Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

yes

użytkownik usunięty

Nie wiem ale wy powinniście się od niego odczepic bo on i tak jest zajęty a po 1 on mieszka w Ameryce a wy w Polsce too gdzie po 2 on ma już kogośa po 3 dajcie mu spokój zajmnijcie się polakami dalej...... a i jeszcze po 4 wy macie niektorzy po 13 14 15 a on 2...ile? no to co tu gadać.Czy Polacy to takie brzydale ale ja wam się przyznam że ja wole zagranicznych piosenkarzy czy aktorów na poskich to oka nie można zaweisć ja nie strsi to młodsi fuuu a na amerykańskich o to dopiero cool zgadzacie się ze mną jak tak to opowiedzcie mi mam nadzieje ze wy wchodzcie na ta strone i czytacie to jak macie troche czasu to pinijcie do mnie prosze chce przeczytać wasze zdanie na ten temat ja np. mam 28 lat i ja mam chlopaka tóry jest Amerykaninem miałam w czesniej polaka ale to takie coś..... hehe nie do słownie. amerykanin robi na mnie duże wrazenie a jeszcze mam takiedo przystojniaka że hej. Juz jestem tak 10 lata z nim. Opowiem wam krótko jak się zapoznaliśmy................................ to bylo tak:.......: Gdy miałam 18 lat wyjechalam do ameryki na wakacje zapoznalam sie z Tomem na scenie filmu " jak się żyje to umrze" czy cos takiego ten film leci ale nie ważne ... Chcialam zostać aktorką i przybyłam do amerykyki nagrywac film no i taka młośc zaiskrzyła w nas od tą jesteśmy razem 18 lat mialam a teraz 28 to chodzilam to jak licze dobrze to chyba 10 lat duzo co nie?? no i to koniec mojej informacji na ten temat opiszcie koniecznieheeeeeee