Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Dobra, muszę się przyznać - przez niego nie zrozumiałam coanjmniej połowy Władcy Pierścieni. Nie potrafiłam oderwać od niego wzroku, chociaż przecież nie lubię facetów z długimi włosami, a blondi to już wcale. Ale jakoś mnie urzekł tym swoim Legolasem. Natomiast pomimo, iż ogólnie nie uważam go za przystojnego aktora, to podoba mi się jego gra aktorska. Nie jest to może znakomity aktor, ale nie znalazłam w jego filmach nic, do czego możby się przyczepić. Przeciwnie, zarówno np. we Władcy, jak i w Piratach, jego charakterystyczna gra spodobała mi się. Ma ładny głos, ładny uśmiech, potrafi nadać swoim wypowiedziom odpowiedni ton a twarzy wyraz... I chociaż nie jest jakoś olśniewająco przystojny, nie będę mieszać go z błotem. I nie piszę tego tylko dlatego, że na moim zdjęciu jest Elizabeth :D

Suzume

oglądfamal "wladce pierścieni", ale na Legolasa nie zwracałam uwagi.... bardziej podobał mi sie Aragon...... a wracając do Bloom'a, bardzo fajnie gra on w "piratach.....", i tam na niego uwagę zwracałam ;D