Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
68 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

czy Orlando mial ZŁAMANY kręgosłup????i nie został sparaliżowany?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Ami_6

chciałabyś, niestety nikt jeszcze nie wyświadczył kinematografii tej przysługi...

Ami_6

Chyba miał. mówił o tym w dodatkach Władcy Pierścieni, ale nie pamiętam w której części

użytkownik usunięty
Amelliee

jasne a potem stracił dwie nogi, ale mu znaleźli nowe, w międzyczasie biedaczek przeżył raka i trzynaście zawałów, a potem to już cały był i zdrowy.... i do tego wciąż piękny...

Emc2 -> Dobrze, wiemy, że nie znosisz tego gościa, więc wystarczy raz napisać.
A co do kręgosłupa. Tak, na imprezie u kumpla chciał się dostać z balkonu na balkon, tylko sobie źle wymierzył i spadł jakieś trzy piętra w dół. W szpitalu powiedzieli mu, że nie jest wesoło i może być sparalizowany od pasa w dół, ale po 2 tygodniach wyszedł o kulach ze szpitala, a po roku wykańczał się na planie WP ;)
W jednym z telewizyjnych wywiadów (całkiem niedawno) bardzo dokładnie wszystko opowiadał. Gdyby mi się udało to znaleźć, to dałabym linka.

użytkownik usunięty
Nazgulek

Nazgulko i ty tutaj??

niestety, nie mogę, stare nawyki... jeszcze kilka takich nowości o Orlandzie i zaraz mi też pęknie kręgosłup, ale ze śmiechu.

Ten komentarz napisałam tuż przed tamtyn do Piratów ;)
Skoro mówisz, że niedługo peknie ci ze śmiechu kręgosłup, to może oszczędzę Ci bólu i nie będę ujawniać innych szczegółów z jego biografii. Jedną osobę przez przypadek uświadomiłam i została jej po tym trauma :D

Nazgulek

Ejjj.. to moe być ciekawe Nazgulku :D:D. Ja tam do gościa nic nie mam i go lubie nawet, a że mniał troche wypadków... po prostu nie miał szczęscia a szczęście, że cało z nich wyszedł, więc po co to roztrząsać :).

użytkownik usunięty
AnaMaria

bidny on jest, takie chodzące siedem nieszczęść, aż strach prosić go autograf, a nóż długopis mu wejdzie do nosa albo wpadnie do oka, albo karteczkę z autografem niechcący połknie...

;)

Już naprawdę nie wiem, czy jest sens komentować Twoje komentarze. Niedługo pomysły Ci się skończą, na te ironiczne zaczepki ;)

użytkownik usunięty
Nazgulek

Nazgulko zaszpiegowałem na twojego bloga i ujrzałem że lubisz "Powrót do przyszłości"

sparafrazuje stare powiedzenie "przyjaciel mojego przyjaciela itd.":
"lubiącego to co lubię też lubię":)

zwłaszcza trylogie Powrotów do przyszłości

No, proszę. Widać zgadzamy się choć w jednym :D

Nazgulek

http://www.pudelek.pl/artykul/2699/cudem_uniknal_wozka/

użytkownik usunięty
nick_8

wiesz, jakoś nie mam zaufania do rzetelności informacji na stronach o nazwie "pudelek" :)

Ami_6

bardzo dziękuje za informacje:)(aaaa no,nie znowu za krótki)