... urodził się dokładnie tego samego dnia co ja.. jakiś pechowy dzień musiał być, że same brzydale na świat przychodziły :P
może zacytuję Astrid z "Biały Oleander" -"Wcale nie jesteś brzydki"
Nie jest tak źle ;)
Z tobą na pewno też tylko panikujesz xD
spoko, widzę właśnie, że od czasu napisania przeze mnie tamtego posta zdążyli przesunąć o 2 dni datę urodzenia Patricka :-)
widocznie ktoś mądry w Hollywood przeczytał mojego posta i mu się żal zrobiło więc postanowili namieszać chłopakowi w akcie urodzenia hyhy :D
to jest tzw. potęga Filmwebu :P
Ma pedalską facjatę.
Znałem podobnego kolesia i powiem że kawał skurwiela i niechluja był z niego.
Podobna facjata różnił się tylko tym że był kurduplem
Był skurwielem do tego stopnia że zadarł z jednym i od tamtego czasu nosił sztuczną szczękę z trzech jedynek.
Kazdy ma inny gust, widocznie gustuje w 'pedalskich facjatach' d:... Tak myślałam właśnie.
Wiesz nie wszyscy muszą być tacy sami, a zresztą... :P
Data komentarza "Hmmm" jest dość odległa i pewnie myślisz o wszystkim tylko nie o tym,to mimo to napiszę że osoby urodzone w pażdzierniku są wyjątkowe...powtarzam co usłyszałam..albo mówię co chciałabym usłyszeć o miesiącu w którym się urodziłam..
No i znak zodiaku jest..conajmniej fascynujący(skorpion.Co prawda w pażdzierniku "stacjonuje",oprócz skorpiona,waga..ale to już na inny temat..
Co do Patricka...bardzo mi się podoba..skorpion+skorpion= conajmniej świetny seks;)
Może i myślę, a może nie :) a może po prostu mam emailowe powiadomienie o tym, że ktoś wypowiedział się w tym temacie ;-)
a że wróciwszy z ostatniej karnawałowej imprezy w tym roku, spać mi się nie chce, toteż zajrzałem tu i przez grzeczność nie zaprzeczę... skorpiony są wyjątkowe!!! :)
co do Twojego "= co najmniej"... tak właśnie jest... sprawdziłem osobiście! i to nie raz, ani nie dwa :-)
dużo, dużo miłości z okazji walentynek życzę :-)
pzdr