One Direction

8,0
15 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby One Direction
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GunsNRoses123

tak, ale naszymi (Directionerek)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GunsNRoses123

Mam lepszy gust, uwierz.. Ale ja po prostu ich lubię, za styl, za głosy, za wygląd, za charaktery, za wszystko... A co do lepszego gustu.. to mam 17-letniego chłopaka, który nie przypomina żadnego z nich...

klein_bell

Mam na myśli gust muzyczny. A tutaj widać go spore braki. One Direction to typowy komercyjny zespolik. Daje mu nie więcej niż 2 lata

GunsNRoses123

Uwielbiam Indie Rock.. a Gust muzyczny jak dla mnie nie istnieje. Słucham wszystkiego... A i w d*pie mam twoje hejterstwo.. Nie wiesz o nich nic to zamknij dziób i nie komentuj dalej, bo jak dla mnie to jest śmieszne.

klein_bell

Skoro masz w dupie jego hejterstwo, to po co mu w ogóle odpowiadasz? ^ ^ Dojrzałe wielce.

GunsNRoses123

O gustach się nie dyskutuje...

GunsNRoses123

Popieram w 100%.

klein_bell

Haters gonna hate. Nic z tym nie zrobisz.

klein_bell

Ja tak ich nie nawidzę,wczoraj się dowiedziłam że są gejami...i wpisalam w google grafika "One Direction gej"a tu liżący się chłopacy taki mi obżydzili życie że teraz czuję obżydzenie;/;/ Ty chłopców lubią głupkowate nastolatki w wieku 11-15 które czytają mało ambitny magazyn "Brawo"...i one sądzą że oni to "Ciacha"i "Przystojniacy"...a tak naprawdę są gejami którzy opróć jednego kawałka nic sobą nie reprezętują....Z góry przepraszam fanów tego zespołu za swój mało moralny wpis;)

ada6195

Gejami? hahahahahahahaha.. ale zabawne -.- normalnie nie wiem, śmiać się czy płakać? odpowiesz mi na to pytanie? Po pierwsze.. Trójka z nich ma dziewczyny, po drugie.. fanki wymyślają bromance i w sumie nie dziwie się ze znalazłaś ich całujących się... ale nie wiem czy to photoshop nie był.. po trzecie.. mam 15 lat i gówno ci do tego, po czwarte brawo za oglądanie 4fun.tv lub MTV.. Oni mają więcej kawałków nie tylko jeden. Po piąte nienawidzisz ich za co? a i zdaję się, że sama masz z 14 lat sądząc o poprawności słowa nienawidzę :) A może jeszcze mniej.. I widać, że homoseksualiści ci nie leżą.. Pozdrawiam serdecznie, zdeklarowana Directioners.

klein_bell

No tak 2 z nich to Homoseksualiści mogłam się pomyklić(każdemu się zdaża).jEŚLI JUŻ CHODZI O NIE POPRAWNOŚĆ SŁOWA "NIENAWIDZĘ" TO SPRAWDZ MÓJ PROFIL ZRESZTĄ NAPISZĘ CI TO W PRYWATNYCH WIADOMOŚĆIACH

ada6195

POMYLICZ**COŚ MI KLAWIATURĘ WALI I MUSZĘ KOPIOWAĆ POLSKIE ZNAKI PONIEWAŻ NIE MAM POLSKIEJ KLAWIATUR ;/ PRZYJMNI (JEŚLI CHCESZ ZAPROSZENIĘ-TO Ci napiszę dlaczego zrobiłam bła w tym słowie ;p)

ada6195

coś ci się pomyliło, ale nie dziękuję nie będę mieć ciebie w znajomych :) Choć to dla mnie wielki "zaszczyt".. I weź mnie nie rozśmieszaj z klawiaturą ok.. Co chińską masz, a może rosyjską?? Weź się ogarnij, dziewczynko, a i w 1D nikt nie jest homoseksualistą.. Ale widzę, że coś do nich masz.. Mówię o ludziach innej orientacji.. Pozdrawiam.

klein_bell

Jeśli chodzi o klawiaturę to mam Amerykańską,bo mieszkam w Stanach możesz to zauważycz po adresie IP....Wię nie masz się do czego przyczepić do moich błedów ponieważ w Stanach mieszkam od 9 lat,więc za bardzo już nie pamiętam wszystkich zasad odpwiedniego pisania gramatyki i ortografi,ale jeśli ty jesteś taka dobra to możesz mnie nauczyć odpowiedniego pisania ;D (do niczego Ciebie nie zmuszam) .O DZIEWCZYNKO??jestem o wiele starsza od Ciebie może na taką nie wyglądam xD do mnie jestem naprawdę starsza od Ciebie a ty się zwracasz do mnie jak do koleżanki,ale tak też może być mogłaś nie wiedzieć ;) o I SORY ŻE NAZWAŁAM 1D GEJAMI COŚ MI SIĘ POMYLIŁO PRZEZ TE PRZERÓBKI W INTERNECIE Z TYM PHOTO SHOPEM ,z resztą nie ważne.Pozdrawiam;D p.s sorry za błędy xD

ada6195

Aha :)

ada6195

Zapomniałam dodać. Brawo za "głupkowate". Większość dziewczyn za czymś szaleje. My (Directioners) szalejemy za piątką, utalentowanych chłopców, którzy spełnili swoje marzenie i spotkali prawdziwych przyjaciół. Ten boyband podbił serca nastolatek (i nie tylko) nie z powodu ładnych buziek, z powodu głosów, piosenek oraz sposobu bycia. Uwielbiam ich za to, że są NATURALNI. Nie tak jak.. Podałabym kilka wokalistek, które nie koniecznie mają dużo wspólnego z muzyką, a kontrowersjami, ale nie napiszę, ponieważ mogłabym urazić ich fanów.

klein_bell

Ja ich lubię i nie obchodzi mnie co ludzie o tym myślą. Dla mnie 1D to fajny zespół i koniec.

_Holiday166

już cię lubię :DDDDDDD

klein_bell

Jeśli to komplement to dzięki :)

_Holiday166

tak to komplement : )

klein_bell

Ja bardzo lubię One Direction za ich muzykę,świetne teledyski,wygląd,za to jacy są.Dzięki nim mam lepszy humor,zainteresowałam się muzyką,pilniej uczę się angielskiego-bardzo polubiłam ten język.
Hejterzy to najczęściej ludzie myślący stereotypami,których wkurza sukces 1D.Wiadomo,że nie każdemu podoba się ich muzyka,ale w takim razie po co w ogóle zwracają na nich uwagę?Jak dla mnie to bezsensowne zajęcie...

klein_bell

Jakie to przykre.