Paul NewmanI

Paul Leonard Newman

8,7
15 008 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Newman

to był aktor a nie jakies pazie pokroju hiva ledgera który siedzi sobie w top 10 tylko dlatego ,ze sie zaćpał

BlackShit

Osobiście nie miałem okazji oglądać filmów z Ledgerem a więc nie mogę ocenić jego umiejętności a jeżeli chodzi o Paul'a Newman'a jest on jednym z moich ulubionych aktorów i gdy tylko nadarza się okazja oglądam wszystkie filmy z nim w roli głównej...... Chcąc opisać jego umiejętności i talent musiałbym pisać i pisać a i tak pewnie coś bym pominął....dlatego też określę Paul'a jednym słowem : Geniusz. PS:Twoje "mistrz" też jest w pełni zasłużone :)

klejstos31

Jest w ścisłej czołówce;D Zaraz za Clintem Eastwoodem, łeb w łeb z Robertem Redfordem;)

AsiekTroll

jeżeli 239 miejsce można nazwać czołówką;p jak dla mnie pierwsza 10 aktorów bezdyskusyjnie.....

BlackShit

Nic dodać nic ująć. Ale wiadomo, prawie wszyscy kochają Ledgera za Jokera. Tyle że takiego świra bardzo podobnie zagrał już np. Banderas w "Assasins", Ledger po prostu powielił, ale cóż. Kwestia farta.

BlackShit

Jestem miłośniczką od lat pana Newman'a ...wspaniały człowiek i aktor,
ale to nie wystarczający powód powód by opluwać innych ;-/ hmm...hiv,chyba coś pokręciłeś...jesli już na kogoś "spluwasz" to przynajmniej napisz poprawnie jego imię...top 10 obserwujesz i stąd ta 'zemsta"... (?)