on jest beznadziejny...to cos w stylu naszego deląga tyle ze deląg nieco lepiej wyglada...bloom wyglada jak robotnik z jakiegos zadupia poza tym kompletnie nie ma talentu aktorskiego...to poprostu totalny wymok...
ech...no co tu duzo mowic...zgadzam sie ze wszystkim co napisalas, ale zapewne wkrotce rozpęta sie tu pieklo i fanki blooma na nas napadną...
Chciałabym mieć w życiu takie problemy jakie wy macie z Bloomem. Ja nie znoszę Leonardo Dicaprio, ale nigdy nie wyzywałam go od wymoków. Żałośni są ci co wieszają psy na innych aktorach tylko dlatego żeby się zemścić na ich fankach bo one znowu wieszają psy na ich idolach i tak w koło. Chcecie się kłócić to się kłóćcie jeśli nie macie nic innego do roboty.
eeee....ja akurat nie mszcze sie na fankach blooma za to ze wyzywaja moich idoli...my antyfanki orlanda mowimy swoje zdanie, a ze dyskusje sie wywiazuja to juz nie nasza wina...piszemy swoje zdanie a potem chca nas zabic i tak w kolko, pozniej pojawia sie taka osoba jak ty i gada glupoty nie zaznajac sie z tematem sporow...
W takim razie za co mścisz się na fankach Blooma??. Wybacz, ale wyzywanie od wymoków nie jest normalnym sposobem wyrażania swoich opinii. Doskonale zdajesz sobie sprawę z tego , że to jest szkalowanie. To nie opinie typu : "Bloom nie jest dobrym aktorem" albo "mi się niezbyt podoba" są przykre tylko właśnie chamskie "wymok", "pedał" ,”co wy w nim widzicie?” itd. i najgorsze jest to, że niektórym to sprawia przyjemność.
Co do wypowiedzi tej pani powyżej - to jest najlepszy przykład, że chamstwo działa niestety w obie strony.
Na pewno na was naskoczą, dlatego następnym razem uważaj co piszesz, bo zrobi się nie przyjemnie. A na przyszłość: uwagi zachowaj dla siebie samej!!!
Na pewno na was naskoczą, dlatego następnym razem uważaj co piszesz, bo zrobi się nie przyjemnie. A na przyszłość: uwagi zachowaj dla siebie samej!!! I pilnuj swjej urody, a nie innych!!!!
Na pewno na was naskoczą, dlatego następnym razem uważaj co piszesz, bo zrobi się nie przyjemnie. A na przyszłość: uwagi zachowaj dla siebie samej!!! I pilnuj swjej urody, a nie innych!!!! Bo na pewno nie jesteś taka piękna za jaką się uwarzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno na was naskoczą, dlatego następnym razem uważaj co piszesz, bo zrobi się nie przyjemnie. A na przyszłość: uwagi zachowaj dla siebie samej!!! I pilnuj swjej urody, a nie innych!!!! Bo na pewno nie jesteś taka piękna za jaką się uważasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heh...jesli chcesz cos dopisac to nie musisz przy okazji powtarzac calego uprzednio napisanego tekstu...:)...a tak poza tym...po pierwsze ja nigdy ci nie powiedzialam ze jestem piekna...po drugie wcale nie musze swojej urody pilnowac,bo nie mam do niej zastrzezen...a po trzecie:oczywiscie ze nie musze zachowywac swoich uwag dla siebie samej...w koncu po co ludzie pisza tutaj komentarze ,jak nie po to zeby wyrazic swoje zdanie...poza tym mi nie przeszkadzaja te w wiekszosci glubie komentarze w wiekszosci prymitywnego ludu...ktore widze pod moja wypowiedzia na temat orlisia...mi przeszkadza jedynie to ,ze ludzie ktorzy tu pisza czesta mnie obrazaja...ty zreszta tez...:)...pozdrawiam
NIe wiem co wam sie w nim nie podoba!! Prawie o każdym słodkim Facecie mówi sie ze jest lalusiem i wymoczkiem!! To jest dla mnie debilne! W jednej poscie przeczytałam że dziewczyna napisała ze jest nieinteligentny, ale przecież ona go wcale nie zna!! Wszyscy mówią ze nie oceniają ludzi po wyglądzie, a to niby co? Orli jest słodki i kochany jest najprzystojniejszym facetem jakiego widziałam... A więc dziewczyny zbastujcie troche !!!!!!!
Pewnie sama jestes lepsza aktorka. Ciekawe... co o tobie pomyslalby Bloom, gdyby cie zobaczyl - jakas cizia z biednej polskiej dzielnicy :)
Dlatego... radze w przyszlosci uwazac na to, co piszesz. Jesli nie masz nic ciekawego do napisania, to po prostu nie pisz. Jesli ci sie gra Blooma nie podoba, to napisz, dlaczego. A jego uroda... o gustach sie nie rozmawia. Moze daj link do twoich zdjec... posmiejemy sie wszyscy :)
No coz...widzisz orliś...sam sie "wydal"na to aby ludzie go oceniali za to co robi...chcial zostac aktorem to powinien wiedziec ze ludzie beda mieli na jego temat rozne zdanie...a moje jest wlasnie takie...nie obrazam go bo raczej tego nie przeczyta...jest to wolny kraj wiec moge wyrazac swoja wlasna opinie tak samo jak ty swoja i wlasnie to robisz...atakujesz mnie ze tak powiem a ja nic do ciebie i twoich pogladow nie mam ja cie nie obrazam,nie nazywam cie "ciziunia z biednej polskiej dzielnicy"...mieszkam w krakowie w dzielnicy krowodrza kolo AP jesli kiedys bylas w krakowie lub tu mieszkasz to moze wiesz gdzie to jest i wiesz tez ze raczej nie jest to biedna dzielnica...co do mojego wygladu to nie mam zastrzezen wrecz przeciwnie uwazam sie za osoba ladna i nie tylko ja tak uwazam...dalabym ci adres mojego bloga dla potwierdzenia ale stwierdzam ze moze lepiej nie bo nie chce sie z toba klocic...:)
Co do fanek blooma to piszac ze jest on wymokiem i beztalenciem nie myslalam o ich reakcji...i nie mam nic do ludzi ktorzy nie lubia moich ulubionych aktorow jak juz mowilam maja prawo do wlasnego zdania tak jak ja...a jesli juz chcecie pokrytykowac moich ulubionych aktorow to mozecie sobie zagladnac do spolecznosc/uzytkownicy online i znalezc Age...papapa pozdrawiam:)
No moze mala poprawka...Moze zeczywiscie go obrazilam piszac ze jest wymokiem...no coz w sumie moze sie komus podobac jednak to nie znaczy ze nadal nie uwazam ze jest naprawde kiepskim aktorem i potwornie sie pozuje...i...wg.mnie jest brzydki...tyle ze jesli juz komus naleza sie przeprosiny to tylko jemu a nie jego fankom itp...:)
"bloom wyglada jak robotnik z jakiegos zadupia" - sorry, ale to jest żałosne i na niskim poziomie tak jak większość negatywnych wypowiedzi na tym forum.
Heh...ale te pozytywne nie sa zalosne??...heh...smieszna jestes...i musze niestety stwierdzic ze zalosna takze...;D
eeejjjj nie piszcie nic złego o Orlandemu bo on jest taki śliczny że dla niego bym został gejem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Ludzie,kto tu jest zalosny?Ja czy wy??Normalnie nie moge...on wyglada jak jakis robol...
Dziewczyno ty sie zastanow co ty mi tu piszesz...my tu nie mowimy o moich umiejetnosciach aktorskich tylko o umiejetnosciach orlisia...poza tym ja,w przeciwienstwie do niego nie musze byc dobra aktorka...
ja kiedyś strasznie lubiałam orlanda i dalej go lubie, ale w troi bardzieej podoba mi się brad i kłoce sie z koleżanką kto jest lepszy i ona wyzywa mojego brada a ja jej orlanda i jak powiedziałam jej ze w troi w porownaijiu z bradem orlando to flak i skislak to sie na mnie powaznie obraziła
z tego wynika ze nie rozmawia SIĘ O GUSTACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orlando to ciota, w troi jest do bani, w piratach do bani, jedyna fajna rola to wladca. kolejny film po wladcy i jest cienki. jeszcze ze dwa i nikt za piec lat nie bedzie pamietal co to za koles :)
rzeczywiscie.....jedynie we Wladcy Orlando byl niezly. Jego sposob mowienia pasowal do roli eterycznego elfa wojownika. Ale w innych filmach to juz zaczyna draznic....facet nie ma mocy! Jego gra nie przekonuje. Szkoda, bo facet mial potencjal, ale on chyba gdzies wyparowal....mimo to zycze mu powodzenia. Moze czeka na swoja role. Pozdrawiam!
Heh...zabawne mi osobiscie Szkola uczuc sie podobala...poza tym...trzeba byc kretynem zeby pisac..."jestem boska"...heh...pozdrawiam...:D...i musze ci powiedziec ze jestes bardzo zabawna...
No właśnie, o to chodzi... Jeżeli podobała, to nie mamy o czym mówić. Tak Mendy Moore( czy jak to sie pisze) w roli umierającej niepopularnej dziewczyny, w której zakochuje się jeden z "elity szkoły(?)". Beznadziejny i tandetny film.... Ne trzeba być kretynem(jak już kretynką-zwróć uwage na rodzaj-"boska"), a poza tym to ironia... Wiesz co to znaczy?? Chyba niebardzo. Zabawna może jestem, ale tylko wtedy kiedy chce...
No właśnie, o to chodzi... Jeżeli podobała, to nie mamy o czym mówić. Tak Mendy Moore( czy jak to sie pisze) w roli umierającej niepopularnej dziewczyny, w której zakochuje się jeden z "elity szkoły(?)". Beznadziejny i tandetny film.... Ne trzeba być kretynem(jak już kretynką-zwróć uwage na rodzaj-"boska"), a poza tym to ironia... Wiesz co to znaczy?? Chyba niebardzo. Zabawna może jestem, ale tylko wtedy kiedy chce...
Mam pytanie czy ty masz jakieś talenty? Ja sądzę, że jeżeli ktoś ma jakiś talęt to stara się go doskonalić. Więc skoro teirdzicie, że Orli nie jast dobrym aktorem to dajcie mu trochę czasu na udoskonalenia swoich umiejętności. Gra aktorska wymaga wiele pracy. Ja wiem że się nie nadaję na ten zawód. Gdyby nie był dobrym aktorem to by go tak chętnie nie zatrudniali w takich kasowych filmach. Jak narazie pnie się po szczeblach kariery i takie tcze gadanie mu nie zaszkodzi. Jak ktoś umie uczyć się na błędach to poraszki mogą wiele taką osobę nauczyć. Wasze kłótnie są dziecinne i bezsensowne.
Blooma zatrudniają do filmów tylko dlatego,że to ''nowe dkrycie''.Kiedy pojawił się we Wladcy nikt go ne znał. Wszystkie dziewczyny go ''pokochały'' i juz wiadomo, że każdy kolejny jego film będzie wielkim przebojem kasowym gdyż kina aż po brzegi zapełniają fanki orliego.Co nie znaczy, że jest on dobrym aktorem, bo z pewnością nie jest.
moim zdaniem to nie jest zaden wymok... on jest przystojny...ale czemu wymok to nie rozumiem...
Ja uważam, że Orlando we wszystkich swoich rolach był naprawdę profesjonalny.Tak jak ktoś już dobrze zayważył, doskonale potrafił oddać klimat Legolasa, a co np. do Parysa- sam ten bohater już sam w sobie był ciotą ,a ciotę też trzeba umieć zagrać- i Orlandowi to wyszło.Jest on bez wątpienia moim idolem i się tego nie wstydzę... jak to jest, że w Polsce każda popularniejsza osoba, odrazu musi być zjechana i opluta? kurde, czyżby to zawiść?
zecz pierwsza to ze gra w kasowych nieznaczy ze musi byc dobrym aktorem, bo przeważnie w takich filmach cholernie trudno jest znaleść bardzo dobrze zagrana role no chyba ze jest to już taka "persona " ze samo patrzenie na jego gra sprawai przyjemność i nie musi on juz niczego udowadniać - co w tym przpadku było by kompletnym złudzeniem -. I te wszytkie ztwiedzenia symbol sexu, najprzystojniejszy, uroczy -heheh- a widział go ktoś w Black Hawk Down
hyh ale i tak niemaco mówić bo fantyczkom do rozumu nie przemówisz "i tak jest Boski i tak".hehe
No tak w sumie to rzeczywiscie Orlandzio zawsze bedzie "codowny,piekny,bardzo profesjonalny i niesamowicie utalentowany"...;)
Jezuuuuuu, przecierz wypowiedź, którą skomentowałeś nie ma ani troche z tych typu "i tak jest boski i tak", o co ci chodzi???
Ja go widziałam, czy postać grana przez niego budzi w tobie jakieś zastrzeżenia???
Co rozumiesz przez słowo "persona"?
Tak ztwierdzenia...
No oczywiscie...Orliś jest niesamowicie profesjonalny...jest tak samo profesjonalny jak Hayden Christensen...tak samo profesjonalny jak ja gdybym zagrala teraz w filmie...;)...
Twoje wypowiedzi są do dupy. To wszystko brzmi tak jakbyś się chwaliła, swoimi osiągnięciami. Jesteś żalosna agniecha
czy ja wiem czy Parys był ciotą tak go w tym filmie akurat przedstawili scenarzysta reżyser i sam Bloom....bo dla przypomnienia Parys zabił Achillesa wcześniej niż miało to miejsce w filmie...i że tak powiem chciał go trafić więc oddał z murów kilka strzał.....a nie jedna przypadkiem w pięte bo dziewczyna krzyknęła i mu łuk wyjechał....
Nie ma co Blooma zjeżdżać choć poza rolą legolasa jest jak dla mnie aktorem słabym....cała troja nie licząc 3 postaci była filmem tak badziewnym że wręcz biła po oczach...i co tu dużo mówić Bloom nie potrafił zagrać ponad przeciętnośc w przeciwieństwie np. do Erica Bana`y czy Barda Pitt`a
a tak wogóle to jeśli dla co niektórych osób z tego forum aktor ma być tylko ładny lub przystojny...to należy sie tylko martwić o to że każdy film będzie tylko ładny blablabla a gry aktorskiej tam nawet krzty nie będzie....
Zdravim
heheh a ty pewnie jestes swietna aktorka skonczylas szkole no i w ogole jestes krytykiem filmowym hehehhehe zal mi takich ludzi jak ty bo wygaduja pierdoly na swietnych aktorow a sami nigdy tego nie robili wez no zagraj w jakims dobrym filmie bede cie mogla wtedy zbluzgac a Orlando gra zajebiście we wszystkich filmach w których go widzialam a widzialam wszystkie wiec twoje zdanie na jego temat wsadz se w swoje pewnie tluste albo anorektyczne dupsko...!!!:):):):):):):):D:D:D:D
No wlasnie zgadzam sie z moim przedmowca. Latwo krytykowac jak sie nie wie jak trudno jest grac. Ato ze uwazasz go ze wymoka oznacza ze nie podobala ci sie ktoras z jego rol - w ktorych swietnie zagral kretyna i wymoka. I wlasnie w takich rolach (a nie kiedy gra sie jako jakis maczo) latwo da sie poznac czy dany aktor ma talent ( jak w przypadku Orlandoo Blooma ) czy poprostu go nie ma.
według mnie to wygląd to jedna sprawa, a talent druga i niezależnie od tego czy się komuś jako Legolas, czy Parys podobał czy nie to uważam, zę Bloom talent posiada. Jako Legolas zachwycił mnie tym , zę zachowywał się tak jak wyobrażałam sobe zachowanie elfa-wojownika. natomiast jeśli chodzi o Parysa ( w innych filmach go nie widziałam) to zagrał tam młodszego brata następcy tronu, rozpieszczonego, obranianego przez starszego brata, kochliwego i zrobił to doskonale. zagrać człowieka, który nie jest ptzygotowany w żaden sposób do walki , rządzenia panstwem, zajmującym się tylko przyjemnio.ściami, ale mimo to umięjaceo unieść się honoremi pokazać sobie i innym , że jest sie czegoś wart, wcale nie jest łatwo.... Zwałaszcza, że jego postać napędza całą akcję filmu. Według mnie to dobry aktor ( atak na marginesie podoba mi się również jako mężczyzna, ale starałam sie być obiektywna w ocenie)
według mnie to wygląd to jedna sprawa, a talent druga i niezależnie od tego czy się komuś jako Legolas, czy Parys podobał czy nie to uważam, zę Bloom talent posiada. Jako Legolas zachwycił mnie tym , zę zachowywał się tak jak wyobrażałam sobe zachowanie elfa-wojownika. natomiast jeśli chodzi o Parysa ( w innych filmach go nie widziałam) to zagrał tam młodszego brata następcy tronu, rozpieszczonego, obranianego przez starszego brata, kochliwego i zrobił to doskonale. zagrać człowieka, który nie jest ptzygotowany w żaden sposób do walki , rządzenia panstwem, zajmującym się tylko przyjemnio.ściami, ale mimo to umięjaceo unieść się honoremi pokazać sobie i innym , że jest sie czegoś wart, wcale nie jest łatwo.... Zwałaszcza, że jego postać napędza całą akcję filmu. Według mnie to dobry aktor ( atak na marginesie podoba mi się również jako mężczyzna, ale starałam sie być obiektywna w ocenie)
wlasnie nad twoja ,jakze inteligentna i kulturalna wypowiedzia ,znajduje sie moja wypowiedz ,w ktorej wlasnie pisze ,ze gdybym zagrala teraz w filmie to bylabym tak samo "profesjonalna" jak hayden christensen czy cudny orliś...:)
ludzie odczepcie sie od Blooma. przeginacie w obie strony. Prrzesadzacie pisząc "boski orli" i wyzywajac go od wymoków!!!!!!!!!!!!!
pozdrawienia
Racja mozna powiedziec lubie go za ..........., uwazam ze Bloom............., albo nie lubie go bo............ - a nie tak jak w wiekszosci przypadkow " nie lubie Blooma bo nie", "kocham go i tyle". Takie wypowiedzi sa na poziomie (jak gdzies wczesniej juz ktos napisal) przedszkola.
zgadzam się z tym, że jak ktoś pisze: ''nie lubie Blooma bo nie", "kocham go i tyle" jest na poziomie przedszkolaka. Ale nie wszyscy którzy go lubią tak piszą. Ja osobiście lubie Blooma jednak nie wykrzykuje że go kocham! Część osób lubi go poprostu jako aktora i tyle!
Sama zapewne wyglądasz jak robol!!! PO co piszecie o Orlandzie jeśli Go tak nienawidzicie?! Moim zdaniem piszecie dlatego bo jesteście bandą bezmuzgich przygłópów, którzy nie mają co robić, nic im się w życiu nie udało i wypisują jakieś głupoty na Orliego bo są poprostu zazdrośni, że komuś się udało!!! Jesteście totalnie beznadziejni!!! Moim zdaniem Orlando jest bardzo przystojny i ma wielki talent aktorski!!! Widziałam prawie wszystkie filmy z jego udziałem, więc chyba mam coś do powiedzenia na ten temat. Ciekawe czy to wszystko co tu wypisujecie powiedzieli byście komuś prosto w twarz. Zapewne nie!!! Jeżeli ktoś ma coś do mojej wypowiedzi niech piszę kinga.s.17@wp.pl
Ps Fani Orlanda łączcie się!!!
a ja i tak zdania nie zmienie...i jak ostatnio zauwazylam baaaardzo duzo osob mysli to samo co ja...wystarczy spojrzec na tematy na forum...;)...
ps..."antyfani" orlisia łączcie się!!!!
pozdrawiam ;))))
jesteś zepsuta do szpiku kości. Tylko psychiatryk cię ratuje
"antyfani orlisia łączcie się" jasne jak was będzie więcej to może coś w końcu mądrego powiecie bo na razie wypowiedzi są na poziomie przedszkola. Także mówię do fanek Blooma. Przestańcie w kółko gadać "Orlando jest boski" itd bo każdy sam zadecuduje czy mu się podoba czy nie.
Forum Blooma i Deppa to najbardziej porąbane fora z porąbanymi ludźmi.