej to One Direction są strasznie lalusiowaci. Zwłaszcza w kawałku "One think" (jeśli napisałam z błędem to sorki). Te ciuchy, te fryzury ala Justin Bieber. Tak zniewieściałych gości nie oglądałam w tv od pojawił się młody Justin Bieber właśnie. Nie mogli by być po prostu sobą?
One Direction to produkt, który ma się dobrze sprzedać. Nie wyglądają tak, bo chcą tego, wyglądają tak bo zaprzedali swoje dusze show-biznesowi i żeby zwiększyć swoją popularność wytarzali by się w psim gównie. Obecnie taki wygląd przyciąga nastoletnią widownie, więc nie ma co się dziwić.
'Słyszałeś że w Polsce Ich najnowszą płytę ogłoszono za platynową?' Popularność nie świadczy o jakości muzyki.
Pozdrawiam