Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

on jest beznadziejny...to cos w stylu naszego deląga tyle ze deląg nieco lepiej wyglada...bloom wyglada jak robotnik z jakiegos zadupia poza tym kompletnie nie ma talentu aktorskiego...to poprostu totalny wymok...

ooo...przepraszam bardzo...jesli ja jestem zepsuta do szpiku kosci to ty jestes zjęczałym chamem...zartuje oczywiscie z tym zjęczałym chamem ale...przepraszam bardzo...wie mze nie jestem zepsuta...nie lubie Blooma...nie znosze go...nie trawie...i rzeczywiscie przyczepilam sie do niego i go besztam...bo po prostu nie moge zniesc widoku tej pedalskiej geby na ekranie...w filmie ,ktory naprawde chce ogladac...i ktory mi sie podoba...np. Troja...film jest swietny, a Orliś w nim jest wrecz obrzydliwy...okropny...i gra w tym filmie tak samo jak zawsze...bo on wszedzie gra tak samo...taki wypozowany piękniś...on powinien zostac modelem, nie aktorem...jesli chodzi o "antyfani orlisia łączcie się"...to nie wiem czy zauwazylas ale jest to ironia...smieszy mnie kiedy jego fanki dosc czesto na koncu swojej wypowiedzi pisza..."fani orlanda łączcie się!!!!"...błeeee...ale zgadzam sie, ze forum orlisia i forum Johnnego Deppa...sa popieprzone bo roi sie na nich od fanek, ktore pisza zazwyczaj to samo...np..."kocham go","jest boski","ma cudny tyłeczek i seksowny usmiech"...co za debilstwa!!!kretynstwo...i nawet jesli moje wypowiedzi sa podobne tyle, ze na odwrot...to mam to gdzies...bo...(wiem ze teraz fanki blooma napelni znowu obozenie albo radosc)..."takie jest moje zdanie"...hiehheheh...;))))pozdrawiam...
ps.A kto to jest do cholery psychiatryk bo sie jakos nie orientuje...hheh moze psychiatra...;)))hehh...no wlasnie...ty tez jestes porabana...tylko "psychiatryk" moze cie uratowac...hheh

użytkownik usunięty
darling

Hmm ja też nie lubie Blooma uważam , że dostał się fartem do filmu ale aktorem jest słabym, ale besztanie go od wymoków i robotników oraz czepianie sie wyglądu , to żadna argumentacja.

aaa fartem??? Ciekawe! Do tylu filmów wziali go fartem??? Coś nie gra!!!

Jane_3

nie mam siły wszystkiego czytać... nie cierpie orlanda, nie raz sie wypowiadałm na jego temat... nie ma chyba aktora na którego by sie tyle wrzucało na tym forum. muślę ze trzyba dać już spokój bo on nie umie grać i my o tym wiemy, i on wie to po co tracić czas. a tak poza tym to zrobiło mi się go trochę żal bo czy to jego wina??

Nuriko

wrzucałaś na niego! A teraz ci go żal? .... Aaa...co robiłas rachunek sumienia? haha nie bede tego komentować! pozdrowionka ;-)

Nuriko

wrzucałaś na niego! A teraz ci go żal? .... Aaa...co robiłas rachunek sumienia? haha nie bede tego komentować! pozdrowionka ;-)

Nuriko

użytkownik usunięty
Jane_3

Świetnie się czyta Waszw wypowiedzi. Ja uważam, że Orlano Bloo (denerwuje mnie "Orliś" i te inne) nie jest może tak dobrym aktorem jak o nim niektórzy piszą (wg mnie lepszy o stokroć jest Elijah Wood), ale nie schrzanił roli Legolasa i dzięki niemu film był ciekawy pod względem "elfickości" (nie wiem czy takie słowo istnieje, chyba nie), chyba wiecie co mam na myśli. Nie jest wymokiem, to za twarde określenie i wyolbrzymione. Koleś ma specyficzną urodę uroczego chłopca i tyle. Pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów. PS. Gdyby był ciotą nie zagrałby w największych superprodukcjach ostatnich lat.

użytkownik usunięty

a wescie sie! co wy lubicie czy nie lubicie blooma i tak bedziecie skazani na jego gre w filmach...co wy o tym decydujecie???? ja tam nie przepadam za bloomem ale troja fajna byla..noi wsadzili tego blooma no nie? co poradzicie?;p;p;p

użytkownik usunięty
darling

Daj sobie spokój kobieto.
Nie masz za grosz gustu.
Zachowaj te tępe uwagi dla siebie.

hahahahah .... ale sie uśmiałam!!! ciekawa jestem jaki ty masz gust?? pozdrowionka dla ludzi normalnych :-)

Jane_3

wejdz sobie do mnie to zobaczysz jakich aktorow lubie...poza tym jak dla mnie aktor powinien byc aktorem...tzn.najwazniejsze jest jak gra, a nie jak wyglada...jesli wyglada ladnie to jest to mily dodatek...a jesli nie...to co z tego...ostatnio we wszyyystkich filmach widzi sie pieknych aktorow...wszyscy, kurde musza byc piekni...i jesli widzi sie kogos kto jest raczej brzydki to zdarza sie to bardzo zadko...i w sumie to nawet chyba jest ciekawiej...jak czasem sie zobaczy jakas inna twarz...

użytkownik usunięty
darling

Agnieszka:skoro mówisz,że wygląd nie jest taki ważny to dlaczego tak obsmarowujesz Blooma?!?Oszukujesz sie sama przed sobą i wychodzisz na idiotkę na tym forum, bo z pewnością idiotką jesteś

użytkownik usunięty
darling

Zgadzam się z Tobą!!!
Nie dość, że kompletnie grac nie potarfi to jeszcze wygląda jak ciota... bez obrazy, ale taka jest prawda.
Może jego buźka jest troszkę słodka, ale strasznie ciotowata... i jesczze te jego fryze... boshe!!!
Ale aktorem to on jest okkropnym juz na maksa!!

Agnieszka =)

użytkownik usunięty

Wiecie co? Tyle się mówi o tym, że Orlando jest "wymokiem" "porąbany"itd, a w końcu wy SAME jesteście popierdolone jakieś, skoro się kłucicie o takie bzdury. Nie ma co, zarówno ci co piszą, że Orli to wymok są niepoważni( ludzie, można przecież spokojnie się wypowiedzieć!), jak i niektóre fanki Blooma napadając na antyfanów oraz rzucając teksty typu "jaki on ma słodki tyłeczek". Opanujcie się!
PS. Fanki Orliego, bądzcie mądrzejsze!

użytkownik usunięty

Wiecie co? Tyle się mówi o tym, że Orlando jest "wymokiem" "porąbany"itd, a w końcu wy SAME jesteście popierdolone jakieś, skoro się kłucicie o takie bzdury. Nie ma co, zarówno ci co piszą, że Orli to wymok są niepoważni( ludzie, można przecież spokojnie się wypowiedzieć!), jak i niektóre fanki Blooma napadając na antyfanów oraz rzucając teksty typu "jaki on ma słodki tyłeczek". Opanujcie się!
PS. Fanki Orliego, bądzcie mądrzejsze!

użytkownik usunięty
darling

zgadzam się..bloom to dupek..beznadziejny aktor.... i ma wymoczkowaty wygląd..jest do DUPY!!!!

Orlonad Bloom jest mi w sumie obojętny. Jakiś prawdziwy facet to z niego nie jest, ale mnie to tam nie przeszkadza. Wielkich umiejętności aktorskich też nie ma, w sumie taki przeciętniak. I o co tu się kłócić?

Albertino

no właśnie zmiencie temat wreszcie na kogoś innego! pozdowionka dla ludzi normalnych!

Jane_3

ojoj...co tu sie porobilo...dzicz normalnie...ja juz normalnie nie komentuje...

darling

Agnieszka, to juz ty lepiej NIC nie komentuj i bedzie dobrze

darling

Lubię odważnych ludzi, ale sprawiacie przykrość ludziom, którzy go lubią. Też za nim nie przepadam, ale nie wyzywam go od kaszaniarzy, wypłoszy, dekli.

romano

ciekawe kiedy wam sie znudzi wyzywanie to znów obrona Blooma.... takich tematów o nim jest tu kilka .... biedak ..... ja tam go nie lubię i mam o nim nienajlepsze zdanie ale po co od razu tracić czas na kłócenie się ze wszystkimi jego fankami? to i tak bez sensu! zauroczonych kobitek i tak nikt nie przegada! spokojnie! niedługo pojawi się jaki nowy "orli" i też będzie tu o kim pisać .... antyfani Blooma nie traćcie sił na pisanie o nim! fanów przez to nie straci a i w filmach grac nie przestanie! wszędzie jest taki sam i i tak pewnie niedługo zblaknie .....

Chantal_21

poza tym ..... macie swoich ulubionych aktorów prawda? to piszcie o nich! po co obrażać innych kiedy możecie znaleźć "przyjaciół" i bratnie dusze na forum o kimś kogo cenicie....

Chantal_21

szacuneczek dla wypowiedzi powyżej!! :-) pozdrowionka!

romano

ja tez go nie wyzywam od "kaszaniarzy, wypłoszy i dekli"...;)))))

użytkownik usunięty
darling

Oczywiście, bo ty go wyzywasz od "wymoczków" zołzo, krowo,idiotko,zjebusko,dziwko

Pozdrowienia dla wszystkich antyfanów Agnieszki