Tak myślałem i patrzyłem... i doszedłem do wniosku, że jak chłopaka ogolimy na łyso, to
nawet dobry Hitman z niego będzie, na pewno lepszy niż Timothy Olyphant, który po prostu
mi nie pasował wyglądem.
Swoją drogą, Pan Walker to nawet niezły aktor, wbrew pozorom, nie oceniam go po F&F,
tylko po filmie The Lazarus Project. Życzę mu powodzenia ;)
Ja tam go lubie, nawet juz nie chodzi o niego, ale widac jakie dzisiejsze kino jest denne, skoro kreca reeboty nawet nowych filmow
Fakt, ostatnio żaden nowy film mnie specjalnie nie porwał, ale Hitman to przecież kultowa postać, każda gra tej serii reprezentuje wysoki poziom, a film był po prostu średni, akurat w tym przypadku reboot jest potrzebny.
Jak ktos jest fanem DANEGO AKTORA to w kazdym wcieleniu bedzie mu sie podobal ale patrzac realnie WALKER ma zbyt mila poczciwa twarz i cienko go widze jako HITMANA.Tylko STATHAM bylby idealnym HITMANEM a co do OLYPHANTA to juz nie cisnijcie tak po nim bo naprawde wczul sie w role i nawet fajnie zagral.HITMAN bez STATHAMA to tak jakby TERMINATORA zagral
Nie ma zbyt poczciwej twarzy, wystarczy, że nie będzie się uśmiechał. I nie jestem jego fanem.
Jason Statham może by się nadał, nie wiem... ale myślę, że wyjdzie dobrze ;]
I nikt nie ciśnie na nikogo niczym, po prostu mi nie pasował. Dobra, pomińmy obsadę, film sam w sobie był średni.
Wg mnie nie pasuje, film okażę się klapą. Paul Walker straci w oczach Hollywood'u
http://www.movie-moron.com/wp-content/gallery/remake/hitman-reboot-paul-walker-2 .jpg