Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 818 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

No coz...widzisz orliś...sam sie "wydal"na to aby ludzie go oceniali za to co robi...chcial zostac aktorem to powinien wiedziec ze ludzie beda mieli na jego temat rozne zdanie...a moje jest wlasnie takie...nie obrazam go bo raczej tego nie przeczyta...jest to wolny kraj wiec moge wyrazac swoja wlasna opinie tak samo jak ty swoja i wlasnie to robisz...atakujesz mnie ze tak powiem a ja nic do ciebie i twoich pogladow nie mam ja cie nie obrazam,nie nazywam cie "ciziunia z biednej polskiej dzielnicy"...mieszkam w krakowie w dzielnicy krowodrza kolo AP jesli kiedys bylas w krakowie lub tu mieszkasz to moze wiesz gdzie to jest i wiesz tez ze raczej nie jest to biedna dzielnica...co do mojego wygladu to nie mam zastrzezen wrecz przeciwnie uwazam sie za osoba ladna i nie tylko ja tak uwazam...dalabym ci adres mojego bloga dla potwierdzenia ale stwierdzam ze moze lepiej nie bo nie chce sie z toba klocic...:)
Co do fanek blooma to piszac ze jest on wymokiem i beztalenciem nie myslalam o ich reakcji...i nie mam nic do ludzi ktorzy nie lubia moich ulubionych aktorow jak juz mowilam maja prawo do wlasnego zdania tak jak ja...a jesli juz chcecie pokrytykowac moich ulubionych aktorow to mozecie sobie zagladnac do spolecznosc/uzytkownicy online i znalezc Age...papapa pozdrawiam:)