Nie wiem ale wy powinniście się od niego odczepic bo on i tak jest zajęty a po 1 on mieszka w Ameryce a wy w Polsce too gdzie po 2 on ma już kogośa po 3 dajcie mu spokój zajmnijcie się polakami dalej...... a i jeszcze po 4 wy macie niektorzy po 13 14 15 a on 2...ile? no to co tu gadać.Czy Polacy to takie brzydale ale ja wam się przyznam że ja wole zagranicznych piosenkarzy czy aktorów na poskich to oka nie można zaweisć ja nie strsi to młodsi fuuu a na amerykańskich o to dopiero cool zgadzacie się ze mną jak tak to opowiedzcie mi mam nadzieje ze wy wchodzcie na ta strone i czytacie to jak macie troche czasu to pinijcie do mnie prosze chce przeczytać wasze zdanie na ten temat ja np. mam 28 lat i ja mam chlopaka tóry jest Amerykaninem miałam w czesniej polaka ale to takie coś..... hehe nie do słownie. amerykanin robi na mnie duże wrazenie a jeszcze mam takiedo przystojniaka że hej. Juz jestem tak 10 lata z nim. Opowiem wam krótko jak się zapoznaliśmy................................ to bylo tak:.......: Gdy miałam 18 lat wyjechalam do ameryki na wakacje zapoznalam sie z Tomem na scenie filmu " jak się żyje to umrze" czy cos takiego ten film leci ale nie ważne ... Chcialam zostać aktorką i przybyłam do amerykyki nagrywac film no i taka młośc zaiskrzyła w nas od tą jesteśmy razem 18 lat mialam a teraz 28 to chodzilam to jak licze dobrze to chyba 10 lat duzo co nie?? no i to koniec mojej informacji na ten temat opiszcie koniecznieheeeeeee