Paktofonika

8,7
66 ocen muzyki
powrót do forum osoby Paktofonika

Nikt inny się nie liczy. Żaden polski artysta nie dorasta mu do pięt. Magik na zawsze...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Magnum_

mylisz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żaden artysta na całym świecie nawet 2 pac !

pldarek

Wybuchnąłem w pracy gromkim śmiechem : )

tearofmankind

No jasne, bo czczą samobójce i narkola! nute miał dobrą ale czemu wykoksował?

Magnum_

Oczywiście się zgadzam, ale nie był wielki tylko ze względu na swój nieograniczony talent, lecz także podejście do życia i kompletnie bez komercyjny sposób bycia (mimo, że była to osoba publiczna). Do tego przyciągająca dziwność i indywidualność. Inspirujący i bardzo wpływający na innych człowiek. Nigdy nie przestanie mnie intrygować...

Lisa__Rowe

a mnie zabijaja jego glebokie i wysmakowane metafory. byl to chlopiec który "ulotne chwile lapal jak ulotke". chociaz nie wiem dokladnie czy on czy jakis jego kolega ze składu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
andriej2

umarłeś już?

sentia

Nie mam się dobrze

użytkownik usunięty
andriej2

A ta czarna wstążka w avatarze? Chyba nie tak dobrze.

andriej2

Myślałam że pękłeś ze śmiechu. No nic trudno..

Magnum_

Ale to twoja subiektywna ocena z którą ja się nie zgadzam. Większym artystami są: Janerka, Brylewski, Ciechowski i inni.

Magnum_

Haha rozwaliłeś mnie :)

Magnum_

Nie był najlepszy. Jest wielu naprawdę dobrych raperów, którzy na dodatek żyją (bo z martwymi celebrytami jest tak, że są najlepsi). Fisz, Eldo, Hans Solo już dawno go przegonili. A czy ktoś wie, że w PFK Kompany był ktoś taki jak Śliwka TUiTam który jest moim zdaniem jeszcze bardziej zdolny od Magika.