Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

4,9
830 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Szkoda slow.
Dziewczyna mysli ze jak ma $$$$ to moze byc najlepsza.
Ale sie myli.
Aktorka z niej zadna!
A jest taka pusta i glupia ze szkoda gadac.
Jesli ktos ogladal Proste Życie na Fox Lifie gdzie wystepowala z Nicole Richie to bedzie wiedzial o co chodzi.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
_Mika_a

Mik a jednak uwaga. Ona nie myśli że jest najlepsza i wobec tego nie może się mylić w twej materii. Dlaczego?? Odpowiedź jest prosta, ale jakże ważna: ona nie myśli wogóle:)
Pozdro i 100% zgodność.

Hefa

A to akurat wiem.
Skoro ona nie wie jak zrobic kawe, nie wie ktora to wewnetrzna a ktora wewnetrzna strona dloni to wszystko mowi za siebie ....

Pozdrawiam :)

_Mika_a

Cóż, to jest portal filmowy i oceniając warsztat filmowy panny Hilton daje jej adekwatną notę 1, gdyż nie umie grać, nie istnieje u niej coś takiego jak warsztat aktorski.

Prawdą też jest, że swoją osobowością oraz postępowaniem wywołuje irytację. Jednak bądźmy świadomi, że Paris Hilton najprawdopodobniej nigdy nie była zdeterminowana do tego: urodziła się bogata, była rozpieszczana i pewnie słowo dyscyplina jest jej kompletnie obce, w końcu nie musiała się uczyć o czym świadczy ukończenie podstawówki w wieku 19 lat (a i tak pewnie na końcowym egzaminie z znajomości alfabetu tata dał w łapę). Dzięki temu żyje w świecie złudzeń, w którym jest pępkiem świata. Ciekaw jestem tylko jak tatuś załatwi sprawę jak któregoś razu nieznajomy z imprezek ją puknie i zostawi pamiątkę pod tytułem HIV?

Abukashi

" Cóż, to jest portal filmowy i oceniając warsztat filmowy panny Hilton daje jej adekwatną notę 1, gdyż nie umie grać, nie istnieje u niej coś takiego jak warsztat aktorski. "

100 % racji !

" Prawdą też jest, że swoją osobowością oraz postępowaniem wywołuje irytację. Jednak bądźmy świadomi, że Paris Hilton najprawdopodobniej nigdy nie była zdeterminowana do tego: urodziła się bogata, była rozpieszczana i pewnie słowo dyscyplina jest jej kompletnie obce, w końcu nie musiała się uczyć o czym świadczy ukończenie podstawówki w wieku 19 lat (a i tak pewnie na końcowym egzaminie z znajomości alfabetu tata dał w łapę). "

Tu tez sie z Toba zgadzam ;)
Napatrzylam sie co wyprawiala z Richie ( kolejna rozpieszczona krolewna ) w programie w ktorym wystepowala.

Widzialam z jaka pogarda traktowala ludzi. Najbardziej mnie wkurzalo jak do osob starszych walila chamskie teksty o sexie , klela i sobie z nich jaja robila.

A najbardziej mnie rozwalilo jak gdzies w gazecie czytalam, ze leciala prywatnym samolotem i zachcialo jej sie sikac. Kazala wyladowac i podobno , jej ochroniarze wyprosili mieszkancow jednego z domu, a ona poszla sie wysikac :| Przeciez to zalosne. Tyle ma kasy a nie stac jej na kibel w samolocie? A moze nie wpadla na to i nie wie ze cos takiego jest mozliwe......

Tak jak nie wie co jest stolica Francji , jej zdaniem Londyn .......... :|

Szkoda ze jej nikt tak nie traktuje, to moze w koncu by sie przekonala jak jest.
Chociaz po pobycie w pace, chyba sie uspokoila , bo jak do tej pory nie slyszalam o zadnych skandalach z jej udzialem.

_Mika_a

W 100 % zgadzam się z autorem tematu! :)